" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι στα κατεχόμενα για την εισβολή του Αττίλα παρουσία Πακιστανών και Αζέρων βουλευτών!

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι στα κατεχόμενα για την εισβολή του Αττίλα παρουσία Πακιστανών και Αζέρων βουλευτών!

Σε ακόμα μια εθνική πρόκληση προχωρούν οι Τούρκοι, καταδεικνύοντας σε όλο τον κόσμο σε πιο σημείο ανυποληψίας έχει πέσει το ελλαδικό υπουργείο Εξωτερικών υπό την εθνοκτόνα πολιτική ηγεσία Βενιζέλου και Σαμαρά.

Στα κατεχόμενα για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο οποίος έχει προγραμματίσει να έχει συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, να επισκεφτεί το αρχηγείο των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων και να επισκεφθεί τον τάφο του Ραούφ Ντενκτάς. Την ίδια ώρα, στα κατεχόμενα έφτασαν μέσω Τουρκίας και ορισμένοι βουλευτές από το Πακιστάν, καθώς και βουλευτές  από το Αζερμπαϊτζάν , όπως επίσης ο κυβερνήτης της αυτόνομης επαρχίας της Γκαγκαουζίας στη Μολδαβία.

Όλοι αυτοί βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στους λεγόμενους εορτασμούς για τα 40 χρόνια της τουρκικής εισβολής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ψευδοκράτος στην Κύπρο δεν το αναγνωρίζει καμιά χώρα στον πλανήτη, πλην βεβαίως της Τουρκίας, και είναι απορίας άξιον πώς βρέθηκαν Πακιστανοί και Αζέροι βουλευτές, όχι μόνο να το επισκέπτονται, αλλά και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Αττίλα.

Βέβαια, ο προδότης Σαμαράς δεν έχει κανένα πρόβλημα να δίνει γη και ύδωρ στους Αζέρους χάρη της "ανάπτυξης".

Μάλιστα, οι Πακιστανοί βουλευτές Ιμράν Λεγκάρι και Σέμα Τζαμίλι, που έγιναν δεκτοί από τον κατοχικό ηγέτη Έρογλου υποσχέθηκαν ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Πακιστάν και ψευδοκράτους και προσκάλεσαν τον κατοχικό ηγέτη να επισκεφθεί το Πακιστάν. Από την πλευρά του ο Έρογλου είπε ότι το Πακιστάν είναι μια «αδελφική χώρα» και φυσικός σύμμαχος του ψευδοκράτους, ισχυριζόμενος ότι "το γραφείο του ψευδοκράτους στο Πακιστάν είναι το ίδιο με τις πρεσβείες άλλων χωρών".

  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου