" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η Εθνική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό: O Τούρκος αντιπρόεδρος προελαύνει στην Θράκη με οθωμανικά στρατιωτικά εμβατήριαΞεσάλωσαν οι τουρκοι παραμονές της μαύρης επετείου του Αττίλα του 1974 στην Θράκη μας

Σωρεία προκλήσεων το Σαββατοκύριακο στην Θράκη με την εισβολή του βουλευτή των Γκρίζων λύκων Λουτφού Τουρκάν, που αλώνισε ανενόχλητος στον νομό Ροδόπης. Η προδοτική συγκυβέρνηση έδωσε την ευχαρίστηση στον τούρκο βουλευτή να νοιώσει σαν Πασάς στο τσιφλίκι του!

Η εθνική κατρακύλα όμως δεν είχε τελειωμό! Την Κυριακή 13 Ιουλίου, ημέρα απελευθέρωσης της Ξάνθης, κατέφθασε στην Θράκη μας, ο  αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Έμρουλλαχ Ίσλερ, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Προύσας του Ερντογάν τον Χακάν Τσαβούσογλου, τον πρόεδρο του τουρκικού οργανισμού διεθνούς συνεργασίας και συντονισμού (οργανισμός που προωθεί τον παντουρκισμό από το 1991 γνωστός ως ΤΙΚΑ) Σερντάρ Τζέμ και ο γνωστός ανθέλληνας Χαλίτ Ερέν πρόεδρος του ισλαμικού παντουρκιστικού ιδρύματος για την ιστορία και τον πολιτισμό των τούρκων.
Ήδη στα σύνορα τους υποδέχθηκαν ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, οι ψευτομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν, μουσουλμάνοι δήμαρχοι και πρόεδροι ψευτοενώσεων και ψευτοσωματείων, τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και η χήρα του Αχμέτ Σαδίκ, μαζί με τον γιό της Λεβέντ και η ηγεσία του τουρκοκόμματος DEB.


Ο Ίσλερ επισκέφθηκε τον ψευτομουφτή  Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και  αργότερα επισκέφθηκε την ψευτοένωση Ξάνθης, όπου τον υποδέχθηκε η ηγεσία της και μίλησε μέσα στην συνεδριακή αίθουσα. Έπειτα ανηφόρισε στο πομακοχώρι Εχίνος Ξάνθης, ενώ εκεί τον περίμεναν και τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες γενιτσαρεμένοι από την αδιαφορία του αθηνοκεντρικού κράτους και την ανεξέλεγκτη  προπαγάνδα των πρακτορίσκων της Άγκυρας Πομάκοι, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Δεν χάσανε ευκαιρία οι διοργανωτές της φιέστας να βάλουν στην διαπασών τα ηχεία παίζοντας το οθωμανικό εμβατήριο της ΑΛΩΣΗΣ 1453!
Ούτε εκατό μέτρα μακριά βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που θύμιζε κατάστημα “κλειστόν λόγω ανακαίνισης”, δίχως να αντιδράσει κανείς ένστολος γι’ αυτήν την πρωτοφανή πρόκληση που διέπραξαν εκείνη την στιγμή οι διοργανωτές και δίχως να έχει το θάρρος κανείς να τους πετάξει έξω από την Θράκη με τις κλωτσιές.

Πιπιλίζουν όπως πάντα την γνωστή καραμέλα… εκτελούμε εντολές! Για καθίστε κύριοι, τι πάει να πει εντολές; Δηλαδή, σας επέβαλε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κικίλιας ή όποιος άλλος να ανεχθείτε μέσα στην Θράκη τις προκλήσεις των μογγολότουρκων; Κι αν ναι, εσύ ο ένστολος φορώντας το εθνόσημο, πώς επιτρέπεις μέσα στην Ελληνική Θράκη μας να παιανίζει ο θούριος της ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΟΥ 1453;

Άρα, είστε και εσείς συνένοχοι στην εθνική κατρακύλα και στο ξεπούλημα της Θράκης, αφού είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι επικροτείτε με την στάση σας την υποτακτική τακτική στα εθνικά θέματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας… Δεν προτίθεμαι να χαϊδέψω κανενός τα αυτιά. Όταν φοράς το εθνόσημο, έχεις ευθύνη να πράττεις το καθήκον σου και εντολή λαμβάνεις μόνον από το εθνόσημο.

Αν δεν ξυπνήσουν οι συνέλληνες και αν δεν αγαπήσουν πραγματικά και έμπρακτα την Θράκη, πολύ σύντομα το εμβατήριο της άλωσης του 1453 και ο τουρκικός εθνικός ύμνος θα γίνουν καθημερινότητα στις εκδηλώσεις των γενίτσαρων Πομάκων στην Θράκη και τότε η κατάσταση θα είναι σε βάρος μας μη αναστρέψιμη!

Ξυπνάτε Έλληνες! Πλησιάζει η κοσσοβοποίηση της Θράκης μας! Αγαπήστε την Θράκη, την αιώνια μαρτυρική Ελληνική γη! Πράξτε το καθήκον σας ως Έλληνες. Πετάξτε τώρα έξω από την γη μας με τις κλωτσιές όλους τους τούρκους πράκτορες που ζουν και προπαγανδίζουν ανθελληνικά μέσα στις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού: την Θράκη μας!

Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης - Τ.Ο. Ξάνθης   

 από :  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου