" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ, ΣΟΥ’ ΡΧΟΜΑΙ!Με τη φοβερή κατηγορία για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος, καλείται να απολογηθεί ο αριστερότατος εκδότης (και σεσημασμένος υβριστής, συκοφάντης και διώκτης της Χρυσής Αυγής – «Έλα Ελένη, έχουμε θέμα…»), Αντώνης Δελατόλας.
Ο Δελατόλας, λοιπόν, θα περάσει την επόμενη βδομάδα το κατώφλι της 2ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των δανείων της Proton Bank, καθώς φέρεται να έλαβε το χρηματικό ποσόν των 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενο και εξαφανισμένο από την όψη της γης από τότε που πιάστηκε ο Λαυρεντιάδης, Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος λέγεται πως κατέφυγε σε χώρα της Λατινικής Αμερικής με ιδιωτικό αεροσκάφος. Το ποσό αυτό αφορούσε στην εξαγορά ποσοστού μετοχών της εφημερίδας «Ποντίκι», την περίοδο που ήδη είχε γίνει δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Π. Κυριακίδη και είχε ξεκινήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.
Μάλιστα, ο Δελλατόλας, όχι μόνο παραδέχεται πως πήρε τα χρήματα, αλλά ομολογεί πως τα 500 χιλιάρικα ήταν η τελευταία δόση άρα πήρε κι άλλα: «Το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ παρέλαβα -ως τελευταία δόση- σε εκτέλεση συμβολαίου που είχα ήδη υπογράψει στις 20-1-2011…».
Και δικαιολογείται με τη γνωστή τακτική «ναι, αλλά τα πήραν κι άλλοι»:
Άλλωστε, δεν είναι το μόνον μέσο μαζικής ενημέρωσης που συνήψε σύμβαση με τον Πέτρο Κυριακίδη καθώς ανάλογες και μάλιστα προγενέστερες συμβάσεις έχουν συναφθεί με πολλά άλλα ΜΜΕ (Espresso, Athens News, City Press, Σφήνα και Ισοτιμία, τα περιοδικά Free, Olive, Jolie, Μπομπ Σφουγγαράκης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τα κανάλια τοπικής εμβέλειας Sport TV και Κανάλι 10, την Πήγασος Εκδοτική, την ΧΚ Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία), την Εφημερίδα Veto, το περιοδικό Επίκαιρα, τις Εκδόσεις Λιβάνη).
Τέλος, να τονίσουμε πως δικηγόρος του Δελλατόλα είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (και του Παναθηναϊκού…), Νίκος Κωνσταντόπουλος. Άρα, ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει εμμέσως πλην σαφώς τον Δελλατόλα!

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου