" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Γιά πολλοστή φορά στό ἴδιο ἔργο θεατές !


ΤΑΜΠΑ, Φλόριντα - Ο Κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις υπέγραψε νόμο την Πέμπτη ένα νομοσχέδιο που στοχεύει τα εγκλήματα μίσους μετά από μια σειρά πρόσφατων αντισημιτικών περιστατικών στη Φλόριντα.

Ο νόμος, τον οποίο επισημοποίησε ο DeSantis κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ισραήλ, καθιστά την παρενόχληση ή τον εκφοβισμό κάποιου με βάση τη θρησκεία ή την εθνικότητά του έγκλημα μίσους που μπορεί να διωχθεί ως κακούργημα τρίτου βαθμού.

...... Οι σβάστικες ζωγραφίστηκαν με σπρέι ή προβάλλονταν σε κτίρια, τοίχους και δρόμους. και φυλλάδια με αντισημιτικά μηνύματα έχουν πεταχτεί σε αυλές στην περιοχή του κόλπου Τάμπα.

....«Καλούμαστε να υπερασπιστούμε τους 672.000 Εβραίους που αποκαλούν τη Φλόριντα σπίτι τους», δήλωσε ο πολιτειακός βουλευτής Mike Caruso, R-Palm Beach County, ένας από τους εισηγητές του νομοσχεδίου. «Πιστεύω ότι όλοι οι κάτοικοι της Φλώριδα, ειδικά εκείνοι της εβραϊκής πίστης, έχουν το δικαίωμα στην ήρεμη απόλαυση στις γειτονιές τους και το δικαίωμα να ασκούν την πίστη τους χωρίς αντίποινα ή φόβο για κακό».

Ἀπό : Fox13news.com

Ἀδικημένοι, κυνηγημένοι... ! Πόσο εἰρωνικό ἀκούγεται ὅλο αὐτό ; !!!

Γιατί μωρέ ; Ποιός σᾶς τό ἐπιβάλλει ὥστε νά μήν μπορεῖτε νά κάνετε ἀλλιῶς ; Ποιοί εἶναι τόσο ἰσχυροί πού ἄν δέν ἀκολουθήσετε τίς προσταγές τους θεωρεῖστε ἀποτυχημένοι σ᾿αὐτή τήν ζωή ; 

Καί νά ὑποθέσουμε πώς εἶναι ἔτσι,πού δέν εἶναι στήν πραγματικότητα,τόσο πολύ ψοφᾶτε γιά θέσεις ὅλο καί πιό ὑψηλές πού πρέπει νά προσκυνήσετε αὐτούς ἀλλιῶς δέν τίς ἀξίζετε ; Σκεφθήκατε ποτέ νά στηριχθεῖτε στίς δικές σας δυνάμεις καί νά προχωρήσετε μέ τό κεφάλι ψηλά ; 

Σᾶς πέρασε ἀπό τό μυαλό πώς ἄν ἀρνηθεῖτε τήν πλασματική τους ἰσχύ μπορεῖ νά γίνετε παράδειγμα φωτεινό καί ἀκολουθώντας σας κι᾿ἄλλοι νά πάψῃ νά ὑφίσταται αὐτή ἡ ἀρρωστημένη κατἀστασις ;

Ὄχι,φυσικά καί δέν τό σκέφτεστε. Φυσικά καί δέ θέλετε νά τούς βάλετε ἀπέναντί σας.Προτιμᾶτε τό προσ΄κύνημα καί τήν πλήρη ὑποταγή σ᾿ἀντάλλαγμα μιάς θέσεως. Πῶς θα περασετε ἄρα γε στήν ἹΣτορία ; 

Ναί,ξέρω :τήν Ἱστορία τήν γράφουν οἱ νικητές κι᾿ἐσεῖς θέλετε,μ᾿ὁποιοδήποτε τίμημα νά εἶστε σ᾿αὐτή τήν θέσιν ! 

Πρέπει,μέ κάθε τρόπον, νά καλυφθῇ ἡ διαφορά... ( ἀπό ἐδῶ)

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα , Ron DeSantis, είναι έτοιμος να μπει στην προεδρική μάχη στα μέσα Μαΐου, είπαν στο NBC News τέσσερις αξιωματούχοι του GOP που γνωρίζουν τις συνομιλίες...Μερικοί από τους υποστηρικτές του τον παροτρύνουν να δηλώσει ήδη από τις 11 Μαΐου, για να αντικρούσει την υφέρπουσα εθνική αφήγηση ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι ο συντριπτικός υποψήφιος για την υποψηφιότητα του GOP για το 2024...( ἐδῶ)


Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Έχω πλέον κουραστεί να προσπαθώ να εξηγώ γιατί "προτιμώ" Τραμπ έναντι Μπαράκ Χουσεΐν ή Μπάιντεν ή Κλίντον κλπ . Να εξηγώ ότι μπορεί να μήν είναι το ιδανικό αλλά σε σχέση με τους προηγούμενους είναι Άγιος! ...
    Η εθελοντική λοβοτομή κρατάει χρόνια στην χώρα μας. Χρόνια πριν διαφωνούσε μια κυρία μαζί μου για ένα θέμα , οπότε την ρώτησα πού στήριζε αυτά που έλεγε. Η απάντηση ήταν:- μα το είπε το MEGA ! ..( κανάλι).
    Αυτός είναι ο μέσος ψηφοφόρος και σήμερα..
    Καλό μεσημέρι.
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζοῦν δίπλα μας καί εἶναι συντριπτικῶς περισσότεροι. Δυστυχῶς ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Τροφη για σκεψη.
    Στην Φλωριδα και στην περιοχη του Ταρπον Σπουνγκς απ' οτι εχω ακουσει ζει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος ελληνων (περιπου 75.000-80.000 ατομα) .
    Αν μερικοι απ αυτους τους ελληνες (οι ιδιοι δηλαδη) πεταξουν χαρτια με ανθελληνικα συνθηματα στις αυλες τους, ζωγραφισουν ανθελληνικα συνθηματα στους τοιχους των Εκκλησιων τους και στα μαγαζια τους με προϋποθεση να δημιουργησουν ενα προηγουμενο απειλων απο ....καποιον αορατο εχθρο ωστε αυτοματως να θυματοποιηθουν και μια επιτροπη παει στον Ντε Σαντις να ψηφισει καποιον νομο για την προστασια τους (ΑΝ φυσικα τους δεχτει) ΤΙ νομιζετε οτι θα κανει ο Ντε Σαντις;
    Θα σκασει στα γελια μπρος στις καμερες και οι τοπικες φυλλαδες οχι μονο θα συνδραμουν στα γελια του Ντε Σαντις αλλα θα προσπαθησουν να εξευτελισουν αυτην την κινηση γραφοντας ατελειωτα αρθρα για το ποσο ....ειρηνικοι και καλοι ειναι οι ανθρωποι της περιοχης που οι Ελληνες τους κατηγορουν αδικως και μαλλον αυτοι αφου φοβουνται χρειαζεται να μετακομισουν .......αλλου.

    Αυτο το φανταστικο σεναριο, ισχυει για ολες τις φυλες ανθρωπων που πιθανον να ζουν στην Φλωριδα εκτος των εβραιων και το οποιο εχει γινει επιτυχης συνταγη για ολους τους εβραιους που μολυνουν παγκοσμιως τις κοινωνιες που τους φιλοξενουν με την παρουσιαν τους. Προσπαθουν να φιμωσουν τον κοσμο ωστε ο απλα σκεπτομενος ανθρωπος, να μην καταδεικνυει τους ηθικους και φυσικους αυτουργους των πασης φυσεως εγκληματων που διαπραττουν οι ιδιοι οι εβραιοι.
    Βεβαια τους καθε Ντε Σαντις δεν τους νοιαζει που με τετοιους νομους που υπογραφουν οι ΙΔΙΟΙ γινονται φυλετιστες και διακρινουν ανωτερους και κατωτερους ανθρωπους.
    Κανω αυτο το σχολιο γιατι με το προεκλογικο σουσουρο Κασιδιαρη στην Πατριδα μας, προσεξα οτι τα...."ταγματα εφοδου" της ΧΑ ξαναβγηκαν στους δρομους της ....εβραιομανας Θεσσαλονικης κι αναρωτηθηκα αν τελος παντως αυτη η ΧΑ που οι βουλευτες της ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Πολιτικοι Κρατουμενοι, ειναι 7ψυχη. Ενας γιουφτοσκοπιανος, εκανε λεει καποια εκθεση των εργων του στην Θεσσαλονικη και μερικοι .....μαυροφορεμενοι και κοντοκουρεμενοι ΧΑγιτες πηγαν μεσα και τα 'σπασαν και εν συνεχεια αφησαν και τα χναρια τους με τοιχοκολλημενα εντυπα στην αιθουσα που ειχαν πανω τους τον Μαιανδρο της ΧΑ (κατα Πρετεντερη σβαστικες)
    Τοσο καλα και τοσο ξεκαθαρα.
    Κι ολα αυτα μετα την συνενετευξη του αποστρατου αξιωματικου της ΕΛΑΣ και εκ των εσω της σκατο-οικογενειας Σπυρου Νινου, που ειπε στον δημοσιογραφο Χιο οτι ολη την βρωμικη δουλεια, δολοφονιες κλπ για τους Μητσοτακηδες, την κανουν μελη της ......αντιτρομοκρατικης.
    Και να μου θυμηθειτε οτι ο αποκλεισμος του κομματος "Ελληνες" δεν θα προελθει απο το οτι ο Κασιδιαρης ειναι ....Ναζι, εχει ....φαλτσετες ...πιστολια τσουγκρανες, φτυνει κατυαμουτρα τους αλητες-ρουφιανους-δημοσιογραφους κι εχει δολοφονησει τον μισο πληθυσμο του νομου Αττικης, αλλα απ το οτι το κομμα του "εκλεψε" το ονομα "ελληνες" απο καποιο δικηγορισκο που ειδικευεται στις Αδειες Ευρεσιτεχνιας.

    Απλες εβραϊκες συμβουλες δηλαδη στην εβραιομανα Σαλανικ.


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κῦττα νά ᾿δῆς τί γίνεται σέ προεκλογική περίοδον !!!
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/04/blog-post_61.html

      Εὐχαριστῶ ΕΑΦ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα ομιλίας από το 1983...
    Τα έλεγε και τα ξανά έλεγε ο π. Αθανάσιος, ο μακαριστός
    https://youtu.be/DgAZx-SzaUg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.
    Κίνα και εναντίον ΗΠΑ! Η Κίνα, λες - ο εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών!; Ποια Κίνα; Ποιες ΗΠΑ;

    Αλλά μόλις χθες αδελφοποιήθηκαν και μαζί επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ στη λίμνη Damansky και Zhalanashkol.

    Και χθες, σαν αδέρφια στα όπλα, πολέμησαν μαζί ενάντια στην ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν.

    Ενάντια στην ΕΣΣΔ, πολέμησαν χέρι-χέρι, ώμο με ώμο στο Βιετνάμ - στον Σινο-Βιετναμέζικο πόλεμο
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΛΑΟΙ.
    ...https://p-v-t.ru/el/frontah-evreiskoi-imperii-general-filatov-c-frontov-evreiskoi-imperii/

    ΑπάντησηΔιαγραφή