" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!

γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Παράνομες κι αντισυνταγματικές προφυλακίσεις, πολιτικές δολοφονίες, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, περιοριστικοί όροι που καταπατούν τις συνταγματικές πολιτικές ελευθερίες. Η «δημοκρατία» παρά ταύτα δεν νίκησε ακόμα!

Σχεδόν εννέα ολόκληροι μήνες έχουν παρέλθει από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, οπότε το αντεθνικό Καθεστώς προχώρησε στις παράνομες πολιτικές διώξεις της ηγεσίας, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Παρά τις αδιανόητες αντιξοότητες και τους σκοπέλους που στην αρχή φάνταζαν απροσπέλαστοι, το Κίνημα όχι μόνο δεν προσκύνησε την Τυραννία των αθλίων, αλλά αντεπιτέθηκε και υποδέχτηκε στις τάξεις του 110.000 Έλληνες κι Ελληνίδες που συντάχθηκαν κάτω από τις Σημαίες του.

Εννέα ολόκληροι μήνες, στους οποίους η διεθνιστική αριστερά, ροζ και ερυθρά, σιώπησε μπρος στην κατάλυση του πολιτεύματος, όχι από αμηχανία αλλά από προφανή σκοπιμότητα και δόλο. Όταν άλλωστε ο ίδιος ο γενικός γραμματέας της Χούντας αποκάλυπτε την πολιτική σκευωρία, οι ηγεσίες των αριστερών κομμάτων σφύριζαν αδιάφορα, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το μείζον θέμα της παράνομης πολιτικής δίωξης στο δήθεν ζήτημα των επαφών Μπαλτάκου με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Εννέα ολόκληροι μήνες, στους οποίους ξεχείλισε η «αντικειμενικότητα» και «εγκυρότητα» των στρατευμένων δημοσιογράφων. Τόνοι μελανιού και χιλιάδες φύλλα χαρτιού, παράλληλα με ατέλειωτες ώρες ρεπορτάζ σπαταλήθηκαν προκειμένου να πειστεί με το ζόρι ο Ελληνικός Λαός με τα ψέματα της αντεθνικής κυβέρνησης και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Παρά ταύτα, οι εχθροί της Πατρίδος και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έπεσαν πάνω στον ατσάλινο όγκο της Πίστεως εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών της Εθνικής Ιδέας. Το ένα εκατοστό μόνο, όσων έγιναν κατά της Χρυσής Αυγής, αν είχε γίνει σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, θα είχε σημάνει την οριστική εξάλειψή του. Η Χρυσή Αυγή όμως όχι μόνο άντεξε, αλλά επιπλέον, στέκει ακλόνητη και αμετακίνητη ως η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος.

Ο πολιτικός αντίπαλος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, υπερτερεί αναμφιβόλως στον οικονομικό τομέα και σ' εκείνον της προπαγάνδας. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την επιρροή των διαπλεκόμενων με το Καθεστώς μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εντούτοις, το εχθρικό μέτωπο εμφανίζει και μια τρανταχτή αδυναμία: αποτελεί κράμα ετερόκλητων μεταξύ τους στοιχείων, με διαφορετικές ιδεοληψίες και κοινό παρονομαστή την κουτάλα και την εξουσία. Η πολιτική και ιστορική εμπειρία καταδεικνύει πως αυτές οι συμμαχίες έχουν βραχύ ορίζοντα ζωής. Πολλώ δε μάλλον, στην προκειμένη περίπτωση, όταν οι σύμμαχοι φορτώνονται τα σκάνδαλα των συνεταίρων τους.

Είναι λοιπόν η δίψα της διατήρησης στην εξουσία και της συντήρησης των προκλητικών προνομίων ικανή ούτως ώστε να συμβάλλει στην επικράτηση των Τυράννων του Λαού μας; Ξεκάθαρα όχι!

Οι αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, διαθέτουν μιαν αρετή η οποία δεν εξαγοράζεται με πλούτη και υποσχέσεις και το κυριότερο, την στερούνται παντελώς οι αντίπαλοί μας: Πίστη!

Θα αντιπαραθέσει κάποιος πως οι εχθροί μας έχουν βαθύτατη Πίστη στο θεό του Χρήματος. Σαφώς! Τούτο όμως δεν προϋποθέτει από πλευράς τους, την διάθεση της Θυσίας, η οποία λάμπει στο Κίνημά μας, κατά την διδαχή του σπουδαίου Έζρα Πάουντ, ο οποίος και διακήρυξε πως «αν κάποιος δεν κάνει θυσίες για τις Ιδέες του, τότε δεν αξίζει είτε ο ίδιος, είτε οι Ιδέες του». Δυστυχώς για τους αντιπάλους μας, το Χρήμα δεν είναι Ιδέα, αλλά ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου