Δουλεύουν ακατάπαυστα με τα κτίρια του δημοσίου ,την δική μας περιουσία.Ετοιμαζουν πολλά κτίρια για να μπάσουν τους λάθρο.Η πόλις των Αθηνων εάλω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
Να ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ.Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΟΙ ΦΑΙΔΡΕΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ...Η ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ Η ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
Ο Παλαμάς στον “Δωδεκάλογο του Γύφτου”: «Και ήταν οι καιροί που η Πόλη Πόρνη σε μετάνοιες ξενυχτούσε και τα χέρια της δεμένα τα κρατούσε και καρτέραγ΄ ένα μακελάρη Και καρτέραγε τον τούρκο να την πάρει».
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ;
-
*Ενώ ακόμα το κύριο ερώτημα παραμένει αναπάντητο, αν δηλαδή η απαγωγή του
Νικολάς Μαδούρο ήταν μια άριστα οργανωμένη στρατιωτική επιχείρηση ή ένα
ενδο...
Η απόφαση για τη Γροιλανδία θα ληφθεί σε δύο μήνες
-
Η απόφαση για τη Γροιλανδία θα ληφθεί σε δύο μήνες. Η κυβέρνηση Τραμπ
απείλησε να χρησιμοποιήσει τον αμερικανικό στρατό για να καταλάβει τη
Γροιλανδία σε...
Πότε καθιερώθηκε ή εορτή τής Πρωτοχρονιάς.
-
Πρωτοχρονιά.
Στόν αρχαίο κόσμο ώς αρχή τού έτους όριζαν διάφορες ημερομηνίες ανά λαός ,
αλλά καί στήν Ελλάδα οί πόλεις-κράτη. Πιό συνηθισμένη ήταν ή α...
Ή ιστορία μιάς ζωής απ' τά παλιά τά χρόνια.
-
Εμείς τα παλιά τα χρόνια, δεν τηράγαμαν ομορφιές. Άμα έχεις δέκα αδέρφια,
και δεν χορταίνεις φαΐ, δεν τηράς να πάρεις όμορφο άντρα. Καλός να...
ΗΡΑΚΛΗΣ ,ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.Ετσι γίνεται , στραγγαλισμός.(Μετσξυ μας τώρα...μην το πείτε πουθενά ...ο Τζο Μπάιντεν είναι αλοηγκορ).ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήὉ ἀντιπρόεδρος τοῦ Ὀμπάμια...Περίεργο ἄτομο,περίεργη ζωή...Ἀλλά πάντα μέσα σέ ὅλα !
ΔιαγραφήΤί νά πῶ,μέ δαύτους...
Ἡρακλῆς,ἐκκαθαριστής/ἐξολοθρευτής,δισέγγονος Περσέως...
Τόν ἔφαγε μία γυνή !
Καλησπέρα Ἀριστόμαχε !
Δουλεύουν ακατάπαυστα με τα κτίρια του δημοσίου ,την δική μας περιουσία.Ετοιμαζουν πολλά κτίρια για να μπάσουν τους λάθρο.Η πόλις των Αθηνων εάλω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ.Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΟΙ ΦΑΙΔΡΕΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ...Η ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ Η ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Παλαμάς στον “Δωδεκάλογο του Γύφτου”:
ΑπάντησηΔιαγραφή«Και ήταν οι καιροί που η Πόλη Πόρνη
σε μετάνοιες ξενυχτούσε
και τα χέρια της δεμένα τα κρατούσε
και καρτέραγ΄ ένα μακελάρη
Και καρτέραγε τον τούρκο να την πάρει».
Ἀγαπητέ μου Θαλῆ,ἀκριβῶς ἔτσι βλέπω τίς ἡμερες πού βιώνουμε...
ΔιαγραφήΚαί τό χειρώτερο εἶναι πώς δέν μπορῶ νά προβλέψω,ἀπολύτως τίποτα,ὅσον ἀφορᾲ τήν ἀντίδρασιν τῶν Ἑλλήνων !
Ποιά ἀντίδρασιν,ἄρα γε ;Ἀπό ποιούς,ἄρα γε ; !
Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !
Ποῦ εἶναι οἱ ἥρωες ;
Διαγραφή«νῦν γάρ δή γένος ἐστί σιδήρεον»