" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Μέ τό ζόρι στέλνουν τούς «πρόσφυγες» στά σχολεῖα μας ! ! !



Ἁκόμη καί νά μήν θέλετε,θά ...ἐνσωματωθεῖτε ! Αὐτό ἀκριβῶς λένε καί αὐτό ἀκριβῶς τό μήνυμα στέλνεται ἀπανταχοῦ τῆς ἑλλαδικῆς ὥστε νά χωνέψουν οἱ Ἕλληνες πώς πλέον ὁ ...πολυ-πολιτισμός εἶναι ΕΔΩ ! ! !

Κυρώσεις σε όσους γονείς πρόσφυγες αμελούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Υποχρεωτική είναι η φοίτηση στα σχολεία των παιδιών προσφύγων σύμφωνα με διατάξεις που κατατέθηκαν στην Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη...



...άρθρο 51 του σχετικού νομοσχεδίου «οι ανήλικοι αιτούντες και τα ανήλικα τέκνα των αιτούντων κατά την παραμονή τους στην χώρα υποχρεούνται να εντάσσονται σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου εκπαιδευτικού συστήματος. Η ένταξη γίνεται με προυποθέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν για τους Ελληνες πολίτες και με διευκολύνσεις ως προς την εγγραφή...

Ἀπ᾿ὅτι καταλαβαίνετε ἔχουμε καί μία νέα κατηγορία κατοικούντων ἐν Ἑλλάδι,τούς «αἰτοῦντες»


Καί μέ τό ζόρι καί μέ ...διευκολύνσεις !

Ποιόν νά στείλω στόν ἀγύριστο ; Τόν Κούλη καί τούς σύν αὐτῷ ἤ ἐκείνους πού πῆγαν σάν τά ζά καί τούς ἔκαναν ἐξουσία;

Ἀναμφιβόλως τό δεύτερον,διότι ἡ δική τους ἐπιλογή μᾶς ὁδηγεῖ κατευθεῖαν καί ἄνευ καθυστερήσεως ΕΔΩ  :

Το πλακάτ που κρατάει η μουσουλμάνα διαδηλώτρια γράφει επί λέξει: «Γαλλίδα Μουσουλμάνα με μαντήλα/ Αν σας ενοχλώ/ Σας καλώ να εγκαταλείψετε/ Τη χώρα μου»
Ξεστραβωθείτε λοβοτομημένοι !!!

Προφανῶς ὅμως καί δέν ἐνοχλεῖ,αὐτό τούς κατοίκους τῆς ἑλλαδικῆς. Προφανῶς...




Ἡ Πελασγική 

15 σχόλια:

  1. ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΚΕΒΡΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΑΠΛΑ .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ....ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ...ΚΟΙΜΑΣΑΙ.ΤΩΡΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ .ΜΟΝΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ;εδω θα κλαψουν πολλοι ακομα με μαυρο δακρυ . Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕΒΡΕ ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΡΑΚΟ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ! ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ .ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ .ΚΑΘΑΡΑ ,ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ,ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε θαυμάζω αὐτή σου τήν αἰσιοδοξία ! Καί εἰλικρινῶς ἀπό μία ἄποψιν μοῦ δίνει ἐλπίδες πώς ὅλο καί κάτι καλό μπορεῖ νά βγῇ στό τέλος!
      Ἄσε πού ὅλο αὐτό τό θετικό πού βγαίνει μέσῳ τῶν αἰσιοδόξων μηνυμάτων,εἶναι ἕνα τόξον ἀκόμη στόν δρακό-ὅφιν πού παραμονεύει στήν ...γωνία ! (Σέ κάθε γωνία ἐν τάξει; Γιατί τοῦτος ἔχει πιάσῃ γωνίες καί γωνίες ! )

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή
  2. Αεί στο διάολο με τα σκατοφιδα !ακόμα και στο κορφισμα της σταφίδας ,όλο μου ρίχνονταν !βρεεε ξουτ πιο κει μαλακά ,δεν σε πειράζω !... δώστου αυτά ξανά μανα.Εεεε ,αεί σιχτιρ !έπαιρνα και εγώ το σκατοφτυρο..Μπαααμμμ !μια στην κεφαλή !και οξω πέρα !ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ....ΟΟΟΟΥΥΥΥΥ .....!!!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΧΕΡΙΑ ,ΠΟΔΙΑ ,ΔΟΝΤΙΑ ,ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ !ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;ΗΛΘΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΚΑΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ !ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ,ΘΑ ΤΑ ΕΧΗ ΜΕΣΑ ;τον ρώτησα ,ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΓΝΕΨΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ....ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ !ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐγώ πάντως,Ἀριστόμαχε,θά εἶμαι μαζύ σου !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.....ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΛΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά,αὐτά τά ἔχουν κάνῃ λαλημένα ἀπό κούνια ...!

      Πῶς τό εἶπε ὁ ξεφτυλοδήμαρχος Ἀθηναίων (χά,χά,χά ! ...Ἀθηναίων ...) :

      « Νά ἐγκαταστήσουμε,ἕνα μνημεῖο,ἕνα μνημεῖο κατά τῆς μισαλλοδοξίας,κατά τοῦ ῥατσισμοῦ καί κατά τοῦ μίσους » !

      Δῆλα δή : Ἕνα μνημεῖο γιά ἕναν ληστή,ὁμοφυλόφιλον,ναρκομανῆ !

      Ποιό λαλημένα μυαλά,γίνεται; Γίνεται,γίνεται !

      Ἀπό 'δῶ καί πέρα θά δῇς πώς θά γίνεται μέ τέτοια πρότυπα !

      Καλησπέρα ἀγαπητή Βοτιαῖα !

      Διαγραφή
  4. Άλλο πρόσφυγας και άλλο λαθρομετανάστης.
    http://elasb-z-project.blogspot.com/2019/10/blog-post_22.html

    Όσο για τις διαδηλώσεις που έχουν πάρει τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό, γνωρίζουμε οτι οι κομμουνιστές είναι οργανωμένοι, αλλά είναι πολύ ΛΙΓΟΙ. Μια χούφτα ίσα που βγαίνουν στους δρόμους και εκμεταλλεύονται τα κόλπα της προπαγάνδας. Αρκεί να φαίνονται, δεν χρειάζονται να είναι πολλοί. Που βρίσκονταν όλοι αυτοί οι "αλληλέγγυοι" να εμποδίσουν ή να αμαυρώσουν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία; Χτυπάμε το ΚΚΕ, για να χτυπηθεί σύσσωμη η μεταπολίτευση. Το ΚΚΕ εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του διεφθαρμένου συστήματος που επιτίθεται με μανία στον Ελληνισμό, το οποίο δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχει στις εκλογές.

    Και όπως γράφει και ο Αριστόμαχος, τα ψωμιά τους τελειώνουν. Ο Κούλης δεν διαθέτει καμία πίστωση χρόνου. Αυτό ήταν "προνόμιο" μόνο του Τσίπρα, λόγω της "πρώτης φοράς αριστεράς". Πλέον περνάμε σε άλλη εποχή και κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει αυτο που έρχεται. Χαιρετώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Πᾶνο,αὐτό θέλω καί ἐγώ νά πιστεύω,πώς τά ψωμιά τους εἶναι λίγα.Διότι ἐάν δέν τό πιστέψω...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Πᾶνο !

      Διαγραφή
  5. - ΕΔΩ ΔΕΣ -

    > ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!

    Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα: Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα! για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

    Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας.
    Τι να σχολιάσει κανείς;

    > https://katanixi.gr/2019/10/23/%ce%bf%cf%85%cf%80%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%cf%89-%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ,πιστεύω πώς θέλουν νά μᾶς τρελάνουν! Δέν ἀστειεύομαι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. ..Νομίζω οτι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ συμβαίνει ..
      Χωρίs να το καταλαβαίνουν . ΜΑΣ ΤΣΙΤΩΝΟΥΝ ! .. ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ..
      Ισωs , λέω ΙΣΩΣ , ΜΆΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ξυπνήσουν και να ειμαστε σε εγρυγορση ΠΙΌ ΠΟΛΛΟΙ ..
      - βΛΈΠΕ ,ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -
      - ΙΣΩΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Ο Λ Ο ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ , ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ,
      ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ , Δ Ε Ν ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ , ..
      - Η ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!

      -ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ Σ Κ Ι Α ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ , ΚΑΙ ,, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ !
      - ΑΥΤΗ Η ΣΚΙΑ ΕΠΙΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ..ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΕ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ .. ΙΔΩΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,
      .. ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!

      Διαγραφή
  6. Οι φωτογραφίες που ανάρτησες με έκαναν να ξεράσω!!! Ειδικά οι δύο τελευταίες!!! 35+ χρόνια ΠΑΣΟΚ δεν πήγαν στράφι με την "συνδικαλιστικοποίηση" και τον "εκδημοκρατισμό" της μαθητιώσας νεολαίας! Τα παιδάκια είναι λοβοτομήμενα. Βλέπουν και αυτά παντού "φασισμό" και "ρατσισμό". Την σήμερον ημέρα γιά να θεωρείσαι "καθως πρέπει" δημοκράτης πρέπει παντού να βλέπεις "φασισμό" και "ρατσισμό". Και εάν δεν τα βλέπουν οι άλλοι δίπλα σου, έχεις χρέος να τους κάνεις να τα δουν και αυτοί πάσηι θυσία!!! Είναι πλέον γνωστό ότι στα σχολεία δεν καλλιεργείται η κριτική σκέψη και η γνώση. Από τα πρώτα χρόνια της επαράτου "Μεταπολιτεύσεως" έχουν μετατραπεί σε σφηκοφωλιές εκκολαπτόμενων κομμουνιστών. Τα παιδάκια από το δημοτικό ήδη, κάνουν ότι τους λένε οι κομμουνισταράδες μισέλληνες "ινστρούχτορές" τους!! Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εις τον αιώνα… εκτός και εάν ένα μέρος του πληθυσμού (περί τα 2-3 μύρια) σφαγιαστεί από τους λαθροκατατσπλιάδες και μαζί χαθεί και ένα μέρος αυτής της σάπιας νεολαίας που θα αποτελούσαν μελλοντικά τους νέους λοβοτομημένους ψηφοφόρους και σοδομισμένους εγκεφαλικά νεοέλληνες. Και ο φαύλος κύκλος θα συνεχιζόταν...

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐδῶ Πολυτεχνεῖο,ἐδῶ Πολυτεχνεῖο,ἐδῶ Πολυτεχνεῖοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ! ! !

      Θά πάρω τό,θά πάρω τό τουφέκι μου...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἰωάννη !

      Διαγραφή
  7. Ο Παναγιωτης μας λειπει ,οσο ποτε.Αυτες τις στιγμες,τον εχουμε αναγκη οσο ποτε.
    Η μονη φωνη σταλμενη απο "ψηλα"!
    Το διαδικτυο σιωπησε,Εμειναν μονο διαπιστωσεις,και λογια του αερα,που δεν δινουν καμμια ΛΥΣΗ.
    Μειναμε μονοι οπως μας αξιζει.Μονοι με τα ιδια σκουπιδια να μας κοροιδευουν και εμεις απλα να το διαπιστωνουμε,και να ονειρευομαστε "νικες".Με πορδες δεν βαφεις αυγα και με λογια δεν κανεις τιποτα,παρα μονο αναμασας σαν μηρυκαστικο την μιζερια,που εμεις επιλεξαμε.
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας,που εμεις ορισαμε.
    Βαρεθηκαμε να ακουμε "πατριωτικες" κορωνες,χωρις ΛΥΣΕΙΣ στα αλυτα προβλημματα.Για αυτο και σιωπησαμε και εμεις.Δεν ακολουθουμε πλεον ουτε και τους "πατριωτες"..
    Οποιος εχει την λυση να καταθεσει..
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ..
    Μας εχει "εντυπωσιασει" που ακομα και σημερα κανεις δεν εχει "ΔΕΙ" ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    Ποιόν Παναγιώτη ἐννοεῖς;
    Καί ὁ ἡγέτης;

    Ἐπεί δή καί ἐγώ προφανῶς εἶμαι «στραβή»,γιά δεῖξε τον μας ἐσύ ἀγαπητέ μου.

    Καλησπέρα καί σ᾿εὐχαριστῶ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή