" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ἐγχώριοι πολιτικάντηδες: Οἱ «ἐφιάλτες» τῆς Ἑλλάδος

Μάς απειλούν με... νέο Ναγκόρνο Καραμπάχ, στη Θράκη ΜΑΣ, οι τουρκαλάδες...

Τό δημοσίευμα τῆς tribune.gr,στό ὁποῖο πολύ ἐπιτυχημένα ἐπέλεξε γιά νά μᾶς ἐνημερώσῃ ἡ Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως, ἀναφέρεται στή τουρκική δημοσίευσι περί «Δυτικῆς Θράκης» καί τίς ὁμοιότητες πού μποροῦν νά ὁδηγήσουν σ᾿ἕνα Ναγκόρνο-Καραμπάχ ἀλά ἑλληνικά,μέ θύμα τήν Θράκη μας καί βασίζεται σέ ἄρθρο τοῦ  γεωπολιτικοῦ ἀναλυτή Ἰωάννη Φριτζαλά

(Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα τοῦ κ. Φριτζαλᾶ Ἰωάννη,ἐδῶ, τό ὁποῖο,συμπτωματικῶς,ἐδιάβαζα ἐχθές.)

Ὅμως ἐδῶ ὑπάρχει κάτι πολύ σημαντικό πού ἀποδεικνύει τίς δικές μας,ἀποκλειστικῶς δικές μας, εὐθύνες σέ μία τέτοια περίπτωσιν.Καί ὅταν κάνω λόγο γιά τίς δικές μας εὐθύνες σαφῶς ἐννοῶ τίς πολιτικές τῶν ἐγχωρίων πολιτικάντηδων. Πολιτικές πού ἀνέτως θά μποροῦσαν νά χαρακτηρισθοῦν ἀπό ὕποπτες ἕως καί προδοτικές. 

Τί λέει τό ἄρθρο τοῦ κ. Φριτζαλᾶ στήν εἰσαγωγή; 
 
Τον Οκτώβριο 2017, ο γράφων δημοσίευσε μία ανάλυση, βασικός στόχος της οποίας ήταν η ανάδειξη των πιθανών επιπτώσεων, μίας εκ των νομοθετικών πρωτοβουλιών της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σ' εκείνη την ανάλυση τεκμηριώθηκε ο ισχυρισμός ότι ο περιβόητος "Νόμος Κοντονή" (Ν. 4491/2017), άνοιγε εμμέσως τον δρόμο για την συν τω χρόνω υλοποίηση σαφώς προσδιορισμένων τακτικών επιδιώξεων της Τουρκίας στην Θράκη, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με γενικότερες αναθεωρητικές μεθοδεύσεις, εξαιρετικά επισφαλείς για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.


Ο Νόμος Κοντονή για την “τουρκική ένωση Ξάνθης”, ο George Soros και το Στρατηγικό Βάθος

«Οι μουσουλμανικές μειονότητες ανά τα Βαλκάνια πρέπει να αξιοποιηθούν ως εφαλτήρια προώθησης των τουρκικών συμφερόντων. Μπορεί να προταθεί, επίσης, μία συνεργασία για τήν εξασφάλιση των πολιτισμικών και εκπαιδευτικών δικαιωμάτων των “εθνικών κοινοτήτων“, που διαθέτουν διαφορετικές κουλτούρες στους κόλπους των βαλκανικών κρατών. Μία τέτοια συμφωνία μπορεί να διαμορφώσει ένα κατάλληλο έδαφος κυρίως για τό Κόσσοβο και την “Δυτική Θράκη”». (Ahmet Davutoğlu)

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, υπερψηφίστηκε τελικά, με τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας, η τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με τίτλο «Συμπλήρωση διατάξεων του Άρθρου 758 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», η οποία ανοίγει τον δρόμο για την επανεξέταση της αναγνώρισης από τις ελληνικές αρχές της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», του «Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Γυναικών Νομού Ροδόπης» και του «Συλλόγου Νεολαίας Μειονότητας Νομού Έβρου».


Η διάλυση των εν λόγω σωματείων έχει, ως γνωστόν, αποφασιστεί αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο, ο οποίος έκρινε πως «είναι θεμιτή για την προάσπιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, καθώς και για τη διασφάλιση της ειρηνικής συμβίωσης του χριστιανικού και μουσουλμανικού πληθυσμού της Δυτικής Θράκης», προσθέτοντας πως «ο σκοπός των σωματείων, όπως αυτός διαγράφεται στο καταστατικό τους, παραβιάζει τις διατάξεις διεθνών συμβάσεων, συναφθεισών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, βάσει των οποίων στην Δυτική Θράκη δεν υπάρχει εθνική τουρκική μειονότητα, αλλά θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα»

Για να τεκμηριώσουμε την σχέση μεταξύ ενός νόμου του Ελληνικού Κράτους και της θεωρίας του Στρατηγικού Βάθους του Ahmet Davutoğlu, θα πρέπει να εξετάσουμε το θέμα από την αρχή, επιστρέφοντας λίγο πίσω στον χρόνο. Είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε πως το περιεχόμενο της περιβόητης τροπολογίας (πρβλ. Άρθρα 29 &30 του Ν. 4491/2017)5 δεν είναι αποτέλεσμα παρθενογένεσης, αλλά είχε πρωτοεμφανιστεί στα προτεινόμενα Άρθρα 62 & 63 του «Σχεδίου Νόμου περί Ναρκωτικών και άλλες διατάξεις»6 (ο μετέπειτα Ν. 4139/2013), το οποίο εισήχθη σε δημόσια διαβούλευση στα τέλη Οκτωβρίου του 2012 (σημ. κρατείστε την ημερομηνία), κατόπιν πρωτοβουλίας του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Αντώνη Ρουπακιώτη.

Οι αντιδράσεις τότε υπήρξαν σφοδρές και τα εν λόγω άρθρα καταψηφίστηκαν λίγους μήνες αργότερα τόσο από τους βουλευτές της Ν.Δ., κατά την άποψη των οποίων η εν λόγω διάταξη, «ούσα αντίθετη με τον πυρήνα της ιδεολογίας τους, συνιστούσε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας», όσο και από τους ΑΝ.ΕΛ., οι οποίοι, μάλιστα, διά στόματος Τέρενς Κουίκ «καλούσαν τον πρωθυπουργό και το Υπουργείο Εξωτερικών να παρέμβουν, πριν ανοίξει ο δρόμος της έξωθεν νομιμοποίησης για τους συλλόγους των τουρκοφρόνων της Θράκης (και όχι μόνο)». 

Η περίοδος των 5 ετών που μεσολάβησε έκτοτε φαίνεται πως ήταν αρκετή για να αλλοιωθεί ο ιδεολογικός πυρήνας των δύο κομμάτων της δεξιάς, τα οποία πλέον ευθυγραμμίζονται με την πάγια δογματική γραμμή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ενός κόμματος που, σύμφωνα με το American Spectator, κινητοποιείται από τον George Soros προς διευκόλυνση του σχεδίου αποδομήσεως των βαλκανικών συνόρων – διαμορφώνοντας μία «ανίερη συμμαχία», η οποία ανοίγει τον δρόμο για την εφαρμογή τόσο των μεθοδεύσεων συγκεκριμένων διεθνιστικών κέντρων, όσο και των επιδιώξεων της νεο-οθωμανικής Τουρκίας.

(ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ)

Καταλάβατε τί ἀκριβῶς συμβαίνει; Ἄν ὄχι,διαβᾶστε αὐτά πού γράψαμε ἐχθές,ἐξ ἀφορμῆς τοῦ υἱοῦ τοῦ ὑπουργοῦ ἀμύνης τῆς Ἀρμενίας καί τῆς ...διαμαρτυρίας του κατά τῆς Ῥωσσίας καί τοῦ Ποῦτιν :


Ἔτσι ἀκριβῶς ! 

Κλείνουμε τό θέμα μέ αὐτό πού γράφει ὁ κ. Φριτζαλᾶς στό ἀρχικό θέμα καί εἶναι ἐνδεικτικό τό τί περιμένει τήν χώρα μας μέ αὐτά τά ὄντα πού ἔχουμε μπλέξη καί πού γιά τήν πιό κακή μας τύχη,τούς ἔχουμε οἱ ἴδιοι ἐπιλέξη νά ἐξουσιάζουν τίς τύχες τίς δικές μας καί τῆς Πατρίδος μας : 

Είναι γεγονός πως η ερντογανική Τουρκία, στο πλαίσιο της μέγιστης δυνατής ικανοποίησης των δικών της μαξιμαλιστικών επιδιώξεων, λειτουργεί παράλληλα ως εκτελεστικός βραχίονας υπερεθνικών διεθνιστικών κέντρων, τα οποία εφαρμόζουν μεθοδικά και απροκάλυπτα μία παγκοσμιοποιητική ατζέντα, με αντικειμενικούς σκοπούς που εκτείνονται από την στοχευμένη ανάφλεξη περιφερειακών συγκρούσεων και την μετανάστευση ισλαμικών πληθυσμών, έως την χειραγώγηση της διεθνούς κοινής γνώμης, με αφορμή την πανδημία του Covid-19... (ἐδῶ)

Γι᾿αὐτό ξανά λέω : Τί βρωμερά «παιχνίδια» παίζονται στίς πλάτες τῶν λαῶν; 


Ἄς λάβουμε ὑπ᾿ὅψιν καί αὐτό : 

Ἡ Ντόρα ἐπικεφαλής Ἐπιτροπῆς γιά τήν Θράκη; ! ! !


Καί βεβαίως αὐτό : 




Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σοβαρότατον !

      Τό συμπλήρωσα στό θέμα.

      Εὐχαριστῶ Διηνέκη !

      Διαγραφή
    2. Διηνέκη δες εδώ (για άλλο θέμα, αλλά δεν έβρισκα που να στο στείλω)
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7#%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1
      Το 325 μ.Χ η ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα μεταλλαχθεί πολιτισμικά, από κλασική ελληνική σε ιουδαϊκή...
      Επίμανδρος


      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ φαντάζομαι πώς ἐννοεῖ τήν καθιέρωσι τοῦ Χριστιανισμοῦ ὡς ἐπίσημο θρησκεία.Τώρα ἔτσι ὅπως τό ἔχει γράψη ὁ συντάκτης τοῦ κειμένου καί ἀναλόγως τῆς πηγῆς πού ἐπικαλεῖται,προφανῶς προσπαθεῖ νά διαφοροποιήσῃ τήν ἱστορική πραγματικότητα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Πιο κάτω, ο παρλαπίπας, κάνει λόγο για εβραϊκές θρησκείες... και εξορίστους της Ανδαλουσίας...

      -------------------------
      Το 325 μ.Χ η ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα μεταλλαχθεί πολιτισμικά, από κλασική ελληνική σε ιουδαϊκή, το ίδιο θα συμβεί εν καιρό και στην Κρήτη με κάποια καθυστέρηση σε σχέση με άλλες επαρχίες. H ειρήνη και η ευημερία που εγκαθίδρυσε στο νησί η ρωμαϊκή διοίκηση θα τελειώσει με τη δημοσίευση του εικονοκλαστικού διατάγματος του Λέοντα Γ του Ίσαυρου το 726 μ.Χ. μιμούμενος τις πρακτικές του Γιαζίντ Β΄ των Ομεϋαδών. Θα ακολουθήσουν ακραίοι διωγμοί εικονόφιλων στο νησί από τους βυζαντινούς σημείο μισαλλοδοξίας που χαρακτηρίζει όλες τις εβραϊκές θρησκείες, καθώς και πανστρατιά από την Κρήτη και τις Κυκλάδες κατά της Κωνσταντινούπολης. Και ενώ οι διώξεις μαίνονταν μεταξύ του 820 μ.Χ και 829 μ.Χ θα αποβιβαστούν στο νησί οι εξόριστοι της Ανδαλουσίας και μαζί με Κρήτες και άλλους Έλληνες θα εμπλακούν τον επόμενο ενάμισι αιώνα σε δεκάδες διενέξεις με την βυζαντινή αυτοκρατορία.

      Διαγραφή
  2. > Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΣΤΟΝ FOCUS FM 103,6

    > https://www.youtube.com/watch?v=ceNGCbDqwOI&ab_channel=FocusFM103.6

    ΑπάντησηΔιαγραφή