" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μια δήλωση του Γιούνκερ, η οποία ντροπιάζει την Ελλάδα

Μια δήλωση του Γιούνκερ, η οποία ντροπιάζει την Ελλάδα

Δεν φτάνει που διάλεξαν την Ελλάδα ως κατάλληλο «πειραματόζωο» για την διεξαγωγή των απάνθρωπων οικονομικών και κοινωνικών πειραμάτων, αλλά οι προϊστάμενοι των βασανιστών της Χώρας μας φαίνεται ότι έχουν όρεξη να ειρωνεύονται, με το δικό τους τρόπο, το Έθνος μας και τον Ελληνικό Λαό.

Έτσι, λοιπόν, ο νέος προέδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ότι «εγώ προσωπικά είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα, αυτό το μεγάλο Έθνος, αυτός ο θαυμάσιος Λαός, εξακολουθεί να είναι μέλος της ευρωζώνης».

Αφού ξεζούμισαν κάθε ζωτική ικμάδα του Τόπου, αφού έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της πλήρους αφαίμαξης της δημόσιας περιουσίας της Χώρας, αφού οδήγησαν χιλιάδες συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία και πολύ περισσότερους στην ανέχεια, την φτώχεια και την απόγνωση, τώρα οι υπεύθυνοι της σύγχρονης υποδούλωσης της Ελλάδος εκφράζουν την «υπερηφάνεια» τους για το ότι «αυτό το μεγάλο Έθνος, αυτός ο θαυμάσιος λαός» παρέμεινε τελικά στην ευρωζώνη.

Και γιατί να μην χρησιμοποιεί τέτοιους (δήθεν) επαινετικούς χαρακτηρισμούς ο Γιούνκερ; Μήπως θα του στοιχίσουν τίποτε; Η παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη δεν γίνεται με βάση τα δικά μας συμφέροντα αλλά εκείνα των δανειστών, που έχουν στραγγίξει την Οικονομική μας Ελευθερία και κατ’ επέκταση την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Τα λόγια «υπερηφάνειας» του Γιούνκερ ουσιαστικά δεν απευθύνονται ούτε προς το Έθνος μας ούτε προς τον Ελληνικό Λαό. Αποτελούν μια επιβράβευση της απίστευτα δουλικής συμπεριφοράς των εγχώριων εντολοδόχων της τρόικα, που έχουν παραδώσει «Γη και Ύδωρ» στους σύγχρονους εισβολείς. Γι’ αυτό και θεωρούμε ως ντροπιαστική μια τέτοια δήλωση, που φανερώνει το μέγεθος της ξενοδουλείας που διέπει την μνημονιακή κυβέρνηση.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε για Γιούνκερ : 

ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Τ' ΑΚΟΥΤΕ;;...Ο πατέρας και ο πεθερός του Γιούνκερ ήταν συνεργάτες των Ναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου