" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: Αυγά στην ουρά για το νέο iphone από την Casa Pound (video)


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παθιασμένους με το iphone εκατοντάδες Ιταλούς καταναλωτές. Ενώ περίμεναν στην ουρά έξω από apple store να αγοράσουν το νέο μοντέλο iphone 6 άρχισε ο "ουρανός να βρέχει" αλεύρι και αυγά ! Όχι δεν ήταν το μάνα εξ ουρανού, αλλά οι εθνικιστές της Casa Pound που τους τα πέταγαν από την οροφή του εμπορικού κέντρου.
Στη συνέχεια πέταξαν και φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν η φράση «Χθες τάφρος και ξιφολόγχη... σήμερα ένα iPhone που σας περιμένει».
 
Ο επικεφαλής της Εθνικής Φοιτητικής Ομάδας, Φάμπιο Ντι Μαρτίνο δήλωσε ότι επρόκειτο για «μια στασιαστική δράση, μια παρωδία ενάντια στην καταναλωτική μανία που ωθεί τον κόσμο να περιμένει για ώρες και ώρες για ένα τεχνολογικό προϊόν το οποίο έχει γίνει σύμβολο του καθεστώτος». Όπως είπε, σκοπός τους ήταν να ξυπνήσουν τη νεολαία που ακολουθεί κατά γράμμα ότι της επιβάλλει η μόδα.
Επίσης: Όπως δήλωσε ο ηγέτης της ομάδας αυτής που αποτελείται από φοιτητές: «πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει η νεολαία που έχει ήδη εθιστεί από τις μόδες που υπαγορεύονται από τις μεγάλες πολυεθνικές». Προέτρεψε επίσης τους νέους να «καταπολεμήσουν την οικονομική κρίση που συγκλονίζει την Ιταλία και την Ευρώπη».

 

Το είδα εδώ

redskywarning

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου