" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ» ΦΙΔΙΑ…

Τα αυγά των φιδιών είχαν σπάσει  εδώ και καιρό και τα τέρατα έχουν  βγει  στους δρόμους από το1974 και μετά.  
  17Ν,  ΕΛΑ,  1η Μάη,  Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Συνομωσίες Πυρήνων και δεκάδες άλλες αριστερίστικες σέχτες, με τα τσεκούρια, τις μολότοφ, τις σιδερόβεργες της δημοκρατίας του Σταλινισμού στα χέρια και την ανισορροπία του λαϊκισμού στο στόμα, γεννήματα της δημοκρατίας που τόσο (δήθεν) σιχαίνονται…
Όλος αυτός ο αναρχοαριστερίστικος φασισμός, πού πιστεύετε ότι βρήκε καταφύγιο;
Στη Χρυσή Αυγή; Αστείο.

Η επί χρόνια κυριαρχία της αριστεράς και των σοσιαλιστών  στα  πανεπιστήμια,  στους χώρους  εργασίας, στην τοπική αυτοδιοίκηση, παντού, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία και μόνιμη εγκατάσταση του αναρχοαριστερίστικου φασισμού στην πατρίδα μας.  Έχουν πάντα πρόχειρους τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις συκοφαντίες.
Όποιος δεν είναι σαν τα μούτρα τους, είναι «χρυσαυγίτης», «φασίστας», «ρατσιστής», «πράκτορας των αφεντικών». Η κρατικοδίαιτη αριστερά, που κατέλαβε σταδιακά από το 1974 την παιδεία, συνδικαλισμό, τα ΜΜΕ  τον δημόσιο λόγο, τα πάντα, ενημερωτικές  τηλεοπτικές εκπομπές από αριστερούς – σοσιαλιστές – δημοσιογράφους κ.λπ. Για όλα τους έφταιγε το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, η συντήρηση, ο φασισμός, τα ξένα κέντρα αποφάσεων κ.λπ.
Με την απεργιακή πολιτική τους έδιωξαν Έλληνες και ξένους επενδυτές καταστρέφοντας σταδιακά τις θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργώντας μία οικονομία εξαρτώμενη από το κράτος και  σιγοντάροντας ακροαριστερούς και αναρχικούς.
Τα αποτελέσματα τα είδαμε . Στις πρώτες  κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ οι λεγόμενες «προοδευτικές δυνάμεις», τα «παιδιά του πολυτεχνείου» δηλαδή, έβαλαν τις βάσεις για την ασυδοσία, ρεμπελιό, αναξιοκρατία, αναρχία, ατιμωρησία, για αρπαχτές δίχως τέλος.

Όλα αυτά  ονομάσθηκαν  προοδευτικά και αναπτυξιακά. ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.  Η πατρίδα μας έγινε  διεθνές  κέντρο λαθρομεταναστών, ληστών, κλεφτών, δολοφόνων, βανδάλων, τρομοκρατών που  εύρισκαν το παράδεισό τους στην άτυχη πατρίδα μας. Την κατάληξη δυστυχώς την βλέπουμε σήμερα και όλοι αυτοί οι ψευτοπροοδευτικοί  συνεχίζουν να λένε να λένε… λες και δεν ξέρουν τίποτα.

Π. Γερασιμάτος   


Σχόλιο ethnikismos.net: Η αριστερά τότε και τώρα έπαιζε τον ανθελληνικό της ρόλο. 
Από το πρωί, σε όλα, μα όλα τα κανάλια, όπου φιλοξενούν ακόμη αριστερούς – και κανέναν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – αυτοί μιλούν για “προβοκάτσια”, μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών(!!!!) και προβαίνουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, αγγίζοντας ακόμη και τα όρια του αδικήματος περί “προσβολής νεκρού”!! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η απεργία της 6ης Νοέμβρη!
Ότι κι αν πουν όμως, ότι κι αν σκεφτούν μας αφήνουν αδιάφορους! Τέτοιοι ήταν πάντα! Τέτοιοι είναι και τώρα!
Θα τρομάζαμε αν ήταν δίπλα μας αυτές τις ώρες.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!
Δεν ήταν ούτε σε κανένα γήπεδο, ούτε στην καφετέρια να δουν ποδοσφαιρικό αγώνα και να διαπληκτιστούν με κάποιον άλλον…
Ήταν σε συγκέντρωση στην Τ.Ο. Β.Προαστίων… Εκεί που είχαν συνταχθεί τα όνειρά τους με τα όνειρα δεκάδων άλλων… Εκεί έπεσαν!
Εκεί το σύνθημα “ΕΛΛΑΣ μέχρι την τελευταία μας ρανίδα” το έκαναν απόλυτη πράξη τιμώντας τις ιδέες και τα πιστεύω τους!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου