" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Κάτι ...περίεργα δυστυχήματα ! ! !

φωτό
 Δέν ἦταν,λένε τά ἰσραηλινά μέσα ἐνημερώσεως,ἀπό τούς βασικούς μάρυρες ὁ ἄνδρας πού εἶχε τό δυστύχημα μέ τό τσέσνα στήν Σάμο,κάτι πού δέν θά ἐμποδίση τήν ἐξέλιξιν τῆς δίκης.Ὅμως σίγουρα κάνει ἐντύπωσιν γιατί ἐνῷ ἔπρεπε νά καταθέσῃ,αὐτός βρέθηκε νά πετᾷ,μέ τήν σύζυγόν του,γιά Ἑλλάδα ! 

« ...Έπρεπε να κληθεί να καταθέσει στο τμήμα του υπουργείου Επικοινωνιών της δίκης.Το ζευγάρι έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας με πτήση από τη Χάιφα και το ατύχημα συνέβη περίπου στις 7:45 το απόγευμα...ο Garon δεν θεωρήθηκε βασικός μάρτυρας και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης. » (ἐδῶ)

φωτό
Ο Νετανιάχου δικάζεται για τρεις υποθέσεις διαφθοράς γνωστές ως υπόθεση 1000, υπόθεση 2000 και υπόθεση 4000. Στην υπόθεση 4000, η σοβαρότερη από τις τρεις, ο Νετανιάχου φέρεται να έκανε κατάχρηση εξουσίας όταν διετέλεσε πρωθυπουργός και υπουργός Επικοινωνιών από το 2014 έως το 2017.

Ο Νετανιάχου κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τη θέση του προκειμένου να ωφελήσει παράνομα και πολύ προσοδοφόρα τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Shaul Elovitch, του μετόχου ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Bezeq. Σε αντάλλαγμα, ο Έλοβιτς φέρεται να παρείχε στον Νετανιάχου και την οικογένειά του θετική κάλυψη στον ιστότοπο ειδήσεων Walla που ανήκει στον Έλοβιτς, συμπεριλαμβανομένου του να επιτρέπει στους συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού και τα μέλη της οικογένειάς τους να υπαγορεύουν εκδοτικό περιεχόμενο και πολιτική σε τακτική βάση.

Τον Μάιο του 2020, ο Geron, ( πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών), ως πληρεξούσιος δικηγόρος, μίλησε στο Radio 103FM για τη μαρτυρία που είχε δώσει στη δίκη του Νετανιάχου και είπε ότι σχετίζεται με την ανάπτυξη της υποδομής οπτικών ινών της χώρας, τη βιομηχανία επικοινωνιών και τις τηλεφωνικές υπηρεσίες. Ερωτηθείς για το αν είχε δει ποτέ κάποια εγκληματική δραστηριότητα στο υπουργείο, ο Γκέρον απάντησε ότι «το δικαστήριο είναι το μόνο που μπορεί να καθορίσει αν κάτι είναι εγκληματικό ή όχι».

Ὁλόκληρο τό θέμα : 

Τώρα γιά νά λέμε τά πράγματα μέ τ᾿ὄνομά τους,ὑπάρχουν ἀρκετά περίεργα καί σκοτεινά σημεῖα στήν ὑπόθεσιν,ὅπως λ.χ. γιατί νά φύγῃ τό ζευγάρι ἀπό τό Ἰσραήλ,ἐνῷ ἔπρεπε νά καταθέσῃ ὁ ἄνδρας στό δικαστήριο ; Ἤ ἀκόμη γιατί ἐπιχειρεῖται ἡ ἀπαξίωσις τῆς μαρτυρίας του;  Ἐρωτήματα πού κάνουν ὅλο καί πιό ...περίεργο τό δυστύχημα...


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. To πραγματικό επώνυμο του Νετανιάχου είναι Μιλαϊκόφσκι. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του Τζβί καθηγητής « ιουδαϊκής ιστορίας», εννοείται στις ΗΠΑ. O αδελφός του εφ. υπολοχαγός των καταδρομών, εφονεύθη στην επιχείρηση Έντεμπε.
    Πέρυσι οι εξάδελφοι του εξ ΗΠΑ, επίσης Μιλαϊκόφσκι, αγόρασαν την Ελληνικός Χάλυψ , βαρβαριστί Greek Steel. Παρέστη και ο Κούλης στην παράδοση της ελληνικής βιομηχανίας στους Εβραίους. Το 1996 η ιταλική ILVA είχε εξαγοράσει την χαλυβουργία της Θεσσαλονίκης, την οποία αφού ξεζούμισε,την έκλεισε προ εξαετίας.
    Ο Νετανιάχου-Μιλαϊκόφσκι έχει στενές σχέσεις με τους εξαδέλφους του, οίτινες έχουν από το 1994 προβλήματα με την αμερικανική δικαιοσύνη στις παρανομίες των οποίων συμμετέχει έχωντας πρόβλημα και στα δικαστήρια του Ισραήλ.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή