" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Τίποτα δέν ἔχει ἀλλάξει,μετά τήν 7ην Ἰουλίου ...!




ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Παπαρήγα, συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού της ψοφοδεξιάς Λίνα Μενδώνη, για την τοποθέτηση μνημείων του ΚΚΕ στη Γυάρο και την Μακρόνησο
 Σύμφωνα με τους κουκουέδες «η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε την υπουργό για τα μνημεία που επιλέχθηκαν κατόπιν πανελλήνιου καλλιτεχνικού διαγωνισμού, και της παρέδωσε τα σχέδια των μνημείων καθώς και τις περιγραφές των γλυπτών»...
ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ 



ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞῌ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7ην ΙΟΥΛΙΟΥ ... ! 

Γιά ἐσᾶς τό λέω,κοροϊδάρες πού τούς ψηφίσατε...

Μήπως βλέπετε κάποια γνωστή φυσιογνωμία,πίσω ἀπό τόν ἀριστερό ὥμο τοῦ Μητσοτάκη; Καί ποιά «καρφώνει» μέ τό βλέμμα; Δέν τοῦ ἀρέσουν τά χασκόγελα; ...
Δέν χασκογελοῦμε,ἐπιβάλουμε ...
Καί σοῦζα τό Μητσοτακέϊκο ...


Achtung,Achtung !!!


Ἡ Πελασγική

14 σχόλια:

  1. Πόσα πήρε ο τύπος ,από τον θείο ροτσι για να κάνη τον αρχηγό ;ξέρετε ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγαπητέ Ἀριστόμαχε,ὅλα γράφονται ἐδῶ !

    Ὅποια πληροφορία δεκτή.

    Σ᾿εὐχαριστῶ,ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα κατομπαλο.Ειναι του μιλήτου αυτά.ΑΡΙΣΤΟΜΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα...

      Δέν βαριέσαι εἴτε μέ «κατόμπαλο» εἴτε χωρίς,στήν οὐσία,πάντα αὐτοί ἀσκοῦν ἐξουσία...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. Κατομπαλο με οκτω μηδενικα .Οχι δεν βαριεμαι ,ασκουν την εξουσια με κατομπαλα ,διαφορων μηδενικων ,εσενα δεν σου την βαρα στο κεφαλι ,που ασκουν την εξουσια με κατομπαλα ;σου πουλανε μουρη ,σου κουνουν το δαχτυλο ,σε χλευαζουν και φασιστα ,οι ποιοι ;;;; οι σκουληκαντερες των στοων και του ερεβους .Εμενα μου την βαρα στο κεφαλι να μου κανουν τον κεχαγια ,τον βεληγκεκα και τις αθωες περιστερες απο την αλλη καπακι .Σαπιοι μεχρι το μεδουλι ,ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἐσύ,ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε,τί λές:μοῦ τήν βαράει ἤ ὄχι;

    Ἐάν δέν μοῦ τήν βάραγε,δέν θά καθόμουν νά χάνω 4ωρα καί 5ωρα,μ᾿αὐτό πού κάνω...

    οι σκουληκαντερες των στοων και του ερεβους .Εμενα μου την βαρα στο κεφαλι να μου κανουν τον κεχαγια ,τον βεληγκεκα και τις αθωες περιστερες απο την αλλη καπακι .Σαπιοι μεχρι το μεδουλι ,ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    Ναί,ἔτσι ἀκριβῶς νοιώθω ΚΑΙ ἐγώ !

    Καλή νύκτα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι τους μία μεγάλη οικογενεια. Ό Κουτσουμπας στην α' φωτογραφία έτσι καί κουρευοταν μέ τόν κεσέ ί διος ό Κίμ; Πολύ τό τυρί καί έκρυψε την φάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρολογάκι rolex,μισό χρυσό, μισό ατσάλι,ο κομμουνιστής Κουτσούμπας.Τι σου είναι η κόκκινη ιδεολογία.Να βρίζεις τον καπιταλισμό,φορώντας το "ρούχο" του.
    Σαν την Παπαρήγα ένα πράγμα,με τις σπουδές των παιδιών της στα σχολεία των καπιταλιστών.Πιάσαμε πάτο σαν λαός που πιστεύουμε σε ότι μας λένε οι σφαγείς μας.Αυτοί που μάς παρακαλάνε να μάς διαλύσουν και εμείς τους δίνουμε ευχαρίστως την άδεια.
    Άν θέλετε να δείτε το παρασκήνιο της ζωής των Ελληνόφωνων,πηγαίνετε κατά Βουκουρεστίου πλευρά,να δείτε εκατομμύρια ευρώ να δίδονται για αγορά ακριβών ρολογιών και ειδικά rolex.Ένα προϊόν που ξεπέρασε και τον χρυσό μιλάς και η τιμή του ανεβαίνει σε απίστευτους ρυθμούς κάθε μέρα και οι Έλληνες,αντί να δίνουν λεφτά για τρόφιμα, φάρμακα, βενζίνη και πυρομαχικά για τις μέρες που θα μάς βρούνε, προτιμούν σαν άλλοι στρουθοκάμηλοι να βρωμάει το χνώτο τους,αρκεί να φορούν ένα ακριβό ρολόι. Αυτό που σαν έρθει ο πόλεμος και η ανέχεια και η πείνα,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,θα τα πουλάνε για ένα ξεροκόμματο. Ψεύτης να βγώ, ΑΛΛΑ θα ξαναζήσουμε μέρες λαδάδων και δοσιλόγων. Έτσι κι'αλλοιώς, αυτή η χώρα,μετράει πάνω από 80.000 καταγεγραμμένους προδότες και ρουφιάνους, ξέρετε, σαν αυτούς που έλεγε το κράτος να προδίδουν όσους φοροδιαφεύγουν.
    Όσο για την κόκκινη χολέρα, να χαίρονται το αγωνιστικό ΠΑΜΕ,πού σαν καλό εργαλείο του συστήματος, φύλαγε την βουλή επί Σαμαρά, να μην μπεί μέσα ο κόσμος.
    ΝΑ τους χαίρεται ο Περισσός, η μήπως το εκεί κλιμάκιο μυστικής υπηρεσίας περιούσιου λαού;

    Κάποιος να πεί στον Κουτσούμπα,να αλλάξει ρολόι. Casio,πού είναι και πιό μάχιμο.
    Πολλές ευχές κυρία Πελασγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλήν έσπεραν αγαπητή Πελασγική.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε,καλησπέρα ἀγαπητοί μου φίλοι/ἀναγνῶστες

      Θά ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη πού αὐτές τίς ἡμέρες δέν μπορῶ νά ἀνταποκριθῶ ὅπως πρέπει τόσο μέ τίς ἀναρτήσεις μου ὅσο καί μέ τίς ὀφειλόμενες ἀπαντήσεις στά σχόλιά σας.

      Ἀντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα στόν ὑπολογιστή μου (λαπ-τοπ) καί μᾶλλον μέχρι καί τήν Δευτέρα τά πράγματα θά εἶναι πολύ δύσκολα !

      Σᾶς εὐχαριστῶ πολύ πάντως γιά τά σχόλιά σας,θά προσπαθήσω νά τά ἀναρτῶ,ὅπως καί γιά τήν ὅποια ἀνάρτησιν θέματος μπορέσω νά κάνω.

      Μέ ἀγάπη Πελασγική

      Διαγραφή
  9. Πως την λένε ρε συ Ευ στρατιώτη ,την εταιρεία που έχει γραμμενη στο λογιστήριο της Βουλής ,το κκ ,και απαλλάσσεται των φόρων ,όπως το ΚΙΣ ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και αμα σου πω ποιος το σφυριξε ....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀναμένομεν,ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε. Ἄλλως τε,ὅλα τά λέμε ἐδῶ...

      Καλησπέρα !

      Διαγραφή