" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο κατά δήλωσή του “μαλ...κας” της ΝΔ δεν τα... φέρνει βόλτα με τον βουλευτικό μισθό! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝουΔου !

Να κάνουμε έναν έρανο να τον σιτίσουμε, γιατί ο όγκος τους έχει μεγάλη ανάγκη σε θερμίδες
Τελικά, ο παχυδερμισμός αρκετών Βουλευτών ξεπερνά και αυτόν του ελέφαντα. Δεν φτάνει που η συντεχνία τους λαμβάνει έναν παχυλό μισθό, διαθέτουν προκλητικά προνόμια, ασυλία, συνταξιοδοτούνται με ελάχιστα χρόνια θητείας, αλλά δεν αρκούνται σ΄όλα αυτά. Αντιθέτως, ζητούν και τα ρέστα.
Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αποτελούν τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται «να τα φέρνουν βόλτα», ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι «υπάρχουν βουλευτές που ξεραίνουν το σκ..τό τους για να ζήσουν»!   Λίγο πιο πριν κλαιγόταν ότι λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ τον μήνα στο χέρι» και ότι «αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ τον μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής… ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι».
Την στιγμή, που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν πετσοκοπεί άγρια, που η ανεργία θερίζει (ειδικά τη νεολαία) φτάνοντας σε πρωτοφανή επίπεδα, που οι αυτοκτονίες συμπατριωτών μας από την εφαρμογή του μνημονίου ξεπερνούν τις 4.000, ο υπερασπιστής της μνημονιακής πολιτικής Τζαμτζής προκαλεί το Πανελλήνιο με τις δηλώσεις του.
Ξεχνά (;) ο τύπος αυτός τα πάσης φύσεως προκλητικά προνόμια της συντεχνίας του; Οι φοροαπαλλαγές για τους βουλευτές έχουν ξεπεράσει το 70%, ενώ απολαμβάνουν  ένα σωρό έξτρα αμοιβές και προνόμια τα οποία, εμμέσως, ανεβάζουν τον μισθό τους μέχρι και τις 17.000 τον μήνα. Αν «δεν μπορεί να ζήσει με 2.000 τον μήνα» ο Τζαμτζής (και ο κάθε Τζαμτζής) είναι πρόβλημά του. Τι να πουν τότε οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι των 300 ευρώ και οι μισθωτοί των 500 ευρώ;
Αντί να κλαίγεται, ας παραιτηθεί και ας επιστρέψει στην προηγούμενη εργασία του, στην οποία είμαστε περίεργοι πόσα έβγαζε. Είμαστε, όμως, επίσης περίεργοι ποιους βουλευτές γνωρίζει ο Τζαμτζής ότι «ξεραίνουν το σκ..τό τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τους αναφέρει ονομαστικά, γιατί αυτή του η αναφορά θεωρούμε ότι συγκλόνισε πολλούς συμπατριώτες μας για το «δράμα» το οποίο ζουν οι… αναξιοπαθούντες Βουλευτές μας. Πιστεύουμε, μάλιστα, ακράδαντα ότι θα υπάρξουν αρκετοί από τους συμπατριώτες μας οι οποίοι με θέρμη θα μετατρέψουν δικά τους «κακά» σε… παξιμάδι, προκειμένου να τα προσφέρουν στους δυστυχισμένους βουλευτές που υποφέρουν και λιμοκτονούν…

Γιώργος Μάστορας








Σημείωση ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ :

Να θυμήσουμε και ένα περιστατικό στην Βουλή με την Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ. έτσι για να ξέρουμε ποιός είναι ο " φουκαράς ο Τζαμτζής που δεν μπορεί να ζήσει με 5500 ευρώ όπως λέει ! 

— Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τζαμτζής απορρίπτοντας το θέμα της αντισυνταγματικότητας ( στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο) που εγέρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

— Τότε άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και με μία φράση που σίγουρα δεν αρμόζει σε βουλευτή άρχισε να φωνάζει: “είστε προδότες θα σας κρεμάσουμε”.

— Αλλά και η απάντηση του κ. Τζαμτζή σίγουρα δεν είναι ανάλογη ενός κοινοβουλευτικού άντρα, καθώς της φώναξε “κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζαμτζής φέρεται να είπε εκτός μικροφώνου (και άρα δεν βρίσκεται στα πρακτικά) “σκάσε μωρή θα μας κλα…ς τα αρχ…ια”.

και μερικές φωτό από τα παλιά για τον φουκαρά Τζαμτζή, όπου αιτιολογείται τελικώς γιατι δεν μπορεί να ζήσει με 5500 ευρώ: 
 
Ναι, ο Κώστας Καραμανλής είναι ! Νέος και κυρίως ΑΔΥΝΑΤΟΣ !





 Άμ με τέτοιου επιπέδου κοινωνικές επαφές λογικό είναι ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες από αυτές των 5500 ευρώ !!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο άνθρωπος...

Οι φωτό και το θέμα με την Μακρή από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου