" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κολοκοτρώνης: “Τρέξτε να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας!”


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ... ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!
Μια φωτογραφία από την μαθητική παρέλαση η οποία έλαβε χώρα στο Περιστέρι, επ' αφορμή της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, υποτίθεται πως δίνει ένα «ηχηρό» μήνυμα προς την Ιδεολογική και Πολιτική θεώρηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές προδότες, οι υπεύθυνοι της εθνικής συρρίκνωσης και της εξαθλίωσης του Λαού μας.
Δυστυχώς για τα εγχώρια πιόνια του διεθνούς σιωνισμού, είναι η ίδια η Φύση εκείνη η οποία επιβάλλει την αναγκαιότητα της διαφορετικότητας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η παρουσία του συγκεκριμένου σημαιοφόρου ξεχωρίζει στη φωτογραφία όπως η μύγα μέσα στο γάλα. Πράγματι, το μάτι πέφτει μονομιάς στο παράταιρο της εικόνας και σε μια εικόνα με λευκούς ανθρώπους είναι φυσικό επακόλουθο να προκαλεί εντύπωση η παρουσία του μοναδικού μη λευκού, ακριβώς όπως θα προκαλούσε την ίδια εντύπωση το αντίστροφο.
Η συγκεκριμένη παρέλαση διεξάγεται για να τιμηθεί η έναρξη του Αγώνος των Προγόνων μας για την Ελευθερία από τα δεσμά του οθωμανικού ζυγού. Άπαντες οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι - στην φωτογραφία - πλην ενός, έχουν Προγόνους οι οποίοι έλαβαν μέρος στον Εθνικό ξεσηκωμό του Γένους. Αφήνουμε στον Ελληνικό Λαό να μαντέψει ποιός είναι εκείνος, ο οποίος κατά κανένα τρόπο δεν συνδέεται με το γεγονός το οποίο εορτάζεται.
Οι ανθέλληνες του σημερινού πολιτικού συστήματος, τόσο στη Δεξιά όσο και στην Αριστερά, δεν επιθυμούν απλά, αλλά επιδιώκουν να επιβάλλουν τον πολυφυλετικό χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας. Η ψευτοδημοκρατία τους φυσικά, αποφεύγει να αφουγκρασθεί τη λαϊκή θέληση, όμως δυστυχώς για εκείνους, αυτό κάνει η Χρυσή Αυγή. Παραλάβαμε μια Πατρίδα εθνικά και φυλετικά ομοιογενή και τέτοια Πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές μισέλληνες δύνανται να χαμογελούν αυτάρεσκα και χαιρέκακα για την εικόνα του αλλοεθνή σημαιοφόρου, αλλά είναι πρόσκαιρη η χαρά τους. Θυμίζει δε, την εκμετάλλευση των μαύρων από την Βρετανική Αυτοκρατορία κατά τον περασμένο αιώνα. Τούτο βεβαίως δε την έσωσε, όπως ακριβώς η αντίστοιχη εκμετάλλευση τους σήμερα, δε θα σώσει το ανθελληνικό και διεφθαρμένο Καθεστώς της μεταπολίτευσης.
Εν κατακλείδι, παραθέτουμε τα λόγια μιας εκ των ηγετικών φυσιογνωμιών της Εθνεγερτήριας Επανάστασης του 1821, του Γέρου του Μωριά: «Αδέλφια μου, δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν. Τρέχετε γρήγορα να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας πριν μας τραβήξουν σκλάβους στην Μπαρμπαριά». Φαίνεται πως για τον τιτάνιο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, η συγκεκριμένη φωτογραφία θα ήταν ένα μήνυμα όχι ηχηρό, αλλά αναμφισβήτητα και κυριολεκτικά μελανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου