" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοί μας κυβερνούν; Ολι Ρεν και Στρος στην Βουλή των Ελλήνων !!!

Τι άλλο μας μένει να δούμε στην άμοιρη(ή ελέω προδοτών πολιτικών) χώρα;
Ναι, κι' όμως είναι αλήθεια! Οι κ.κ. Ντομινίκ Στρος-Καν του ΔΝΤ και ο Ολι Ρεν της ΕΕ θα μιλήσουν στην Βουλή των Ελλήνων!!!
 
Ποιά Βουλή των Ελλήνων, όταν και επισήμως πλέον οι αρπάγες έχουν μαγκώσει για τα καλά και την πρώτη εξουσία !!!
 
Ποιός μας κυβερνά; 
Το κόμμα του ΓΑΠ, η ελάσσων αντιπολίτευση, οι οικονομικές συμμορίες οι και επισήμως αποδεκτές από τις κυβερνήσεις της Παγκόσμιας Κοινότητας ή κάποιοι από γραφεία και μυστικές συναντήσεις σε απίθανα μέρη, όπου λαμβάνουν τις αποφάσεις τους και τα παντός είδους κορόϊδα ακολουθούν κατά γράμμα; 
 
Η είδηση λέει:
 
"Η πρόβα συναίνεσης που θα επιχειρήσουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει από τη Βουλή, όπου την ερχόμενη Τρίτη θα μιλήσει ο επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος-Καν και την Πέμπτη ο αρμόδιος για τα Οικονομικά επίτροπος της ΕΕ κ. Ολι Ρεν.
Και οι δύο επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο και του εξέφρασαν την επιθυμία να απευθυνθούν στην Εθνική Αντιπροσωπεία για να εξηγήσουν στους βουλευτές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις υποχρεώσεις που έχει η χώρα μας στην εφαρμογή του μνημονίου. "
 
Μας λένε και βλάκες, συν τοις άλλοις, αφού ως φαίνεται δεν έχουμε καταλάβει τι εστί Μνημόνιο και θα μας το κάνουν λιανά, μέσα από την Βουλή πλέον!!!
Και η συμφωνία των "μεγάλων κομμάτων" έρχεται φυσιολογικότατη αφού :
 
"Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο κόμματα συμφώνησαν να ακολουθηθεί μια διαδικασία από την οποία θα απουσιάζουν φραστικές εξάρσεις και αντιμνημονιακές «κορόνες», όπως αυτές που διατυπώθηκαν στην προεκλογική περίοδο, γεγονός που αποκαλύπτει τις προθέσεις τους για να υπάρξει μια πρώτη απόπειρα συνεννόησης και συναινετικών διαδικασιών στη διαχείριση της οικονομίας, παρά τη ρητή δήλωση του κ. Αντ.Σαμαρά ότι δεν εκχωρεί «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση. "
 
Αλλά και :
 
"Οπως επίσης αποφασίστηκε, στις συνεδριάσεις όπου θα παραστούν και θα μιλήσουν οι κκ. Στρος-Καν και Ολι Ρεν δεν θα ζητήσουν τον λόγο οι πολιτικοί αρχηγοί "
 
Μα πώς τα βρίσκουν έτσι βρέ παιδί μου !!!
Ή τάχα αν θέλουν ας κάνουν κι'αλλιώς ;

Και μη χειρότερα, αν υπάρχουν!!! 
Αλλά τι λέω, υπάρχουν , υπάρχουν! 
Η συνεκμετάλευση του Αιγαίου με του Τούρκους ...
 
 Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου