" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!


ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, 
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Αμυνθείτε στο κράτος-άρπαγα!

 

Ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση του λαού από το κράτος, συνεχίζονται και θα ενταθούν το προσεχές διάστημα.
Όπως η Πολιτεία διαβεβαίωνε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος να αποταμιεύσετε τα χρήματά σας είναι τα ομόλογα του Δημοσίου, αλλά μέσα σε μια μέρα άρπαξε τα λεφτά σας μέσω του περιβόητου "κουρέματος" του PSI , έτσι κινδυνεύουν και οι καταθέσεις των Ελλήνων στις Τράπεζες.

Ήδη η πρόγευση δόθηκε με τις απαιτήσεις της τρόικας να κατάσχονται οι καταθέσεις των πολιτών ακόμη και για 300 ευρώ! Η κυβέρνηση υιοθετεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών όσο εξωφρενικές κι αν είναι, προκειμένου να είμαστε...αξιόπιστοι απέναντί τους!
 Θυμάστε τον Κώστα Καραμανλή που διαβεβαίωνε ότι η "Πολιτεία εγγυάται τις καταθέσεις σας μέχρι 100.000 ευρώ;"! Ετοιμαστείτε τώρα να γίνουν πράξη τα ...χειρότερα όνειρά σας! Το κράτος θα μπουκάρει στους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα τους κατάσχει επιτόπου!
Μην αποκλείετε το γεγονός να επιβάλει αιφνίδιο φόρο 10% στις καταθέσεις των πολιτών και αυτές να χαθούν εν ριπή οφθαλμού!
Αμυνθείτε στο κράτος-άρπαγα!


ΠΗΓΗ
αναδημοσίευση από : ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου