" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ (ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ) ΒΙΝΤΕΟ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


Προχθές στη Λαμία, συνελήφθησαν τρεις «ευπαθείς» για ληστεία που διέπραξαν εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, στην Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας. 
Χθες, οδηγήθηκε στον ανακριτή ένας εκ των τριών και έξω από τα δικαστήρια είχε μαζευτεί όλο του το σόι, όπως γίνεται συνήθως στις περιπτώσεις που είναι κατηγορούμενοι οι «ευπαθείς», για να τους λυπηθούν οι δικαστές.
Σε κάποια φάση, έγινε τηλεφώνημα (φάρσα, όπως αποδείχθηκε) για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια, κι έτσι οι αστυνομικοί εκκένωσαν προσωρινά τον χώρο και οδήγησαν τον «ευπαθή» στο περιπολικό. Τότε, όλο του το σόι άρχισε να κλαίει και να ωρύεται, πιστεύοντας πως αποφασίστηκε η προφυλάκισή του και τον πάνε «μέσα».  
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (του LamiaReport), υπό ποιες συνθήκες αποφασίζει η δικαιοσύνη για τα εγκλήματα των «ευπαθών» στη μνημονιακή Ελλάδα του Αντωνάκη και του Δένδια, εν έτει 2013. Προσοχή, δεν είναι για πλάκα, αυτή είναι η καθημερινή πραγματικότητα!



από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου