" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Καί μέ τήν βοῦλα τῶν ἐκπροσώπων τῆς ἐξουσίας...

 Εἴμεθα μία τελειωμένη χώρα (ἐδῶ κι᾿ἐδῶ) καί μέ τήν βοῦλα τῶν ἐκπροσώπων τῆς ἐξουσίας : 

 Ο Σύντροφος Εφιαλτάκης, που γιόρτασε και αυτός τη «σημαντική επέτειο» είπε ότι αποκτά τώρα νέο νόημα και το « διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα που πρέπει όλοι να δείξουμε, για να βγούμε πιο ισχυροί και ενωμένοι από αυτή την περιπέτεια. Σήμερα, οι προτεραιότητες είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, ειδικά τους νεότερους που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση», τόνισε ο σύντροφος Εφιαλτάκης.

Η Χούντα πλέον ονομάζεται «υπευθυνότητα».

 Το ίδιο είπε και η Κοντή Κνίτισσα. «Η (σοβιετική)  Δημοκρατία είναι καθεστώς ευθύνης», τόνισε. Κάτι σαν τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό . «Η υπέρβαση της ατομικότητάς μας για το κοινό καλό», είπε. Το Κοινό Καλό της Σοβιετικής Κοινωνίας. 

Η Κοντή Κνίτισσα δήλωσε ότι «η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η αφετηρία της μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας».

Ενώ , η μεταπολιτευτική Δημοκρατία τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πραξικόπημα Ιωαννίδη και την Προδοσία της Κύπρου. 

Στάδιο Α) Πολυτεχνείο, 

Στάδιο Β )πραξικόπημα, 

Στάδιο Γ) πραξικόπημα στην Κύπρο, 

Στάδιο Δ) Αττίλας, 

Στάδιο Ε )άφιξη Καραμανλή, 

Στάδιο Στ) μετατροπή της Ελλάδος σε Καπιταλιστική Σοβιετία. ( ἀπό Δελτίο τῶν 11)

Υ.Γ. Δέν θυμᾶμαι,εἰλικρινῶς,καμμία ἄλλη χρονιά πού ὁ Μητσοτάκης νά κατέθεσε στεφάνι στήν κεφάλα τοῦ Σβορώνου. Πέρσι λ.χ. ὡς πρωθυπουργός,τό μόνον πού ἔκανε ἦταν νά γράψῃ ἕνα μήνυμα στό tweeter : 

Τί ἄλλαξε ἐφέτος πού τόν ἔκανε νά πάῃ νά προσκυνήσῃ τήν κεφάλα τοῦ Σβορώνου; 

Ἁπλῶς,ὅπως τό ἔγραψε πέρισυ,«προχώρησε μπροστά»...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου