" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ἡ Διευθύνουσα Σύμβουλος τοῦ ΕΟΠΠΕΠ,Ἐλένη Γιαννακοπούλου,ξεκίνησε διωγμούς κατά τῶν Χριστιανῶν ὑπαλλήλων τῆς ὑπηρεσίας της !


Οὐ μπλέξεις μέ βαρεμένο ἄνθρωπο......καί μάλιστα ἀριστεριστή! Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.
 

Διευθύνουσα σύμβουλος κρατικού οργανισμού, που εποπτεύεται μάλιστα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατηγορείται από υπαλλήλους της υπηρεσίας στην οποία προΐσταται ότι τους υποχρέωσε να βγάλουν θρησκευτικές εικόνες από τα γραφεία τους, αλλά και τα σταυρουδάκια από τον λαιμό τους, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση, αλλά και τις επίσημες καταγγελίες των εργαζομένων, τις οποίες ωστόσο η ίδια αρνείται μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε. Tο ζήτημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και κινδυνεύει να λάβει μορφή επιδημίας στο Δημόσιο από προϊσταμένους δημοσίων υπηρεσιών που θεωρούν ότι πρέπει να ξεκινήσουν «διωγμούς» έναντι των υπαλλήλων που θέλουν να εργάζονται έχοντας ένα εικόνισμα στο γραφείο τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαρξισμος εικονες

Η καταγγελία που αποκαλύπτει σήμερα το «Θέμα» είναι έγγραφη και επίσημη και έχει φτάσει ως το γραφείο του πρωθυπουργού. Εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) κατήγγειλαν στο υπουργείο Παιδείας και σε όλους τους συναρμόδιους φορείς ότι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Γιαννακοπούλου έχει ξεκινήσει διωγμούς εναντίον όσων φορούν ή έχουν στους χώρους της εργασίας τους χριστιανικά σύμβολα απαιτώντας την απομάκρυνσή τους.

Τα κείμενα των καταγγελιών σοκάρουν. Η διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ κατηγορείται ότι παραμονές Δεκαπενταύγουστου πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει σταυρό από τον λαιμό υπαλλήλου της ρωτώντας τη: «Θα σε σώσει αυτό που φοράς στο λαιμό σου;». 

Τα όσα ακολουθούν στο περιεχόμενο της καταγγελίας ακούγονται απίστευτα, αλλά διατυπώνονται επωνύμως και ενυπογράφως από δύο υπαλλήλους:«Τη στιγμή που διαπίστωσε την ύπαρξη της ιερής εικόνας της Παναγίας Θεοτόκου πάνω στο γραφείο της, την άρπαξε και την πέταξε σε καλάθι σκουπιδιών, λέγοντας ότι εδώ είναι υπηρεσία και δεν επιτρέπονται εικόνες στα γραφεία. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος μου και μόλις διαπίστωσε ότι φέρω σταυρό στο λαιμό μου φώναξε “τι είναι αυτά που φοράς”, άρπαξε τον σταυρό που φορούσα, ρωτώντας με αν νομίζω ότι θα με σώσει αυτό που φορώ. Συνεχίζοντας προχώρησε στο γραφείο εργασίας μου, λέγοντας να μαζέψω τις εικόνες από δω μέσα (τις οποίες αποκάλεσε “παπαριές”) αναφερόμενη στις μικρές εικόνες που έχω πάνω στο γραφείο εργασίας μου, ότι εδώ είναι υπηρεσία και δεν επιτρέπονται».

 Σύμφωνα με την καταγγελία της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, η διευθύνουσα σύμβουλος την απείλησε ότι θα την οδηγήσει στο Δ.Σ. με το ερώτημα της απόλυσης χωρίς να εξηγήσει τον λόγο και ότι «μου το φυλά ως απάντηση στην έκπληξη που της έκανα, διότι της έστειλα έγγραφη διαμαρτυρία κατά της εντολής της να αφήσω τα καθήκοντα της προϊσταμένης και να μεταβώ στο ισόγειο για να αναπληρώνω την υπάλληλο πρωτοκόλλου (μολονότι υπήρχε άλλη κατάλληλη υπάλληλος), γεγονός που συνιστούσε δυσμενή μεταβολή των όρων εργασίας μου».

 Και συνεχίζει στην καταγγελία της: «Αυτό που με συγκλόνισε βαθύτατα ήταν η στάση και η εντολή σχετικά με τις ιερές εικόνες και τα θρησκευτικά σύμβολα της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, καθόσον έπληξε το θρησκευτικό μου συναίσθημα. Από καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού δεν υποχρεούμαι να αποκρύπτω στον χώρο της εργασίας μου ότι είμαι μέλος της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, ούτε υποχρεούμαι να ανέχομαι μέσα στον χώρο της εργασίας μου την προσβολή ιερών αντικειμένων της Εκκλησίας όπου ανήκω. Εχω το δικαίωμα, όπως κάθε κάτοικος αυτής της χώρας ασχέτως θρησκεύματος, να φέρω πάνω μου θρησκευτικά σύμβολα της πίστης μου και να τα ’χω στη θέση εργασίας μου εφόσον δεν κωλύουν την εκτέλεση των υπηρεσιών μου (τέτοιο ζήτημα άλλωστε ουδείς προϊστάμενος μου έθεσε μέχρι σήμερα). Καμία επίσης ιεραρχική εξουσία δεν χορηγεί σε κανέναν προϊστάμενο το δικαίωμα να καταφέρεται με έργα ή λόγια εναντίον της θρησκευτικής πίστης, να προσβάλει ή να απαγορεύει θρησκευτικά σύμβολα- αντικείμενα που ανήκουν σε οποιονδήποτε εργαζόμενο του Οργανισμού».

Περισσότερα στο proto thema

Αποτέλεσμα εικόνας για μαο τσε τουνγκΕμφύλιο έχουμε; Όχι. Αυτή πάντα ήταν η αριστερά. Όσοι διαφέρουν είναι φασίστες. Χώθηκε η συγκεκριμένη κυρία στο Δημόσιο ( εννοείται από το παράθυρο) για να βγάλει ΟΛΑ τα κόμπλεξ που έχει....και σίγουρα δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Ότι έχει σχέση με Ελληνισμό, ορθοδοξία, πίστη, αφοσίωση σε κάτι το κυνηγούν. 

Μιλάμε για ακραίες ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις....

Πριν αρκετά χρόνια είχα πάει να περάσω το αυτοκίνητο ενός θείου μου σε δημόσιο ΚΤΕΟ κάπου στην επαρχία. Τότε δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Αυτό που μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ήταν ένα μεγάλο ψηφιδωτό του κομμουνιστή ηγέτη ( χασάπη) της Κίνας  Μαο Τσε Τουνγκ πάνω στο γραφείο του προϊσταμένου!!! 

Φαντάσου τι θα τραβούσαν οι εργαζόμενοι.....από τον τρελάρα...

Βούτυρο στο ψωμί της Νέας Τάξης είναι η αριστερά. Οι εργαζόμενοι με τις διάφορες καταγγελίες δεν κερδίζουν τίποτα. Δεν πρόκειται να δικαιωθούν σε τίποτα.  Όλα τα κόμματα έσπρωξαν το Σύριζα στην εξουσία. Με εντολές των τοκογλύφων κυβερνά ο κνίτης Τσίπρας. 

Το κυνηγητό με τα θρησκευτικά εικονίσματα δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Ξεκίνησε πρώτα στην Σουηδία, στην Νορβηγία, μετά στην Αμερική του Ομπάμα...στην Γαλλία του Μιτεράν  ( είχε πάθος με τις μασονικές πυραμίδες) και πρόσφατα του Ολάντ.  Πάντα ο δούρειος ίππος είναι τα καθυστερημένα της αριστεράς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλης μητσοτακης

Μετά σου έρχεται ένας ανήξερος Κούλης Μητσοτάκης που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα και τέλος. O Kούλης που θα πρέπει να προστατεύσει με όλα τα μέσα τον απερχόμενο γιατί διαφορετικά σπάει ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης.

Όπως ο κομμουνισμός, και ο Χιτλερισμός, έτσι και η πολιτική επιδίωξη της Ευρώπης της Γερμανίας είναι η επικράτηση της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, και του απόλυτου ΚΟΣΜΙΚΟΫ ΚΡΑΤΟΥΣ δηλαδή της αγελοποίησης και της ΑΠΟΛΥΤΗΣ υποδούλωσης λαών και εθνών.

perimajestic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου