" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Ακόμη μια προδοσία του Γ.Παπανδρέου σε βάρος του λαού και της χώρας. Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Μητρόπουλος. ο Παπανδρέου έχει ήδη συναινέσει από το Μνημόνιο 1 για την τοποθέτηση επιτρόπου-υπερπρωθυπουργού επί των δημοσιονομικών! Έχει ήδη συμφωνήσει να προϊσταται επίτροπος-γκαυλάϊντερ, όλων των υπουργών και του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, έχοντας τη δυνατότητα να προβάλει βέτο στον Προϋπολογισμό!
Ο Γ. Παπανδρέου παρέδωσε εν γνώσει του την Ελλάδα στα χέρια των δανειστών, πίσω όμως από την πλάτη του λαού! Όπως μάλιστα αποδεικνύεται  σήμερα, προσυπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας  συμφωνώντας στην εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού, που θα μπορεί να  κατάσχει τα έσοδα του κράτους υπέρ των τοκογλύφων!

Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει διαπράξει εσχάτη Προδοσία και η ελληνική Δικαιοσύνη επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει από το λήθαργο στο οποίο  ευρίσκεται, διατάσσοντας τη σύλληψη του Γ. Παπανδρέου, με την κατηγορία της διάπραξης του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας. 
Ο άνθρωπος αυτός που γυρνάει δεξιά-αριστερά, κάνοντας τουρισμό είτε στην Κόστα Ρίκα είτε στο Ισραήλ ή ακόμη σε εξωτικά νησιά, έχει καταστρέψει ενσυνείδητα την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς!
Είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα δεθνή φόρα, λέγοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, είναι ο ίδιος που ηρνείτο τη δανειοδότηση της Ελλάδος από την πρόθυμη να βοηθήσει Ρωσία, είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελική ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί  Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Παπανδρέου είχε ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος.
Αυτός ενδεχομένως ήταν και ο λόγος που, προκειμένου να παρουσιαστεί η Πατρίδα μας ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, χώρα με τα χειρότερα δημοσιονομικά, παραγματοποίησαν το colpo grosso: Ο Παπανδρέου σε συνεργασία με τον Παπακωνσταντίνου, αφού τοποθέτησαν τον επί πολλά έτη στέλεχος του ΔΝΤ επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, προχώρησαν στο μαγείρεμα των στοιχείων της χώρας, προσέθεσαν στο έλλειμμα τα χρέη των ΔΕΚΟ (πρωτοφανές!) και έτσι η Ελλάδα, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος, ξεπερνώντας α;κόμη και την Ιρλανδία! Αυτά τα έχει καταγγείλει το μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργαντά και η υπόθεση ελπίζεται (!) να φτάσει στο Ειδικξό Δικαστήριο, εάν και εφόσον το θελήσουν οι βουλευτές!!!
Ο Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση από την Βουλή το Μνημόνιο 1, είναι αυτός που απαγόρευσε στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει την δυνατότητα να παίρνει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψε τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!
Κύριοι της Δικαιοσύνης, όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη ότι "ο Παπανδρέου και μεις καταστρέψαμε τη χώρα", πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και για να επεμβείτε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου