" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Οἱ ἑβραῖοι μισοῦν ἐκείνους πού θά μποροῦσαν κάποια μέρα νά τούς ἀντιμετωπίσουν...


Του Brother Nathanael Kapner 

 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ δεν πρέπει να πετούν πέτρες. (παροιμία πού σημαίνει :  οι άνθρωποι που έχουν ελαττώματα δεν πρέπει να επικρίνουν άλλους ανθρώπους για τα ίδια ελαττώματα

Αλλά οι Εβραίοι στα διαμερίσματα του Μανχάταν, με τα κολλητάρια τους τους Δημοκρατικούς- kikes,  από κοντά, μπορούν να πετάξουν βόμβες, τορπίλες και μηνύσεις ατιμώρητα.

Ο Alvin Bragg είναι απλώς ένα χρήσιμο εργαλείο του schwartz ( Σόρος) για τους Εβραίους χειριστές του.

Τέσσερα kikes ( ἐθνοτική συκοφαντία κυρίως γιά τούς ἑβραίους. σημαίνει : βρωμοεβραίοι καί πολλά ἄλλα ...ὡραῖα !ἐδῶ κι᾿ ἐδῶελέγχουν τον Bragg:


Meg ReissΓενική Εισαγγελέας στο Manhattan DA .

Mark PomerantzΑνώτερος Εισαγγελέας (Πρόσφατα παραιτήθηκε λόγω του ότι ο Bragg αρνήθηκε να διώξει τον Τραμπ, αλλά στη συνέχεια ανάγκασε τον Bragg να καλέσει το Grand Jury ( ορκωτό δικαστήριο) στο Manhattan DA .

Susan Hoffinger Επικεφαλής Ερευνήτρια στο Manhattan DA .

Terri Rosenblatt Επικεφαλής της Μονάδας Μετακαταδικαστικής Δικαιοσύνης  στο Μανχάταν DA .

Προσθέστε σε αυτά την ποσότητα χρημάτων εβραϊκής επιρροής που εισάγουν γελοίες ατζέντες στην πολιτική και τη νομοθεσία της πόλης Hymie ( ἑβραιόπολη, Νέα Ὑόρκη) .

Πώς οι schwartzas  ( μαριονέτες του Σόρος )  όπως ο Bragg φτάνουν σε θέσεις εξουσίας στο Hymie Town;

Δεν μπορούν εκτός κι αν τους βάλουν εκεί.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΟ ΤΡΑΜΠ σημαίνει το «τέλος της δημοκρατίας».

Άλλοι λένε «η πολιτική δεν θα είναι ποτέ η ίδια».

Κάποιοι λένε ότι το κατηγορητήριο «διαιρεί τη χώρα».

Ανάθεμα !

Από πότε η «δημοκρατία» είναι καλή για την Jewmerica;

+ Απονέμεται στον πλειοδότη, τους Εβραίους!

Από πότε η «πολιτική» είναι καλή για την Jewmerica;

+ Καθορίζεται από δύο κόμματα, και τα δύο χρηματοδοτούνται συντριπτικά από Εβραίους!

Από πότε η «χώρα διαιρεμένη» είναι θέμα της Jewmerica;

+ Χρωματίζεται με «αριστερή» εβραϊκή σκίαση και «δεξιά» εβραϊκή σκίαση!

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ένα μυστικό μόνο που μπορώ να καταλάβω έχοντας μεγαλώσει στη συναγωγή.

Ο λόγος που οι Εβραίοι μισούν τον Τραμπ είναι επειδή είναι το πρόσωπο της «Λευκής Χριστιανικής Αμερικής» που οι Εβραίοι φοβούνται και περιφρονούν.


Η πολιτιστική γενοκτονία της Λευκής φυλής που διεξάγεται από τους kikes σταματάει στον Τραμπ και τους σθεναρούς θιασώτες του τους «αξιολύπητους».

Αυτοί δεν είναι «λευκοί υπέρμαχοι», ούτε «ρατσιστές», αλλά οι «αξιολύπητοι» οπαδοί του Τραμπ παραμένουν η φυλετική λευκή πλειοψηφία του πληθυσμού των ΗΠΑμέχρι στιγμής, έως ότου οι Εβραίοι ολοκληρώσουν το έργο τους «Μεγάλη Αντικατάσταση» .

..... είναι οι ουσιαστικά άφωνοι συντηρητικοί, πατριώτες και χριστιανοί Λευκοί της Μέσης Αμερικής που πριν από πολύ καιρό πετάχτηκαν έξω από το λεωφορείο από τους «προοδευτικούς» Εβραίους και τους επίλεκτους συνταξιδιώτες που αποδοκιμάζουν τους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ αυτούς που τους εναντιώνονται, αλλά εκείνους που θα μπορούσαν κάποια μέρα να τους αντιμετωπίσουν.

Με το αντιδραστικό πνεύμα του Τραμπ να τον διακατέχει ολόκληρο και την απρόβλεπτη συμπεριφορά του, οι εβραίοι είναι ευκολότερο να ελέγχουν τύπους σάν το Μπάιντεν και τη Καμάλα

..................

Κάποιος σχολιαστής τό παρέθεσε,ἔτσι ἁπλῶς,σέ σχόλιο ἐδῶ. Τό δημοσιεύουμε...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου