" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!


images-1

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανάρτησης για τα αντιεβραϊκά γεγονότα στη Γαλλία με τίτλο «Ισραήλ, λαθρομετανάστες έσπειρες, πογκρόμ θα θερίσεις», σας πληροφορούμε πως έρχονται παρόμοια χαμπέρια και από την Γερμανία.

Έτσι, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Γερμανίας κατήγγειλε πανικόβλητο την «έκρηξη αντισημιτικού μίσους» που εκφράζεται στο περιθώριο των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων που γίνονται σ’ ολόκληρη τη χώρα, με τη συμμετοχή (κατά 99%) μουσουλμάνων «μεταναστών» (φρέσκων και παλαιότερων, διαφόρων γενεών…).  


«Παρακολουθούμε επί του παρόντος μια ολέθρια και βίαιη έκρηξη μίσους εναντίον των Εβραίων, κάτι που μας σοκάρει και μας αφήνει κατάπληκτους. 
Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατόν να ακούσουμε αντισημιτικά συνθήματα στους δρόμους της Γερμανίας, να τα φωνάζουν με τον πιο εμετικό και πρωτόγονο τρόπο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ντίτερ Γκράουμαν, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της χώρας, ο οποίος εκτιμά ότι «οι Εβραίοι απειλούνται και πάλι στη Γερμανία και κάποιες φορές πέφτουν θύματα επιθέσεων, οι συναγωγές μπαίνουν στο στόχαστρο»

Και να φανταστείτε, πως οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» της Γερμανίας έμειναν (προς το παρόν…) στα συνθήματα«θάνατος στους εβραίους», «εβραίος καλός μόνο νεκρός», σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία- και δεν προέβησαν σε καταστροφές συναγωγών και εβραϊκών καταστημάτων, όπως έκαναν οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας. Αλλά, θέλει πολύ για να προχωρήσουν από τα λόγια σε πράξεις;

Οι σιωνιστές και οι υποτακτικοί τους, λοιπόν, γέμισαν τη χριστιανική των εθνών Ευρώπη με μουσουλμάνους «μετανάστες» για να τη διαλύσουν, και τώρα αυτοί στρέφονται εναντίον τους, με τον πιο άγριο τρόπο! 

Είναι αυτό που λέμε Θεία Δίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου