" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δεξιά, Αριστερά ή Εθνικισμός;

Δεξιά, Αριστερά ή Εθνικισμός;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

H χωροθεσία των Κοινοβουλίων έχει την δική της Ιστορία, που ανάγεται στην γαλλική επανάσταση, και δεν είναι της παρούσης να την θυμίσουμε. Με βάση, πάντως, αυτήν, η Χρυσή Αυγή έχει τοποθετηθεί στο δεξιό άκρο της Βουλής των Ελλήνων. Στο άλλο άκρο είναι ένα μέρος του Σύριζα και το ΚΚΕ. Κι ανάμεσα στα δυο «άκρα» η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι ποταμίσιοι κι οι Ανέλ.

Είμαστε, λοιπόν, «ακροδεξιά»; Κοιτώντας από ποια μεριά;

Καμιά λέξη ή φράση που αφορά την ιδεολογική και πολιτική μας τοποθέτηση και δεν προέρχεται από εμάς τους ίδιους, δεν μας αφορά και δεν μας εκφράζει. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι πολιτικοί μας διώκτες, μπορούν (;) ατιμωρητί να μας αποκαλούν όπως εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους. Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε. Αυτοί μπορεί να είναι σταματημένοι στα 1917 και να φαντασιώνονται κονσερβοκούτια και Μελιγαλάδες όπου «έκαναν μισή δουλειά» τα παλικάρια με τα εγγλέζικα φυσεκλίκια, αλλά ο Λαός μας ζει στο 2015 και εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Ας δούμε τι είναι αυτοί που μιλούν για εμάς χωρίς εμάς.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι εγκληματικές οργανώσεις που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα,  έριξαν την Ελλάδα στα νύχια των τοκογλύφων και του ΔΝΤ κι έφεραν την ανεργία και την απελπισία στον Λαό μας.

Το Ποτάμι είναι το πολιτικό μόρφωμα των μηντιαρχών και μεγαλοκατασκευαστών, δηλαδή των συμφερόντων της αδίστακτης κεφαλαιοκρατικής συμμορίας πάνω στην οποία στηρίχτηκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Οι Ανέλ είναι οι «πατριώτες» του «Όπου Φυσά ο Άνεμος», η διάδοχη κατάσταση του συνεργαζόμενου με τους Γερμανούς κατακτητές, λαοσικού κομματιδίου.

Το ΚΚΕ και η Αριστερά του Lifestyle είναι πράγματι αυτοί που αντιμάχονται το άτιμο 

Σύστημα; Γι’ αυτό είναι τακτικοί θαμώνες, πρωί-βράδυ, των καναλιών των διαπλεκόμενων συμφερόντων; Γι’ αυτό έκαναν δήθεν αποκλεισμό στο Mega και την διαπλοκή, αλλά ως υπουργοί χαριεντίζονται με τους δημοσιογράφους με τα μικρά τους ονόματα; Αυτό θα πει «αντίσταση στα συμφέροντα»; Είναι σαφές πως όχι. Αυτή η «Αριστερά» είναι συνεργάτης της ΝΔ η οποία την εξέθρεψε και την έφερε στην εξουσία με αποκλειστικά δική της ευθύνη, κυνηγώντας, φυλακίζοντας και οπλίζοντας το χέρι του παρακράτους εναντίον των Εθνικιστών.

Πώς εντάσσεται λοιπόν στο Κοινοβουλευτικό σχήμα η Χρυσή Αυγή;

H Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αλλαγής. Με όρους του πολιτικού συστήματος είναι η πραγματική «Δεξιά», χωρίς συμπλέγματα, με γνώση και κρίση του παρελθόντος, θεματοφύλακας των παραδόσεων και της Ιστορίας του Έθνους. Συγχρόνως είναι και η πραγματική «Αριστερά», υπερασπιστής των δικαίων του Έλληνα Αγρότη, του Έλληνα Εργάτη, του Έλληνα Ανέργου, ενάντια στο διεθνές και εγχώριο ληστρικό κεφαλαιοκρατικό κατεστημένο.

Η Χρυσή Αυγή είναι η δυναμική, ελληνική πολιτική δύναμη του τόπου, είναι η πρωτοπορία και το Αύριο της Ελλάδος που θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει. Κι ενώ έχει τις ρίζες της βαθιά στην Ιστορία, αφήνει πίσω της τα απολιθώματα της «Αριστεράς» και της «Δεξιάς», συνταιριάζει και συνθέτει το Έθνος που αυτές διαίρεσαν, και συγχρόνως τις καταργεί.

Η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική Δεξιά, η πραγματική Αριστερά, το πραγματικό Κέντρο, γιατί έχει στο κέντρο της Ιδεολογίας της τον ίδιο τον ελληνικό Λαό και την Πατρίδα.

Ἀναδημοσὶευσις ἀπό : Χρυσὴ Αὐγὴ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου