" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ...




Τίποτα ίδιο από δω και μπρος, έ; Τί να εννοεί άραγε ο ...ποιητής; Χμ, τα ευκόλως εννοούμενα ...παραλείπονται ... 

Διαβάστε ένα άρθρο του 1999 και δείτε τις πανομοιότυπες σημερινές καταστάσεις με την διαφορά πως σήμερα οι συμπαραστάτες των τρομοκρατών προέρχονται από το Συριζα ! Όχι δηλαδή πως έχει αλλάξει κάτι άλλο πέρα από την ονομασία των " προστατών" της τρομοκρατίας, αφού πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο χώρο ! ΚΚΕ εσωτερικού τότε, Σύριζα σήμερα ..
Άχ αείμνηστε Φουράκη μας τα έλεγες πριν 20 χρόνια ...!!! 


|| 7. Νοεμβρίου 1999 | 7.1
Τρομοκρατία και Ελληνική Αριστερά

ΠΑΣΟΚ και 17Ν, διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
\"Γ... το στανιό σου, κάντε κάτι για την τρομοκρατία!\" Γεώργιος Τένετ, ελληνικής καταγωγής διευθυντής CIA, προς Χρυσοχοίδη, Έλληνα σοσιαλιστή υπουργό Δημοσίας Τάξεως

Στις 3 Νοεμβρίου 1999 η εφημερίδα \"Washington Post\" δημοσίευσε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο για την δράση τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα Aμερικανοί και Eλληνες αξιωματούχοι λένε πως \"τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων έχουν αντληθεί από τις ίδιες αντιδικτατορικές οργανώσεις, που έδωσαν ζωή και στο κόμμα \"ΠAΣΟK\". Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ψάξουν κάτω από κάθε πέτρα. Εάν συλληφθεί ο ηγέτης της \"17 Νοέμβρη\" και αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους πρώην φίλους του αρχηγού του \"ΠΑΣΟΚ\", αυτό θα τους φέρει σε δύσκολη θέση\". Δυστυχώς σύσσωμο το αριστερό ελληνικό πολιτικο-εκδοτικό κατεστημένο, αντί να απαντήσει στις πολύ σοβαρές και τεκμηριωμένες κατηγορίες της εγκυρότερης αμερικανικής εφημερίδας, προτίμησε να απαντήσει με ύβρεις και χλευασμούς, δείχνοντας το χαμηλό επίπεδο ηθικής που το διακρίνει.

Όποιος έχει τύχει να βρεθεί στην Ελλάδα σε περιόδους δολοφονικών τρομοκρατικών επιθέσεων, ξέρει πολύ καλά πως η τρομοκρατία κάθε άλλο παρά περιθωριακό φαινόμενο είναι. Οι μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Νέα, Έθνος) ανήκουν στον ιδεολογικό χώρο της αριστεράς και δημοσιεύουν ως κύριο θέμα τις δολοφονίες, τις όποιες αποκαλούν νομιμοποιητικά εκτελέσεις, με μεγάλα κόκκινα (όπως και το αίμα των θυμάτων) γράμματα. Οι προκηρύξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων \"αποστέλλονται\" πάντα σε αυτές τις εφημερίδες, κανείς όμως δεν έχει δει τους αποστολείς.
Η μεγαλύτερη ελληνική τρομοκρατική οργάνωση είναι η \"17 Νοέμβρη\" η οποία πρωτοεμφανίστηκε τον Νοέμβριο 1975 δολοφονώντας τον Αμερικανό σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς. Kατά τα 24 χρόνια δράσης της έχει σκοτώσει 22 και τραυματίσει 70 άτομα. Από την εμφάνιση της μέχρι σήμερα ούτε ένα μέλος της δεν έχει καταδικασθεί.

Όταν η αστυνομία συλλαμβάνει υπόπτους για τρομοκρατικές ενέργειες, αμέσως (και προτού να ανακοινωθεί η κατηγορία και τα ενοχοποιητικά στοιχεία) σχηματίζονται ομάδες αριστερών βουλευτών, δικηγόρων και δημοσιογράφων, υπέρ των κατηγορουμένων. Στις δίκες υπόπτων για τρομοκρατία οι δικαστές και οι εισαγγελείς, αν τολμήσουν να προτείνουν την καταδίκη του κατηγορουμένου, δέχονται υβριστικές επιθέσεις από δικηγόρους-βουλευτές, όπως τον πρόεδρο του κόμματος \"Συνασπισμός\" Κωνσταντόπουλο, τον βουλευτή του ίδιου κόμματος Κουβέλη και τους βουλευτές του κόμματος \"ΠΑΣΟΚ\" Μαγκάκη και Αλεξανδρή. Αυτοκίνητα εισαγγελέων, δικαστών και ενόρκων πυρπολούνται πριν τις δίκες. Έξω από τα δικαστήρια ακόμα και στους διαδρόμους (!!) του δικαστηρίου διαδηλώνουν αριστεροί με συνθήματα όπως \"το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης\". Σχεδόν πάντοτε οι δικαστές \"λυγίζουν\" και οι κατηγορούμενοι αθωώνονται.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1992 συλλαμβάνεται στην οδό Ιπποκράτους ο Επαμεινώνδας Σκυφτούλης, ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει αυτοκίνητο μαζί με τον καταδικασθέντα για τρομοκρατικές ενέργειες Χριστόφορο Μαρίνο. Η \"17 Νοέμβρη\" χρησιμοποιεί στις επιθέσεις της κλεμμένα αυτοκίνητα. Μάρτυρας τον αναγνωρίζει ως έναν από τους δράστες της συμπλοκής των Σεπολίων μεταξύ αστυνομικών και μελών της \"17 Nοέμβρη\". Το δικαστήριο τον κρίνει αθώο...
Τον Νοέμβριο 1992 συλλαμβάνεται στο σπίτι του στο Καπανδρίτι ο Γιώργος Μπαλάφας. Στη \"γιάφκα\" βρίσκονται 3 όπλα και 6.5 κιλά ναρκωτικά (χασίς). Σε υπόγειο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με το ψευδώνυμο \"Νίκος Μανιατόπουλος\" στην οδό Καλαμά στα Σεπόλια βρίσκονται και άλλα όπλα. Σύμφωνα με επιστολή του Αβραάμ Λεσπέρογλου με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 1997, ο Μπαλάφας ανήκε στην τρομοκρατική οργάνωση \"Αντικρατική Πάλη\" μαζί με τους Τσουτσουβή και Λεσπέρογλου. Στο πρόσωπο του αρκετοί μάρτυρες αναγνωρίζουν τον δράστη της δολοφονίας του εισαγγελέα Θεοφανόπουλου και της ληστείας που είχε γίνει σε χρηματαποστολή της Τράπεζας Πίστεως στο Γαλάτσι. Αμέσως σχηματίζουν επιτροπή αλληλεγγύης, υπογράφουν επιστολή συμπαράστασης και τον επισκέπτονται στη φυλακή στελέχη της αριστεράς: από το κόμμα \"ΠΑΣΟΚ\" οι Φραγκιαδάκη, Παπαμάργαρης, Γλέζος, Δασκαλάκης, Ανωμερίτης, από το κόμμα \"Συνασπισμός\" οι Αλφιέρη, Αλαβάνος και από το κόμμα \"ΚΚΕ\" ο Κόρακας. Την υπεράσπιση του αναλαμβάνουν οι βουλευτές Κουβέλης και Αλεξανδρής, αλλά πρωτοδίκως καταδικάζεται. Ασκεί έφεση και εν τω μεταξύ έρχεται στην εξουσία το αριστερό κόμμα \"ΠΑΣΟΚ\". Η χήρα του εισαγγελέα Θεοφανόπουλου παραιτείται από την πολιτική αγωγή κατόπιν απειλών. Μέσα σε ατμόσφαιρα ζούγκλας που δημιουργούν οι αριστεροί διαδηλωτές, το εφετείο (με 4 ψήφους ενόρκων εναντίον 3 δικαστών) τον κρίνει αθώο...
Ο Νίκος Μαζιώτης συνελήφθη στο σπίτι του στην οδό Σπάρτης 13 στο Καματερό, όπου βρέθηκαν 3 όπλα, 10 κιλά εκρηκτικά και προκηρύξεις. Ομολογεί ότι ανήκει στην τρομοκρατική οργάνωση \"Αναρχικοί Αντάρτες Πόλεων\", η οποία είχε τοποθετήσει βόμβα στο υπουργείο Βιομηχανίας και στην οποία βρέθηκε αποτύπωμα του. Ο ίδιος δηλώνει ευθαρσώς σε επιστολή που δημοσιεύει πρωτοσέλιδα η αριστερή εφημερίδα \"Ελευθεροτυπία\": \"αγωνίζομαι στο μέτρο των ατομικών μου δυνάμεων για την ανατροπή του κράτους και του υπάρχοντος κοινωνικού καθεστώτος, χωρίς να απορρίπτω καμία μορφή δράσης\". Στρατιωτική θητεία δεν υπηρέτησε ως αρνητής στρατεύσεως, ενώ είχε συλληφθεί και το 1996 στα διαβόητα επεισόδια βανδαλισμού στο Πολυτεχνείο Αθηνών. Το δικαστήριο, εν μέσω συνθημάτων αριστερών διαδηλωτών όπως \"μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι\", τον καταδικάζει πλην όμως του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό των \"αγαθών προθέσεων\"! Φανταστείτε να μην είχε και αυτές τι θα έκανε... 
 Σχεδόν πάντοτε πριν τις δίκες των υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες πυρπολούνται αυτοκίνητα δικαστών, εισαγγελέων και ενόρκων. Πριν την δίκη του Μαζιώτη πυρπολήθηκε όροφος πολυκατοικίας με γραφεία δικαστικών επιμελητών και φροντιστήριο νομικής στην οδό Ιπποκράτους. Η οργάνωση \"Πυρήνες Εξεγερτικής Δράσης\" \"τηλεφωνεί\" στην αριστερή εφημερίδα \"Ελευθεροτυπία\", απειλεί ότι \"οι δικαστές και οι μέλλοντες νομικοί του κράτους πήραν ένα καλό μάθημα για το τι έχουν να συναντήσουν στη σταδιοδρομία τους\" και ζητά \"να ελευθερωθεί ο Μαζιώτης\".

Νομοθετικό πλαίσιο για την δίωξη της τρομοκρατίας δεν υπάρχει. Όταν η κεντρώα κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε το 1992 να θεσπίσει έναν αντίστοιχο νόμο, το αριστερό πολιτικο-εκδοτικό κατεστημένο αποκάλεσε τον νόμο \"τρομονόμο\", χαρακτηρισμός που δίνει την εντύπωση ότι ο νόμος ήταν τρομοκρατικός! Μετά από 2 χρόνια η αριστερή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατήργησε τον νόμο.

Όλα αυτά τα περιστατικά δείχνουν ξεκάθαρα πως η \"Washington Post\" απλώς διαπίστωσε αυτό που όλοι οι Έλληνες ξέρουν: η ελληνική Αριστερά είναι βαθιά \"βουτηγμένη\" στον βούρκο της τρομοκρατίας. Και δυστυχώς αυτό αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς.

Το άρθρο:  Τρομοκρατία και Ελληνική Αριστερά ,από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου