" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσουλμάνος μετανάστης στην Σουηδία είπε σε τηλεοπτική εκπομπή : “Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουμε, θα πολεμάμε εναντίον της Σουηδίας και της Ευρώπης».


Η Σουηδία «εισάγει» τουλάχιστον εκατό χιλιάδες μουσουλμάνους κάθε χρόνο. Αποτέλεσμα; Η χώρα βιώνει ήδη μια ακραία αύξηση της εγκληματικότητας.

Επιπλέον, κάθε Σουηδός πληρώνει σε φόρους το μισθό ενός μήνα ανά έτος για τη χρηματοδότηση της μετανάστευσης, ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη προειδοποιήσει ότι οι φόροι θα αυξηθούν περισσότερο από 2% τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Ένας Σοσιαλδημοκράτης βουλευτής είπε πριν από λίγο καιρό στη Βουλή:  “Μας είπαν ότι η μετανάστευση θα είναι ένα οικονομικό όφελος για τη χώρα μας. Λοιπόν, πού είναι τα λεφτά;”
 
Σύμφωνα με τη Σουηδική Επιτροπή Μετανάστευσης, φέτος θα χρειαστούν επιπλέον 48 δισ. κορόνες για τη χρηματοδότηση των μεταναστών. Το ίδιο ποσό θα χρειαστεί και τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Πρόσφατα ένας μουσουλμάνος που συμμετείχε σε μια αραβική εκπομπή έθεσε τη σουηδική αστυνομία σε κατάσταση συναγερμού, όταν αναφώνησε: “Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουμε, θα πολεμάμε εναντίον της Σουηδίας και της Ευρώπης». Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες από την πρόνοια των Σουηδών “άπιστων”, απάντησε ότι “δεν είναι χρήματά τους, τα χρήματα προέρχονται μόνο από το Θεό “…
Ἀναδημοσίευσις ἀπό : αντι-νεοταξίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου