" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τρομοκράτες που αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης 18μήνου οι δολοφόνοι;

ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ
 
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξετάζει όλους τους φακέλους και τις δικογραφίες των υποθέσεων τρομοκρατίας των τελευταίων πέντε χρόνων αναζητώντας στοιχεία για τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο παλικαριών στο Νέο Ηράκλειο. Ασφαλείς πληροφορίες λένε πώς πιθανόν τα ανθρωπόμορφα τέρατα που εκτέλεσαν τα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής να είχαν συλληφθεί στο παρελθόν και αφεθεί ελεύθερα λόγω παρέλευσης του 18μήνου από την προφυλάκιση τους.


Τα άτομα που είχαν συλληφθεί για εμπλοκή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθερα είτε γιατί τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή είτε γιατί παρήλθε το 18μηνο χωρίς να έχουν δικαστεί προσεγγίζουν τα 30.
Πιθανολογείται πώς μπορεί μεταξύ αυτών να βρίσκονται και οι δύο αιμοσταγείς δολοφόνοι που με ψυχρότητα η οποία σοκάρει, όπως φαίνεται στο βίντεο, εκτέλεσαν τα δύο άτυχα παλικάρια Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή ενεπλάκη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού ήταν εμφανές πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια με πολιτικά βεβαίως χαρακτηριστικά και μηνύματα, αφού είχε φροντίσει το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση να καλλιεργήσει κλίμα μίσους σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξετάζει όλες τις δικογραφίες που έχει στα χέρια της και προσπαθεί να βρει στοιχεία που πιθανώς να παραπέμπουν στους δράστες. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, ιδίως αυτό από τις κάμερες του κτιρίου της Χρυσής Αυγής, αναζητώντας κάποια χαρακτηριστικά που θα προδώσουν τους δολοφόνους.
Το ότι ο εκτελεστής έχει προβλήματα βάδισης, είτε από κάποιο τραυματισμό σε προηγούμενη αξιόποινη πράξη είτε λόγω ανατομίας ίσως είναι χρήσιμο στοιχείο. Αν βεβαίως δεν ήθελε ο ίδιος με αυτόν τον τρόπο να παραπλανήσει.  

ο Μαζιώτης ανήγγειλε το κτύπημα κατά Χρυσής Αυγής, μέσω indymedia
 Οι τρομοκρατικές οργανώσεις της Σέχτας Επαναστατών και του Επαναστατικού Αγώνα, που έχουν εμπλακεί στα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ερευνών.
Το ερώτημα βέβαια είναι, υπάρχει πολιτική βούληση για να συλληφθούν οι τρομοκράτες δεδομένου ότι φέρονται να έχουν και πληροφόρηση για τις κινήσεις της Αστυνομίας «εκ των έσω»;  
Το δε συμπέρασμα που προκύπτει, αν επιβεβαιωθεί πώς οι δολοφόνοι είχαν συλληφθεί στο παρελθόν και αφεθεί ελεύθεροι είναι, πώς ΕΛ.ΑΣ. και Δικαιοσύνη μέσα σε λίγα 24ωρα «βρήκαν στοιχεία» να χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και να φυλακίσουν την ηγεσία της, ενώ δεν μπορούν να «δέσουν» υποθέσεις τρομοκρατίας και να φυλακίσουν τους εκτελεστές;
Το ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας ούτε καν συλλυπήθηκαν τις δύο οικογένειες των νεκρών παλικαριών, κάτι που έκαναν στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δίνει εν μέρει την απάντηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου