" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πρωτοφανές: Όποιος από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάτωσε στις εκλογές έγινε υπουργός!

Κατά τα άλλα ζούμε σε "δημοκρατία" όπου τον πρώτο λόγο έχει η... "λαϊκή ετυμηγορία"! Ενισχυμένη παρουσία βουλευτών από τη Β’ Αθηνών στο νέο υπουργικό συμβούλιο παρά το γεγονός ότι σε αυτή την περιφέρεια, η Νέα Δημοκρατία αλλά και το συνολικό κυβερνητικό σχήμα σημείωσε τις μεγαλύτερες απώλειες και σε αριθμούς αλλά και σοβαρές απώλειες σε επίπεδο πολιτικού γοήτρου.
 
Στο νέο ανασχηματισμό, θέση στο κυβερνητικό σχήμα από τη συγκεκριμένη περιφέρεια βρήκαν ο Αργύρης Ντινόπουλος (υπουργός Εσωτερικών), η Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργός Υγείας), ο Μάκης Γιακουμάτος (υφυπουργός Ανάπτυξης) και η Σοφία Βούλτεψη (υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος), ενώ στην κυβέρνηση παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
 
Υπενθυμίζεται ότι χάθηκε η περιφέρεια και δήμοι που η Νέα Δημοκρατία είχε μακρά παράδοση. Παρά την ενισχυμένη παρουσία, όμως, ένα πρόσωπο που κάποιοι περίμεναν να είναι εντός κυβερνητικού σχήματος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, δεν είναι μέσα στην κυβέρνηση.
 
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Άντζελα Γκερέκου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μετά την πανωλεθρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν ξαφνικά με υπουργικά χαρτοφυλάκια...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου