" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Ὅλα μέ σχέδιον...



Μία ἀπολύτως σωστή περιγραφή τῆς ἐπιθέσεως τοῦ ἐλεεινοῦ καί τρισαθλίου κράτους/μαριονέτα τῆς ΝΤΠ,κατά τῆς ῥαχοκοκκαλιᾶς τῆς ἑλληνικῆς οἰκονομίας,δῆλα δή τούς μικρομεσαίους ἐπιχειρηματίες,ἀπό τόν ἀναγνώστη καί τακτικό σχολιαστή μας,Θαλῆ

Θά προσθέσουμε καί ἀνάλογο βίντεο,πρός ἐπίῤῥωσιν τῶν γραφέντων τοῦ Θαλῆ,ἀπό τούς προσφάτους ...ἐλέγχους σέ Λαϊκή Ἀγορά τῶν Σεῤῥῶν.Προσέξτε τήν αὐταρχικότητα τῶν ἀστυνομικῶν ὀργάνων



« Η καταφορα κατα των επιχειρηματιων(κυριως των μικρων) καλα κρατει. Παντα και διαχρονικα και οχι μονο τωρα με την οικονομικη κριση και τον κορονοιο. Παλαιοτερα (μεχρι και τωρα) τους ονομαζαν ΙΔΙΩΤΕΣ, στιγματιζοντας τους τους υποδορειως και εμμεσως με την αρχαιοελληνικη μομφη του ΗΛΙΘΙΟΥ-ΒΛΑΚΑ. 
Στο εισοδημα απο εμποροβιομηχανικες επιχειρησεις κατετασαν οι εφοριες επι δεκαετιες το εισοδημα ενος καφετζη η ενος περιπτερουχου η ενος ραφτη με οτι συνειρμους μπορει αυτο να παραξει στο θυμικο φθονερων και εκδικητικων κρατικων υπαλληλων. Διορισμενων κομματανθρωπων συνηθως.

Οι μικρομεσαιοι (αλλη ρετσινια αυτη απο τον Α. Παπανδρεου) και οι εργαζομενοι σαυτους ειτε το ξερουν ειτε οχι ειναι ο ουσιαστικος αντιπαλος της ΝΤΠ και του κατευθυνομενου απο αυτην κρατους και μονοπωλιακων δομων καθε ειδους.

Στην ατυπη και αχαρτογραφητη ουσιαστικα θεσμικη τους υπαρξη βασιζεται η παραγωγικη ανταγωνιστικη οικονομια η οποια στηριζει τις οποιες πολιτισμικες προνοιες της Δημοκρατιας, των Ατομικων Ελευθεριων και των εν γενει καθιερωμενων Συνταγματικων Δικαιωματων.
Το κρατος στην κανονικη-φυσιολογικη του δομη ειναι απο την φυσει του ελεγχων και διαμεσολαβητικος εννομος δεσμος με ισορροπιστικες και κατασταλτικες ιδιοτητες και γνωρισματα.Δεν ειναι ομως κακο αυτο.Γιατι μπορει να παιξει τον αναγκαιο εποπτικο ρολο ΑΝ - ΑΝ-ΑΝ! συνυπαρχει η Ελευθερη Οικονομια.Αν οχι παιρνει το παιχνιδι επανω του και μεταλλασεται σε Σοβιετ η Ραιχ.Οπως τωρα δηλαδη. 
Στην Ελλαδα ολες οι συνιστωσες του κρατους(στενου και ευρυτερου) συμπεριφερονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ εναντι οτιδηποτε δεν ειναι δημοσιο η κομματικο η ειναι διαφορετικο απο το φετιχοποιημενο κρατος.Ειτε αυτο ειναι το φαναριωτικο δεξιο κρατος ειτε ειναι ευθεως το καινοφανες και ακρως τοξικο μαρξιστικο.Και τα δυο συνυπαρχοντα στην μεταπολιτευση κρατη ηταν και ειναι στην ουσια ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Ετσι εξηγειται η συνεχιζομενη και εντεινομενη ΕΠΙΘΕΣΗ του καθεστωτος κατα πολιτων οπως ο δυσμοιρος μικροεπιχειρηματιας.

Προκειται περι προγραμματικης διωξης της επιχειρηματικοτητας που στοχο εχει την εξαθλιωση του λαου και την καταναγκαστικη του εξαρτηση απο την παγκοσμια χρηματοπιστωτικη Ελιτ». Θαλῆς (ἀπό ἐδῶ)





Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. https://lefteria.blogspot.com/2020/08/3_16.html
    τεστ κορονοιου
    αυτο ειναι σιγουρα σοβαρη καταγγελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐλπίζω αὐτές οἱ οἰκογένειες,νά προβοῦν στά δέοντα.Ἀλλιῶς εἴμεθα ἄξιοι τῆς μοίρας μας...

      Καλησπέρα ἀγαπητή Κατακομβική Ἐκκλησία !

      Διαγραφή
  2. Όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων είναι οι πράξεις των ανθελλήνων κυβερνώντων, αλλά στράφηκαν τελευταία κατά της ελληνικής νεολαίας λόγω ανευθυνότητας στην αντιμετώπιση των μασκωνόμων και των γελοίων μέτρων φίμωσης και περιορισμού των ελευθεριών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή μου Δωδεκανησία,ἐννοεῖται πώς πρῶτος στόχος,σχεδόν πάντα,ἡ νεολαία ! Ἄν δέν γίνῃ πρῶτα ἐκεῖ ἡ «πλῦσις ἐγκεφάλου»,εἴτε μέ τό καλό εἴτε μέ τό κακό,ποῦ θά γίνῃ;

      Καλησπέρα ἀγαπητή Δωδεκανησία !

      Διαγραφή
  3. Χαχα ο αλλος λεει ειναι κλωνοι. Εχουν συλληφθει λεει οι οριτζιναλ. Καλα, αλλαξτε πλευρο.
    There is a storm coming...

    ΑπάντησηΔιαγραφή