" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Θεία τιμωρία !


Κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε μια ορθόδοξη εκκλησία κοντά στο Κίεβο, ένας από τους δράστες κατέρρευσε και πέθανε ! 

«Κατά την κατάληψη του ναού στο χωριό Λίποβετς, την πρώην συνοικία Καγκαρλίκ της περιοχής του Κιέβου, πέθανε ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής του Καγκαρλίκ, Ιβάν Σεμτσόφ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Σεμτσόφ ήταν ένας από τους διοργανωτές της κατάληψης του ναού από επιδρομείς μαζύ μέ τόν Natykach . Κατά την επίθεση στο τάμαλε, ο Ivan Semtsov άρπαξε τον σταυρό από τον ιερέα και τον πέταξε στο έδαφος, Όπως λένε πάντα οι αυτόπτες μάρτυρες, αισθάνθηκε αμέσως αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος. Όλες οι προσπάθειες να τον ανανύψουν απέτυχαν - ο  Semtsov πέθανε.

Θεία τιμωρία ! 


( ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ)

Από το 1984 έως το 1986, ο Semtsov ήταν εκπαιδευτής στην περιφερειακή επιτροπή Terebovlia του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

Από το 1987 έως το 1988, ήταν εκπαιδευτής στο Γεωργικό Τμήμα της Επαρχιακής Επιτροπής Kagarlyk του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

Από το 1988 έως το 1990, εργάστηκε ως εκπαιδευτής στο Οργανωτικό Τμήμα της Επαρχιακής Επιτροπής Kagarlyk του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

Τον Οκτώβριο του 2010 εξελέγη βουλευτής του Επαρχιακού Συμβουλίου Bila Tserkva από το Κόμμα των Περιφερειών...( ἐδῶ)

Προσοχή τά βίντεο περιέχουν σοκαριστικά πλάνα ἐδῶ.


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Μυαλό θα βαλουν; δεν καταλαβαινουν; αλλά είναι τόσο πορωμενοι που θα πουν τον έσπρωχναν τον χτύπησαν και οτιδήποτε για να δικαιολογησουν την ψεύτικη αλήθεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί μυαλό νά βάλλουν ; Ὅσο εἶχαν τούς "ξεπλύθηκε" γιά τά καλά. Τώρα τέλος...
      Οἱ σωστοί,λογικοί καί κυρίως φυσιολογικοί ἄνθρωποι καταλαβαίνουν τί συμβαίνει καί κυρίως λαμβάνουν τά μηνύματα πόσο δέ μᾶλλον τά θεῖα !

      Καλημέρα ἀγαπητέ Θερμαστή ! Καλή Ἀνάστασιν !

      Διαγραφή
  2. https://dimpenews.com/2023/04/09/%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή