" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αν δεν το καταλάβατε έχουμε ΠΟΛΕΜΟ ...



Άν δεν το έχετε καταλάβει έχουμε ΠΟΛΕΜΟ ! 
Και ο πόλεμος αυτός είναι πολύ χειρότερος από εκείνους τους πολέμους που ξέραμε από την ιστορία και είχαν να κάνουν με αντίπαλους στρατούς,αντίπαλα έθνη! Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιες εκατοντέδες ΠΡΟΔΟΤΕΣ,που μας κυβερνούν μάλιστα, και οι οποίοι στις πλάτες μας και με την συγκατάθεσή μας εδώ και 4 δεκαετίες έφαγαν,ήπιαν και γέμισαν τις τσέπες των αγγλικών κασμίρινων παντελονιών τους με τον ιδρώτα και το αίμα μας!
Αυτά τα ρεμάλια,είναι οι ΕΧΘΡΟΙ μας! Αυτά τα ξόανα που θέλουν να λέγονται πολιτικοί μας έβαλαν απέναντί τους, μας έστισαν χαρακώματα και τοποθέτησαν στην ενδιάμεση τάφρο και καρχαρίες!!!
Ε, λοιπόν εμείς θα τους πολεμήσουμε στήνοντας μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ τέτοιας μορφής που δεν θα είναι αντιμετωπίσημη! Γιατί αυτοί υπάρχουν και ζούν από το χρήμα και μόνον αυτό! Όταν πάψει να ρέει ο κρουνός του χρήματος αναπόφευκτα θα πάψουν και αυτοί να υφίστανται! 
Ε, είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε! Και θα πολεμήσουμε γιατι απλά δεν τους φοβόμαστε αυτούς τους αλήτες αυτούς τους αρχι-ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! Τέλος πια η κυριαρχία τους και τέρμα στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ τους! 
Όλα είναι στο χέρι μας και όσο πιό γρήγορα το αντιληφθούμε τόσο πιό γρήγορα θα ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ! 
Ακούστε με προσοχή τα εμβατήριά μας,προσέξτε τα λόγια των στίχων τους και νοιώστε την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ να σας πλημμυρίζει! Νοιώστε όπως ένοιωθαν οι παππούδες μας στα αλβανικά βουνά,όπως ένοιωθαν οι πρόγονοί μας αρματωλοί καθώς κραδαίναν την σπάθα τους στον τούρκο,όπως ένοιωθαν ακόμη πιό παλιά οι πρόγονοί μας στον Μαραθώνα και τις Θερμοπύλες !!! 
Ακούστε και νοιώστε ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ  τι φράγκικες κοροϊδίες!!! 
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου