" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Οἱ Προφητεῖες τοῦ Padre Pio καί τό CHABAD πού θέλει χωρίσῃ τήν Ῥωσσία σέ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ξεχωριστές χώρες.

 Οἱ Προφητεῖες τοῦ Padre Pio 

(Padre Pio, 1887-1968)

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Padre Pio συγκλόνισε τους συναδέλφους του όταν τους διαβεβαίωσε ότι η τότε κομμουνιστική

 «  ...Ρωσία μια μέρα θα γινόταν το κέντρο της χριστιανικής ανανέωσης αφού η Αμερική θα είχε εκφυλιστεί. Θα έρθει η στιγμή που οι άνθρωποι θα βγάζουνν τα μάτια τους για ένα κομμάτι ψωμί. Τα καταστήματα θα λεηλατηθούν,οι αποθήκες θα δέχονται εισβολές και θα καταστρέφονται.

Μια χώρα θα εξαφανιστεί, μια μεγάλη χώρα.Η χώρα θα σβήσει για πάντα από τους χάρτες, μαζί της η ιστορία, ο πλούτος και οι άνθρωποι θα σέρνονται στο βούρκο...»

του Πάτρικ Ο' Κάρολ

(henrymakow.com)

Ο Padre Pio ήταν ένας καπουτσίνος μοναχός που γεννήθηκε το 1887 στην Pietrencina στην περιοχή της Καμπανίας της νότιας Ιταλίας.

Έφερε τα Στίγματα, ή πληγές του Χριστού, για ακριβώς 50 χρόνια και 3 ημέρες.

Ο Padre Pio έκανε πολλές προφητείες, οι οποίες επαληθεύτηκαν όλες.

Όταν έλαβε τα Στίγματα το 1918, λέγεται ότι γνώριζε την ώρα του θανάτου του.

Παρόλο που πέθανε το 1968, ο Padre Pio εξακολουθεί να παραμένει μια από τις κορυφαίες Χριστιανικές Φωνές στον κόσμο σήμερα, επειδή προηγήθηκε της υποβάθμισης της Καθολικής Εκκλησίας μετά τον Οκτώβριο του 1958 (όταν ο Ελευθεροτέκτονας Πάπας Ιωάννης XXIII και ο πρώτος διορισμένος καρδινάλιος Πάπας Παύλος VI θέσπισε από κοινού το καταστροφικό Βατικανό II μετά το οποίο ο Θεός, σύμφωνα με τα λόγια του Μαλαχή Μάρτιν, απέσυρε απλώς τη Χάρη Του από την Καθολική Εκκλησία). Ο Padre Pio παρέμεινε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ μέχρι το θάνατό του.

Για τη διαδικασία αγιοποίησης, το σώμα του Padre Pio εκτάφηκε το 2008 και διαπιστώθηκε ότι ήταν σχεδόν εντελώς άφθαρτο.

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Padre Pio συγκλόνισε τους συναδέλφους του όταν τους διαβεβαίωσε ότι η τότε κομμουνιστική Ρωσία θα γινόταν μια μέρα το κέντρο της χριστιανικής ανανέωσης μετά τον εκφυλισμό της Αμερικής.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα ανέκδοτα της αλληλεπίδρασης του Padre Pio με τον Φύλακα Άγγελό του, καθώς και με τον Ιησού και τη Μαρία, και με άλλες ουράνιες προσωπικότητες.

Στο εξομολογητικό, ο Padre Pio θα γνώριζε εκ των προτέρων τις αμαρτίες του μετανοήσαντος, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών θεμάτων που μπορεί να είχε ξεχάσει ο μετανοήσας (είτε κατά λάθος είτε εσκεμμένα).

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ PADRE PIO, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1950, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΙΑ

Αυτή η ομιλία στα γερμανικά εξετάζει τα ακόλουθα σημεία από τα γραπτά του ίδιου του Padre Pio, που χρονολογούνται το 1950, και εξετάζει επίσης μερικές από τις πιθανές ομοιότητες μεταξύ των λόγων του Padre Pio και των προφητειών του διάσημου Βαυαρού Καθολικού μάντη Alois Irlmaier, καθώς και εκείνων άλλων Καθολικών προφητών. Η ακόλουθη λίστα περιέχει μόνο εκείνα τα σημεία του Padre Pio:

Ο κόσμος βαδίζει προς την απώλεια. Οι άνθρωποι έχουν αφήσει το σωστό μονοπάτι και αντ' αυτού βαδίζουν σε μονοπάτια που καταλήγουν στην έρημο της βίας.

Όταν ο κόσμος ανατέθηκε στον άνθρωπο, ήταν ένας Κήπος. Ο άνθρωπος το έχει μετατρέψει πλέον σε ένα δηλητήριο γεμάτο δηλητήρια. Τίποτα τώρα δεν μπορεί να χρησιμεύσει για να εξαγνίσει το σπίτι του ανθρώπου. Η κάθαρση μπορεί να προέλθει μόνο από το Χέρι του Ουρανού. Θα έρθουν τρομερά πράγματα. Η αγάπη του ανθρώπου για τον άνθρωπο έχει γίνει κενή λέξη. Οι άνθρωποι της επιστήμης ή της γνώσης δεν θα γλιτώσουν από την οργή του Θεού, μόνο οι άνθρωποι της καρδιάς. Σύντομα, μια τρομερή καταστροφή, όπως δεν έχουμε ξαναδεί, θα έρθει σε ολόκληρη τη Γη. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ με τα τρομακτικά της γεγονότα είναι κοντά, πιο κοντά απ' όσο φαντάζεστε, αλλά ο κόσμος έχει επιτρέψει στον εαυτό του να βυθιστεί σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Πόσο απερίσκεπτοι είναι οι άνθρωποι με αυτά τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα θα τους έρθουν τόσο σύντομα, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Πόσο αδιάφοροι είναι απέναντι στο να προετοιμάζονται για αυτά τα γεγονότα από τα οποία σύντομα θα πρέπει να βιώσουν.

Θα έρθει η ώρα που οι άνθρωποι θα βγάζουν τα μάτια τους για ένα κομμάτι ψωμί. Μαγαζιά θα λεηλατηθούν, αποθήκες θα καταληφθούν και θα καταστραφούν. Όσοι δεν έχουν προετοιμαστεί με ένα κερί, με μια στάμνα νερό και με τα απαραίτητα ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, θα χαθούν αυτές τις μαύρες μέρες. Δώστε προσοχή στον Ήλιο, και στη Σελήνη, και στα αστέρια στον ουρανό. Όταν τα ουράνια σώματα θα φαίνονται άστατα και θα κινούνται παράξενα, θα ξέρετε ότι η μέρα είναι κοντά.

    Ένας μετεωρίτης θα πέσει στη Γη και όλα θα ανατριχιάσουν και θα πτοηθούν. Θα είναι μια καταστροφή πολύ χειρότερη από έναν πόλεμο. Πολλές ζωές θα αφανιστούν. Αυτό θα είναι ένα από τα σημάδια.

    Πολλοί άνθρωποι θα τρέξουν σοκαρισμένοι, αλλά θα τρέχουν άσκοπα. Θα πουν ότι υπάρχει σωτηρία στην ανατολή και οι άνθρωποι θα τρέξουν προς τα ανατολικά, αλλά θα πέσουν από έναν γκρεμό. Θα πουν ότι υπάρχει σωτηρία στη δύση και οι άνθρωποι θα τρέξουν προς τη δύση, αλλά θα καούν σαν σε φούρνο.

    Μια χώρα θα εξαφανιστεί, μια μεγάλη χώρα. Η χώρα θα σβήσει για πάντα από τους χάρτες, μαζί της η ιστορία, ο πλούτος και οι άνθρωποι θα σέρνονται στο βούρκο.

    Η Γη θα τρέμει και ο πανικός θα είναι μεγάλος. Η Γη θα είναι άρρωστη. Ο σεισμός θα είναι σαν φίδι. Θα το ακούσετε να σέρνεται από όλες τις πλευρές. Πολλές πέτρες θα πέσουν και πολλοί άνθρωποι θα χαθούν.

    Αυτός ο κατακλυσμός θα έρθει στη Γη σαν κεραυνός. Σε εκείνη τη μοναδική στιγμή, το φως του πρωινού Ήλιου θα αντικατασταθεί από το μαύρο σκοτάδι.

    Ετοιμαστείτε να ζήσετε στο απόλυτο σκοτάδι για ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. αυτές οι τρεις μέρες είναι πολύ κοντά. Αυτές τις μέρες, χωρίς να φάτε και να πιείτε, θα βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

    Θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας πολύ κρύας νύχτας. Ο άνεμος θα ουρλιάξει και μετά από λίγο θα ακουστεί κεραυνός.

    Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες! Μην μιλάτε σε κανέναν έξω από το σπίτι! Μην κοιτάτε έξω! Ανάψτε ένα ευλογημένο κερί, που θα διαρκέσει για πολλές μέρες.

    Τυφώνες φωτιάς θα ξεχυθούν από τα σύννεφα και θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη τη Γη. Καταιγίδες, καταιγίδες, κεραυνοί και σεισμοί θα καλύψουν τη Γη. Θα πέφτει ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΡΟΧΗ ΦΩΤΙΑΣ. Θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας πολύ κρύας νύχτας [αργότερα το 1973, η Παναγία της Ακίτα επανέλαβε αυτήν την προειδοποίηση για ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗ ΦΩΤΙΑΣ].

    Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση εξαιτίας αυτού του απόλυτου σκότους που καλύπτει ολόκληρη τη Γη. Και πολλοί, πολλοί θα πεθάνουν από φόβο και απόγνωση.

    Κανείς δεν πρέπει να φεύγει από το σπίτι ή να κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Από αυτή τη στιγμή μην φύγετε από το σπίτι! Φροντίστε να έχετε επαρκή τροφή! Οι δυνάμεις της φύσης θα δρουν και η ΒΡΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ θα κάνει τους ανθρώπους να τρέμουν από φόβο. Να έχεις κουράγιο!

    Ο άνεμος θα εξαπλώσει τα δηλητηριώδη αέρια σε ολόκληρη τη Γη.

    Η διάρκεια του σκότους θα είναι η εξής: μια μέρα και μια νύχτα, ακολουθούμενη από μια άλλη μέρα και μια νύχτα και μια άλλη μέρα. Αλλά την τρίτη νύχτα, ο σεισμός και η φωτιά θα σταματήσουν, τα αστέρια θα λάμπουν, και το επόμενο πρωί, ο Ήλιος θα ανατείλει ξανά. και θα είναι άνοιξη.

    Άγγελοι θα κατέβουν από τον Παράδεισο και θα σκορπίσουν το πνεύμα της ειρήνης στη Γη. Ένα αίσθημα αμέτρητης ευγνωμοσύνης θα κυριεύσει όσους επιζήσουν από αυτή τη φρικτή δοκιμασία.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

( ἀριστερά ἡ φωτό : Menachem Mendel Schneerson, ἑβραῖος ὀρθόδοξος ῥαββῖνος,ὁ πιό πρόσφατος ρέμβης τῆς δυναστείας τῶν Χασιδιστῶν Λούμπαβιτς, Lubavitcher Rebbe. από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες του 20ου αιώνα, του κινήματος Chabad-Lubavitch...ἐδῶ)

 Η Μεγάλη Τιμωρία, αν και σε μεγάλο βαθμό υπερφυσική, που περιεγράφηκε παραπάνω ως ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΡΟΧΗ ΦΩΤΙΑΣ, μπορεί να ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ως κάτι «φυσικό» ή κατασκευασμένο, όπως κάποια μορφή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου που έχει την πηγή της σε ανθρώπινη επέμβαση

Όλη η λογική του CHABAD πίσω από τον πόλεμο της Ουκρανίας είναι να εκδιώξει τα "Βοοειδή" Goyim από τις πολύ εύφορες πεδιάδες της Ουκρανίας, έτσι ώστε το CHABAD να κλέψει τη γη και να δημιουργήσει "ένα άλλο Ισραήλ", όπως έκλεψε την Παλαιστίνη.

Η Ρωσία φαίνεται να παλεύει για την ίδια την ύπαρξη ή την επιβίωσή της, δεδομένου ότι το CHABAD επιβεβαίωσε ότι ο ηγέτης του Menachem Schneerson είχε ορκιστεί να χωρίσει τη Ρωσία σε ΔΕΚΑΕΠΤΑ ξεχωριστές χώρες.

Ο ηγέτης του CHABAD Schneerson  παραδέχτηκε ότι ο σιωνισμός είναι μια μορφή «υπερ-φασισμού», γεγονός που εξηγεί γιατί η νεοσύστατη σιωνιστική «νέα» παγκόσμια τάξη πραγμάτων ένιωθε πάντα σαν ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ κομμουνισμού (που ήταν πραγματικά μπολσεβίκικος σιωνισμός) και φασισμού (με τον Schneerson να εξισώνει ξεκάθαρα τον Σιωνισμό με τον Φασισμό).

    Η πρόσφατη παράξενη συμπεριφορά όλων των μαριονετιστών της Σιωνιστικής Συμμαχίας Λονδίνου-ΝΥ μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι το CHABAD τους εκβιάζει να ακολουθήσουν τις αλλοπρόσαλλες εντολές του.

    Μέχρι στιγμής, το CHABAD έχει χρησιμοποιήσει τα Goyim "Βοοειδή" των δυτικών εθνών-ως μαριονέτα για να πληρώσει πάνω από 500 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογική "βοήθεια" στον διεφθαρμένο Εβραίο και μαριονέτα του CHABAD Volodymyr Zelensky. Οι ΗΠΑ πλήρωσαν 196 δισεκατομμύρια, η Γερμανία 172 δισεκατομμύρια, η Βρετανία 29 δισεκατομμύρια, η Πολωνία 25 δισεκατομμύρια, η Εσθονία 6 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία.

    Εάν παρέμβει ο Θεός, τότε μπορεί να συμβεί η Μεγάλη Τιμωρία την ίδια στιγμή, ή λίγο πριν, το CHABAD καταφέρει να ξεκινήσει τον από καιρό προγραμματισμένο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο ως το τρίτο μέρος του σατανικά εμπνευσμένου ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ του ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ, αλλά η Καθολική Προφητεία δείχνει ξεκάθαρα ότι το CHABAD ΔΕΝ πρόκειται να πάρει το σατανικό «χατ-τρικ» του καταφέρνοντας να εξαφανίσει μια μεγάλη μερίδα του λαού του Χριστού για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη φορά.

Διαβάζουμε καί : Τό CHABAD ἦταν ὑπεύθυνο γιά τό ἑβραϊκό ὁλοκαύτωμα

Ἀπό : henrymakow.com

Ο Καμπαλιστικός Στόχος είναι η Λευκή Γενοκτονία.

«Ὁ Ἰουδαϊσμός εἶναι ἡ μόνη «θρησκεία» πού ΔΕΝ ἐπιδιώκει νά μεταστρέψῃ ἤ νά προσηλυτίσῃ, ἀλλά νά γενοκτονίσῃ ὅσους δέν ἀνήκουν σ᾿αὐτόν


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. η παραπάνω προφητεία μιλαει για την σχεδον ολοκληρωτική αντιστροφή των πόλων του πλανήτη μας η οποία θα συμβεί το αργοτερο μεχρι το2040. Ηδη εχει ξεκινησει με την αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου και την μετακίνηση των μαγνητικων πολων με αυξανομενη γεωμετρικα ταχυτητα.Ισως τα παρακατω βιντεο σας δωσουν αρκετες πληροφοριες.

    https://www.youtube.com/@Suspicious0bservers/videos
    Ευχαριστω
    Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή