" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

images
αρχείο λήψης (1)

Την κοπάνησαν από εκδήλωση μνήμης για τη μικρασιατική καταστροφή στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής (ο τυφλός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που είδε… φως στον ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε), Γιάννης Αμανατίδης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, γιατί είχε κληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα, στη συνέχεια εξέδωσαν και ανακοίνωση, στην οποία εγκαλούν τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή (όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο). 
Ιδού το παραλήρημα των τελευταίων θλιβερών σταλινικών υπολειμμάτων στην Ευρώπη – νοσταλγών των Γκούλαγκ, του Τείχους του Αίσχους και της βιολογικής εξόντωσης 100 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως:
 «Εκπρόσωπος της εγκληματικής και ναζιστικής οργάνωσης, η ηγεσία της οποίας είναι προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για εγκληματικές ενέργειες Χρυσής Αυγής, προσκλήθηκε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση με ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμπληρώνοντας ότι κ. Τζιτζικώστας οφείλει να εφαρμόζει την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) να μην προσκαλούνται εκπρόσωποι της συγκεκριμένης οργάνωσης σε εκδηλώσεις των περιφερειών όλης της χώρας».

Και βέβαια, ορθώς αποχώρησαν οι συριζαίοι από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, διότι είναι γνωστές οι θέσεις του συνονθυλεύματός τους για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας. 

Επίσης, είναι γνωστές και οι τότε θέσεις του κόμματός τους (είναι πολιτικοί κληρονόμοι, εξίσου με τους σπαγκοραμμένους του Περισσού, του ΚΚΕ, ως το 1968 που διασπάστηκε…), που όχι μόνο δε λυπήθηκε για «την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, αλλά την επιδίωξε», όπως έγραφαν αργότερα στον «Ριζοσπάστη» οι αρχιπροδότες! 
Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου