" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!...


....ΤΟ Κακό που θα πάθει η χώρα με την απώλεια αυτή!! ..δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί !!

Η δήλωση Πάγκαλου σχετικά με την αποχώρηση του από την πολιτική μας παράγει εύλογους συνειρμούς και απορίες σχετικά με την απόφαση του πιο άθλιου εκ των αθλίων της εγχώριας πολιτικής σκηνής !! 

Συγκεκριμένα η μεγάλη μας απορία είναι :

α) Τώρα που δεν θα έχει ασυλία ο ευτραφής Πάγκαλος ..θα οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελικής αρχής για την ποινική δίωξη περί εσχάτης προδοσίας ??

β) Γιατί αποχωρεί τώρα?? Μήπως για να γλυτώσει τα γιαούρτια ή κάτι χειρότερο?... όπως ας πούμε τον μηδενισμό του ψηφοδελτίου του ?? Οι πληροφορίες λένε ότι τα κομματόσκυλα του Πάγκαλου του διεμήνυσαν ότι ακόμα και οι εκ του ρουσφετιού ψηφοφόροι του ...θα τον ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ!

γ )Μήπως μετά την αποχώρηση από την πολιτική , ακολουθήσει και η αποχώρηση του ίδιου και της οικογένειας του από  την χώρα ???

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!

Γιώργος Τράγκας σε Πάγκαλο: Bye – bye darling…! 

 

 Bye- bye darling λέει ο Γιώργος Τράγκας στον Θόδωρο Πάγκαλο που εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή, καθώς δήλωσε σήμερα το πρωί ότι δεν θα είναι πια υποψήφιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσω του facebook δεν αποκλείει ακόμη και εθνική κατάθλιψη για την πολιτική απώλεια.
«Bye- bye darling! Ο αγαπητός φίλος μας, ο κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε» δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει σε εκλογές.
Μυρίζομαι να πέφτει εθνική κατάθλιψη για την πολιτική απώλεια….!
Έτσι και χάσουμε τον κύριο Πάγκαλο αντιλαμβάνεστε όλοι σας ότι θα ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την πλήρη ανάπτυξη. Πάει αυτός, μας τελείωσε…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου