" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας, που ακόμη βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, είναι από τους πρώτους που πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου και να δικαστεί για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Είναι μεγάλος υπεύθυνος για την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός και την παράδοση της χώρας στους κατακτητές. 
Αυτός ο πρώην εργατοπατέρας, που σε μια νύχτα σφαγίασε εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών, έχει το θράσος και δηλώνει δημοσίως ότι τα μέτρα αυτά  είναι απολύτως αναγκαία (!), προκειμένου "να μην ζήσει η χώρα τα χειρότερα" !!!
Προκειμένου να πάθει τι χειρότερο ρε πολιτικό σκύβαλο; Να μείνουν άστεγοι ή να αυτοκτονήσουν όλοι οι Έλληνες; 

Αυτός ο πολιτικός αλήτης και ψεύτης, που εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν" και οι προσωπικές προεκλογικές υποσχέσεις στους ψηφοφόρους του και στο ελληνικό λαό, μιλούσαν για αύξηση στις συντάξεις και νέες θέσεις εργασίας, αυτός που εάν ήταν σε μια ιδιωτική εταιρεία ούτε για κλητήρας θα έκανε,  δήλωσε ότι πήρε τα μέτρα αυτά για να μην επιστρέψει η Ελλάδα στην δεκαετία του ΄50 !!!
Λες και τώρα ρε ασχημομούρη, η Ελλάδα πού γύρισε; Στην δεκαετία του '90;
Εσύ και όλο το σινάφι σας με μια ψήφο σας,  φέρατε τη χώρα στο 1941 βάζοντας τους Γερμανούς κατακτητές ξανά στην Ελλάδα, φέρατε τα συσσίτια στην καθημερινή διάταξη, σκοτώσατε την Πατρίδα μας και έχεις το θράσος και λες  "γλιτώσαμε την Ελλάδα από τα χειρότερα;" Ισοπέδωσες τα εργασιακά δικαιώματα στα επίπεδα της Πορτογαλίας ενώ μέσα από το Μνημόνιο προβλέπεται ότι το 2019, μισθοί και συντάξεις θα φτάσουν στα επίπεδα της Βουλγαρίας! Οι Έλληνες δηλαδή θα δουλεύουν σαν τα σκυλιά για 140 ευρώ τον μήνα!

Και βγαίνει ο πολιτικός ξεφτίλας Κουτρουμάνης να λέει ότι γλίτωσε την Ελλάδα από τα χειρότερα! Το παίζει σωτήρας και αυτός. 
Είναι μέγας εθνικός εγκληματίας!
Πρέπει να σταλεί στο Ειδικό Δικαστήριο για εγκλήματα σε βάρος του λαού και της χώρας. Να δικαστεί για εσχάτη προδοσία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου