" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.


ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. 

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.


 

Κοιτάξτε τα άθλια ψεύδη του Παπακωνσταντίνου, την ώρα που η Ευρώπη εξύφαινε Ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης: “Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια”!! Έλεγε, διότι ο Παπανδρέου ήδη είχε ετοιμάσει τον εφιάλτη για την Ελλάδα…


Την ίδια στιγμή με τις εγκληματικές τους δηλώσεις αύξαναν τα Spreads για να εγγυηθούν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να βγει στις αγορές. Έτσι, το ΔΝΤ θα φάνταζε μονόδρομος.


ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ και απλώς λειτουργούσαν ως BROKERS του “παγκόσμιου τοκογλύφου”. Το εάν ήταν έμμισθοι ή όχι, θα φανεί στο ειδικό δικαστήριο.


Στο σκαμνί όμως θα κάτσουν και όσοι συνεχίζουν να τους νομιμοποιούν με ψήφο εμπιστοσύνης. Καταλάβατε κύριοι; Δείτε τώρα τα βίντεο που αποκαλύπτουν την δράση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου:


Ομολογία Σαχινίδη: Είχαμε συμφωνήσει με το ΔΝΤ από την επομένη των εκλογών!! Και ο Παπακωνσταντίνου παραμύθιαζε την Ευρώπη ότι “δεν χρειαζόμασταν βοήθεια”! Και την ίδια στιγμή πουλούσαν το CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!

 

Και βέβαια ο ίδιος ο Στρως Καν το είχε αποκαλύψει…

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;

πηγή: olympia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου