" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνα: Οι μισοί Ρώσοι πιστεύουν ότι μια μικρή κλίκα ολιγαρχών κυβερνάει τον κόσμο


Σχεδόν οι μισοί Ρώσοι πιστεύουν ότι ο κόσμος ελέγχεται από μια μικρή ομάδα ολιγαρχών - Αμερικανών, Εβραίων και Μασόνων - σύμφωνα με μια νέα έρευνα που κυκλοφόρησε από το VCIOM, το μεγαλύτερο ρωσικό ίδρυμα έρευνας της κοινής γνώμης την Πέμπτη.

Το σαράντα-πέντε τοις εκατό των Ρώσων ερωτηθέντων συμφωνούν με τη δήλωση ότι υπάρχει μια μικρή κλίκα που ελέγχει αρκετές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων αποκάλυψε επίσης ότι περισσότεροι από τους μισούς των ερωτηθέντων που συμφωνούν με την παραπάνω δήλωση (51 τοις εκατό) έχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είκοσι δύο τοις εκατό των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι πίσω από τις δυνάμεις που φαίνονται στο προσκήνιο να κρατούν τον κόσμο αιχμάλωτο είναι ολιγάρχες. Μέλη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης περιλαμβάνουν Αμερικάνους, Εβραίους, Ελευθεροτέκτονες και την Βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η έρευνα των 1.600 ενηλίκων διεξήχθη σε 42 διοικητικές περιφέρειες σε όλη τη χώρα μεταξύ 23 έως 24 Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου