" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!


Την είδηση για έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Σόρος από πλευράς του Πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, δημοσίευσε σήμερα η Ιταλική ιστοσελίδα stampalibera.com και την διαβάσαμε  στο blog sibilla-gr-sibilla.blogspot.com :
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!
Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!
Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)
Το συγκεκριμένο άρθρο της Ιταλικής ιστοσελίδας δημοσίευσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στο προσωπικό του facebook.
Το θέμα δημοσιεύει και το site olympia.gr στο οποίο παρατίθεται ομιλία του κ. Καμμένου στην Βουλή όπου γίνεται λόγος για τον Σόρος και στο οποίο άρθρο υποστηρίζεται πως τα λεγόμενα του μαχητικού Βουλευτή σχετίζονται με το αίτημα για την σύλληψη του κερδοσκόπου μεγαλοεπενδυτή.
Δείτε τη δημοσίευση του κ. Καμμένου και το βίντεο με την ομιλία του καθώς και το άρθρο στην Ιταλική σελίδα:


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΑΠΟ ΤΟ 6′ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ 
ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου