" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Τά εἶπε,ὅλα,μέ ὁλίγες λέξεις ! ! !


Πάκυ ὁ Οἰκουμενιστής 

15ο «Arraiolos Group»
 Ο Πάκυ μίλησε στο Αρουραίος Γκρουπ, και είπε :

«Να προχωρήσουμε με γρήγορα βήματα προς την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής ενοποίησης που είναι αναγκαία όχι μόνο για τα κράτη-μέλη και τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει τον σταθεροποιητικό πλανητικό ρόλο της, που αφορά την εδραίωση, σε παγκόσμια κλίμακα, του ανθρωπισμού, της ειρήνης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης». 

Σε 53 λέξεις τα είπε όλα ο συνήθως φλύαρος Συνταγματολόγος . 

 Η παγκόσμια (πλανητική) διακυβέρνηση θέλει να επιβάλει σε παγκόσμια κλίμακα τον «ανθρωπισμό» των «Φιλανθρώπων», το «Κράτος Δικαίου», την «Γκρηνπις» και την Χούντα των Τραπεζιτών.


 Δελτίο τῶν 11

«Arraiolos Group»

πολυεθνική άτυπη σύνοδος των προέδρων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης...ασχολείται με ζητήματα και προβλήματα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τη μελλοντική ανάπτυξη της ΕΕ καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης των προκλήσεων της παγκοσμιοποίησης
...Το όνομα προέρχεται από τη μικρή πορτογαλική πόλη Arraiolos , όπου η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2003.


5 σχόλια:

  1. ...Μία φορά και έναν καιρό, ήταν μία αυτοεξόριστη (;) οικογένεια Έλληνος πολιτικού στήν Γαλλία επί στρατιωτικής δικτατορίας.
    (Έφυγαν με σκάφος πρός τίς τουρκικές ακτές και όταν έφθασαν απέναντι, ΠΡΟΤΟΥ πάνε στο πρώτο αεροδρόμιο γιά αναχώρηση, ο πατέρας επεδίωξε ΠΡΩΤΑ συνάντηση μέ τον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας...)
    Είχε λοιπόν ένα βρέφος, αγοράκι που ήθελαν οι γονείς του γρήγορα να το βαπτίσουν.
    Απευθύνθηκε φυσικά στόν τότε Μητροπολίτη Γαλλίας Μελέτιο. [Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Μελέτιος Καραμπίνης (1914 - 19 Απριλίου 1993) ήταν Έλληνας θεολόγος, διετέλεσε Μητροπολίτης Γαλλίας από τις 22 Οκτωβρίου 1963 ως τις 9 Ιουνίου 1988.]
    Προθυμοποιήθηκε αμέσως και οργάνωσε τήν βάπτιση, αλλά λόγω της βιασύνης δυσκολεύθηκε να βρεί ψάλτη. Αρχικώς. Διότι μετά σκέφθηκε πώς ευρίσκεται στο Παρίσι ο νεαρός ανηψιός του, φοιτητής της Νομικής ο οποίος ήξερε απο 'ψαλτικά'.
    Έτσι και έγινε.
    'Νά τα πάρει ΟΛΑ το ποτάμι';
    Το αγοράκι βρέφος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πατέρας ήταν ο Κων.Μητσοτάκης.
    Ο νεαρός Έλλην φοιτητής, ανηψιός του Μητροπολίτου Γαλλίας και κατάλληλος γιά ψάλτης στήν "επείγουσα" βάπτιση του μικρούλη Κυριάκου ήταν ο ...Προκόπης Παυλόπουλος!
    'ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ' που θά έλεγε και ο συγχωρεμένος Ηλιόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς ἔτσι,ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια !

      Ἔχω κουραστῆ,εἰλικρινῶς,νά τό γράφω καί ξανά-γράφω πώς :Ὅλοι τους,ἔναν γύρω,ἀπό τήν ἴδια φάρα ! Καί ὅλοι ἀλληλοσυνδεόμενοι ποῦ ἀλλοῦ; Μά στούς ἐξουσιαστικούς θώκους...

      Τό ἕνα χέρι νίβει τ᾿ἄλλο καί τά δυό τό πρόσωπο,πού λέει καί ὁ σοφός λαός.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Διαβαζοντας οσα ειπε ο Παυλοπουλος ...ειδα ενα ποταμι κενων λεξεων , μεταφυσικων παρακρουσεων , ευχων μισοτρελου ,ασυνδετων , ευπεπτων ανοησιων υπο τυπον θεικων εντολων περι αληθειας...αυθαιρετων σαν ναχουμε εναν ιεροκυρηκα πουχει την απολυτη γνωση του καλου και του κακου.
    Ειληκρινα ..σπουδασε αυτος ο ανθρωπος κατι ?? Ποιος τουδωσε πτυχιο ?? Γιατι ? Τι ειδε πανω σ αυτον τον αδειο τενεκε ?? Σ αυτον τον ..μηχανικο ψαλτη της βλακειας ?? Τι το σπουδαιο ειπε ?? Τι το ευφυες ?? Απο που εχει το δικαιωμα να μας ...νουθετει αυτος ο βλαξ ?? Ποιος νομιζει οτι ειναι ?? Ο Πλατων ?? Ο Σολων ?? Ο Μαξ Πλανκ ?? Και γιατι εχουμε αναγκη την γνωμη του κι οχι αλλη ??
    Εχει καβαλησει ολο το καλαμι ο τυπος.Βρε να παρει ..δεν μας νοιαζει η γνωμη του !! Παντελως καθολου.Δεν την θελουμε..δεν την υπολογιζουμε..και μας εκνευριζει πολυ.!! Ποιος σ αυτη τη χωρα τον θαυμαζει και τον εχει προτυπο αυτον και τον ψηφιζει ?? Τι βρηκε σ αυτον ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα εγώ....πρώτον δεν είναι υιός του δρακουμελ ,είναι του Τέρη χρυσού.Δευτρρον ,ο πατήρ του παυλοπη είναι γύφτος.Η μάνα του στην Γαλλία ερωτεύτηκε έναν γύφτο.Ειδε ο γύφτος την γενιά του και αγαλιασε η καρδιά του.Ηδη το σόι ,ήταν χωμένο σε μασονικές στοές.Η Γαλλία είναι στενά συνδεδεμένη μασονικά με την Ελλάδα.Εσεις πιστεύετε ,ότι αυτός με τις χειλαρες και την γλοιώδη εμφάνιση ,χώρια τα εμετικά που έχει εκστομίσει ,είναι Έλληνας ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΊΖΗΣ....ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.Σαν ένας κακός εφιάλτης.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε. Περί Παυλοπούλου καί λοιπά,ἐδῶ :https://sxolianews.blogspot.com/2019/10/blog-post_14.html

    Ἄσε μήν τά ψάχνῃς «τί κάνει νιάου-νιάου» ;

    Σ᾿εὐχαριστῶ ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή