" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Κάτι «μεγάλο» ἑτοιμάζεται στήν Μέση Ἀνατολή...;


Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε μόλις τρια εικοσιτετράωρα πριν από την ημέρα που περίμενε ολόκληρη η χώρα: Την ετυμηγορία του διεθνούς δικαστηρίου για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού του Ραφίκ Χαρίρι το 2005 γιά την οποία κατηγορούνται τέσσερα στελέχη της Χεζμπολάχ... 
...η παρούσα κυβέρνηση ελέγχεται από την συγκεκριμένη οργάνωση (τρομοκρατική κατά αρκετούς Δυτικούς ΗΠΑ )
...Η Χεζμπολάχ χάνει δημοτικότητα και αντιμετωπίζει αυξανόμενη αντίσταση από πέρυσι.



Καταρχάς,η Χεζμπολάχ ήταν η ομάδα που ανησυχούσε περισσότερο από τις διαμαρτυρίες που ξέσπασαν στις 17 Οκτωβρίου. Η τρέχουσα δομή ισχύος παρέχει στην ομάδα την απαραίτητη κάλυψη για τις δραστηριότητές της. Οποιαδήποτε αλλαγή προς μια διαφανή, μη σεχταριστική και υπεύθυνη κυβέρνηση θα οδηγούσε στην αποδυνάμωση της Χεζμπολάχ... Οι οπαδοί του Χασάν Νασράλα και του συμμάχου του, το «Κίνημα Αμάλ», κατέβηκαν στους δρόμους για να ξυλοκοπήσουν και να εκφοβίσουν τους διαδηλωτές, ενώ η κυβέρνηση, σε πολλές περιπτώσεις, περιόρισε τον στρατό και τον εμπόδισε να προστατεύσει τους ειρηνικούς διαδηλωτές...

...Η επίσκεψη του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Jean-Yves Le Drian στον Λίβανο τον περασμένο μήνα οδήγησε σε σύγκρουση με τον Πρωθυπουργό Χασάν Ντιάμπ, ο οποίος απέρριψε τις γαλλικές εκκλήσεις για μεταρρυθμίσεις, ισχυριζόμενος ότι το 97% των υποσχεθεισών μεταρρυθμίσεων έχουν ήδη διεξαχθεί. Την ανάγκη άμεσων μεταρρυθμίσεων στο Λίβανο επαναδιατύπωσε ο Γάλλος Πρόεδρος κατά την σημερινή του επίσκεψη στην κατεστραμμένη Βηρυτό.




Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου ενώ μέχρι πρότινος εν μέσω διαδηλώσεων καυχιόταν για τα επιτεύγματά του, ξεχνούσε να αναφέρει ότι το νόμισμα είχε χάσει το 80% της αξίας του και οι Λιβανέζοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ τα βασικά αγαθά έχουν τριπλασιαστεί στην τιμή.

Αν και η Χεζμπολάχ έχει χρησιμοποιήσει διάφορα εργαλεία για να εκτρέψει την ευθύνη για την τρέχουσα κατάσταση, και η κυβέρνησή της έχει δώσει πολλές δικαιολογίες για τη μη διεξαγωγή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, η λαϊκή οργή έχει διογκωθεί ! Η Χεζμπολάχ συχνά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι άνθρωποι στο Λίβανο είναι πολύ αναστατωμένοι καθώς αισθάνονται ότι η χώρα τους έχει ζημιωθεί από τη Χεζμπολάχ, η οποία έχει επιβάλει κυβέρνηση μαριονέτα και αποτελεί το κύριο εμπόδιο για μεταρρυθμίσεις και διεθνή ανακούφιση.


Η κοινή γνώμη στο Λίβανο περιμένει για σήμερα με μεγάλη ανησυχία την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης.


... Για να παρακάμψει τα αποτελέσματα της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου της Χάγης - καθώς η τραυματισμένη κυβέρνηση του Λιβάνου δεν αντέχει ένα νέο κύμα διαμαρτυριών - ανακοίνωσε νέο lockdown από την Πέμπτη, χρησιμοποιώντας ξανά τον φίλο της COVID-19 ως το τέλειο πρόσχημα.Με όλα τα μάτια στο Λίβανο στραμμένα στην ετυμηγορία του δικαστηρίου της Χάγης, αυτή η τεράστια έκρηξη ήταν απλώς σύμπτωση;


(ἀποσπάσματα ἀπό τό ἄρθρο τῆς Δρ Dania Koleilat Khatib εἰδικοῦ στίς σχέσεις ΗΠΑ-Ἀραβίας.Ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ )

Ἦταν ἀπλῶς σύμπτωσις ἡ ἔκρηξις στήν Βηρυτό; Νά ὑποθέσουμε τόσο σύμπτωσις ὅσο καί οἱ ἀπειλές τῆς Χεζμπολάχ μέσῳ τοῦ Νασράλα,γιά ἀνατινάξεις νιτρικῆς ἀμμωνίας,στό Ἰσραήλ,πρό 4ετίας;

Nasrallah threatened to blow up Israel with same chemicals as Beirut blast

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Jerusalem Post, στις 16 Φεβρουαρίου 2016, ο Νασράλα είπε επίσης ότι η αμμωνία αποθηκεύεται στη Χάιφα και ότι υπάρχουν 15.000 τόνοι φυσικού αερίου και ότι οι εκρήξεις εκεί ενδέχεται να προκαλέσουν το θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. «Αυτό είναι ακριβώς σαν μια πυρηνική βόμβα. Με άλλα λόγια ο Λίβανος έχει πυρηνική βόμβα. Αυτό δεν είναι υπερβολή, όποιος πύραυλος χτυπήσει τις δεξαμενές με την αμμωνία θα είναι σαν πυρηνική βόμβα»..



Είπε ότι είχε συμβουλευτεί εμπειρογνώμονες και ότι 800.000 άνθρωποι θα επηρεαστούν και δεκάδες χιλιάδες θανατωθούν. Τον Φεβρουάριο του 2017 έκανε μια άλλη ομιλία αναφέροντας την αμμωνία που ήταν αποθηκευμένη στη Χάιφα.
«Επιπλέον υπάρχει ένα πλοίο που φέρνει την αμμωνία και το διανέμει στην εγκατάσταση της Χάιφα και είπα ότι η εγκατάσταση της Χάιφα είναι το ισοδύναμο μιας πυρηνικής βόμβας, αλλά το πλοίο που μεταφέρει αμμωνία στην κατεχόμενη Παλαιστίνη είναι σαν πέντε πυρηνικές βόμβες»   ( ἀπό ἐδῶ)

Καί ἡ Κύπρος; 


Έγινε λίπασμα η νιτρική αμμωνία που βρέθηκε στην Κύπρο

Ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι λιβανικές Αρχές σχετικά με το φονικό αυτό φορτίο όπως από το πού προήλθε, για ποιον προοριζόταν και ποιες ήταν συνθήκες φύλαξής του στη Βηρυτό, στην Κύπρο δεν θυμίζουν μόνο τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αλλά και μία άλλη υπόθεση εντοπισμού στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μεγάλης ποσότητας νιτρικής αμμωνίας το 2015.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2015 η κυπριακή Αστυνομία έλαβε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες κατοικία στη Λάρνακα αγοράστηκε από μέλος της Χεζμπολάχ κι ότι εντός της οικίας αποθηκεύτηκε μεγάλη ποσότητα νιτρικής αμμωνίας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τρομοκρατικές επιθέσεις, που θα λάμβαναν χώρα στο έδαφος της Δημοκρατίας και σε βάρος στόχων ξένων συμφερόντων.


Οι Αρχές προχώρησαν στις 27 Μαΐου στη σύλληψη ενός 26χρονου τότε Λιβανέζου κατόχου καναδικού διαβατηρίου ενώ σε έρευνα στην οικία εντοπίστηκαν στο υπόγειό της 447 χάρτινα κιβώτια που περιέχονταν 65.573 συσκευασίες με νιτρική αμμωνία συνολικού βάρους 8,2 τόνων.

(ἀπό ἐδῶ)

Ἐν τῷ μεταξύ ἐχθές τήν νύκτα :

Το Ισραήλ κατέρριψε drone προερχόμενο από τον Λίβανο


«Στη διάρκεια της νύχτας, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ταυτοποίησαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παρεισέφρησε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στην περιοχή του όρους Ερμών, κατά μήκος της γαλάζιας γραμμής», δηλαδή του συνόρου ανάμεσα στο εβραϊκό κράτος και τον Λίβανο, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός ο οποίος είπε ότι «κατέρριψε» το drone.

Το όρος Ερμών, μια πολύ στρατηγική τοποθεσία, βρίσκεται στο σημείο όπου συναντώνται το Ισραήλ, ο Λίβανος και η Συρία. Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως το καταρριφθέν drone προερχόταν από τον Λίβανο.

«Στρατιώτες πραγματοποιούν έρευνες στον τομέα (…) καμία παραβίαση της ισραηλινής κυριαρχίας δεν θα γίνει ανεκτή», πρόσθεσε ο στρατός χωρίς να διευκρινίζει το είδος, το μέγεθος ή ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του καταρριφθέντος ιπτάμενου μέσου.

Καί σήμερα,πάλι στό Ἰσραήλ :

Ισραήλ: Οι σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν "κατά λάθος" στην περιοχή των συνόρων με τον Λίβανο


Το γενικό επιτελείο των ένοπλων δυνάμεων του Ισραήλ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μέσων ενημέρωσης ότι νωρίτερα ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας στο βόρειο τμήμα της χώρας, στα σύνορα με τον Λίβανο, προειδοποιώντας τους κατοίκους για πυραυλικές επιθέσεις, αλλά διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο για λάθος.
Η ένταση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου έχει κλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα.
Νωρίτερα σήμερα, το επιτελείο ενημέρωσε ότι αεροσκάφη έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας "υπόγειες εγκαταστάσεις" της Χαμάς, της παλαιστινιακής παράταξης που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για τις ρίψεις μπαλονιών με προσαρμοσμένους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Ἡ Τουρκία,ἡ Ἑλλάδα,ἡ Αἴγυπτος καί τά πετρέλαια


Κάτι γίνεται...Θά δείξῃ...

Σύμβουλος Ερντογάν: «Η σύγκρουση με την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη - Δεν υπάρχει χώρος για διαπραγματεύσεις πλέον»



Ὅπως καί νά τό δῇ κανείς,ἀφετηρία καί κατάληξις εἶναι μία : ἡ ἐνέργεια ! Καί ἐνέργεια ἴσον μέ πετρέλαια καί φυσικό ἀέριο. Εἶναι κάτι περισσότερο ἀπό σίγουρο πώς ὁδηγοῦν τήν ἀνθρωπότητα σέ μία μεγάλη κρίσιν. Μία κρίσιν ἡ ὁποία θά λάβῃ τίς μεγαλύτερες διαστάσεις της,ἀπό τό σχέδιο «κορωνοϊός». Σ᾿αὐτή τήν κρίσιν ἐκεῖνοι πού θά κατέχουν τό μεγαλύτερο κομμάτι τῆς ἐνέργειας θά λειτουργήσουν ὅπως οἱ «μαυραγορίτες τῆς κατοχῆς». Διότι,στά χρόνια πού βιώνουμε δέν χρειάζονται παγκόσμιοι πόλεμοι,μέ τήν μορφή πού ἕως ἐχθές γνωρίζαμε,αὐτοί πλέον γίνονται μέσα σέ αἴθουσες συνεδριάσεων,μυστικές ἤ ὄχι,ὅπου λαμβάνονται ἀποφάσεις τοῦ ποιός θά εἶναι τό μέσον πιέσεως καί ποιός ὁ πιεζόμενος. Καί στήν περίπτωσιν τῆς Μέσης Ἀνατολῆς ὁ μοχλός πού θά λειτουργήσῃ ὡς τό μέσον πιέσεως φαίνεται νά ἔχῃ ἐπιλεγεῖ στό πρόσωπο τοῦ Ἐρντογάν καί τῆς τουρκίας.Πιεζόμενοι καθώς φαίνεται ὅλα τά κράτη πού ἀνήκουν στἠν περιοχή τῆς Μέσης Ἀνατολῆς. Δέν εἶναι τυχαῖος ὁ τρόπος μέ τόν ὁποῖο λειτουργεῖ ἡ τουρκία τοῦ Ἐρντογάν πλέον τῆς 20ετίας :



Γιά ποιόν δουλεύει,τόσο σκληρά,ἡ τουρκία;

Εἶναι,ὅλα,μέσα στό σχέδιον...

Εἴπαμε,ἡ ἐπιλογή τῶν καταλλήλων προσώπων,μετρᾶ...

Ἡ ἑβραϊκή σέκτα πού ἐξουσίαζε καί ἐξουσιάζει τήν Τουρκία !

Ὅσον ἀφορᾷ τόν Λίβανον :

...πρόσφατα ανακαλύφθηκε πετρέλαιο  στην ενδοχώρα και στον πυθμένα μεταξύ Λιβάνου, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου και βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με την εξερεύνηση αυτών των πόρων. Ο βυθός που χωρίζει τον Λίβανο και την Κύπρο πιστεύεται ότι διαθέτει σημαντικές ποσότητες αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου...( ἐδῶ,στό κεφάλαιο-οἰκονομία-)

Θά μέ ἐρωτήσετε γιά τόν πρωταγωνιστή ὅλου αὐτοῦ ; Δέν νομίζω πώς εἶναι ἀνάγκη μιᾶς ἀπαντήσεως ἀφοῦ προφανῶς ἀποτελεῖ κοινό μυστικό,ἀκριβῶς ὅπως τό ὅνειρο τοῦ Ἰσραήλ :


Ὅσο γιά τόν ῥόλο τῆς Χεζμπολάχ,τό «κόμμα τοῦ θεοῦ»,νά ὑποθἐσουμε πώς παίζει ἔνα ῥόλον παρόμοιο αὐτοῦ πού τόσο καλά μιμεῖται ; !


Πότε ἱδρύθηκε ; Τό 1982. Ἀπό ποιόν στηρίζεται οἰκονομικῶς; Ἀπό τό Ἰράν. Πότε τό Ἰράν ἐπισήμως ἀνακηρύχθηκε ὡς θεοκρατικό κράτος; Τό 1979 μετά τήν «αὐθόρμητη ἐπανάστασι τοῦ ᾿78». Ἕνα ἰσλαμικό κράτος πού χρηματοδοτεῖ τρομοκρατικές ὁργανώσεις ὅπως ἡ Χεζμπολάχ πού φόρεσε τόν πολιτικό μανδύα μέ τό ἀποτέλεσμα πού βιώνει σήμερα ὁ Λίβανος. Μία σχεδόν ὁλοκληρωτική κατάρρευση τοῦ κράτους. Μένει νά δοῦμε καί τό ἀποτέλεσμα τοῦ δικαστηρίου τῆς Χάγης,ὁπότε πιιθανῶς νά ἀποτελέσῃ αὐτό καί τήν ἀρχή ὅσων λάβουν χώρα στήν συνέχεια στόν εὐαίσθητο αὐτό χῶρο τῆς Μέσης Ἀνατολῆς πού δυστυχῶς θά ἔχει καί ἄμεσον συνέπεια καί στά δικά μας πράγματα...


Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

    1.https://www.voltairenet.org/article167553.html

    ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΡΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΞΗΛΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ. ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΜΒΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    2. https://www.gotc-se.org/

    KAΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BULLETINS ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ.
    ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.

    History of the Drug Traffic in Lebanon and Syria
    Dr. Jihad Rene Albani
    Spokesman for the Guardians of the Cedars in France

    February 02, 2001


    ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΝΑ FAILED STATE ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΒΡΑΚΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΖΑΡ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ 1830.

    Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟ 7/2011 ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΩΣΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ??

    ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΑΙ" ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ "ΑΡΑΒΕΣ" ΠΟΥ ΝΟΜΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΙΛΟΤΑΡΗΣΑΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΖΕΤ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.

    ΚΑΛΑ!!!

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΠΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΕΣ....

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΧΗ.

    ΣΑΝ ΤΕΡΜΙΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ...

    ...Η ΙΑΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀγαπητέ Ῥόκκο,αὐτό πού μοῦ ἔκανε πολύ μεγάλη ἐντύπωσιν,στό πρῶτο ἄρθρο μέ τήν ἀνάλυσιν τῆς δολοφονίας τοῦ Χαρίρι,ἦταν τό γερμανικό ὅπλο μέ τό οὐράνιο ! Σκέψου,ἀποκαλύφθηκε κάτι τέτοι τό 2010 καί μάλιστα πώς ἤδη εἶχε χρησιμοποιηθεῖ ἀπό τό 2005 !
    Αὐτός ὁ ὕπουλος ῥὀλος τῶν γερμαναράδων (ὅπολο καί στήν συνέχεια κάλυψη ἂποδεικτικῶν στοιχείων-βρωμεροί/σάποιοι εἰσαγγελεῖς) μέχρι σήμερα ἀκριβῶς ἴδιος στήν ὑπηρεσία τῶν σιώνων !
    Ἔμ,τυχαίως ἔκανα τόν συσχετισμό τῆς Χεζμπολάχ μέ τούς ναζί; Γιατί,καί αὐτή στήν ὑπηρεσία τῶν σιώνων εἶναι τελικῶς...

    Τώρα ἡ ἀπόφασις γιά τήν δολοφονία,ἀναβλήθηκε (ὅπως ἀνακοίνωσε τό δθκαστήριο τῆς Χάγης) γιά τίς 18 Αὐγούστου. Λές μέχρι τότε νά ἔχουμε ἄλλα ...περίεργα πράγματα,στήν περιοχή ; Ποιός ξέρει...

    Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ Ῥόκκο,ἔχω ἀποθηκεύσει τίς σελίδες (πολύ ἐνδιαφέρον φαίνεται νά ἔχῃ τό θέμα τῆς πολιτικῆς κινήσεως «Φύλακες τῶν Κέδρων»,θά τό διαβάσω μέ τήν ἡσυχία μου...).

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου κι᾿εὐχαριστῶ καί πάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι άσχετο με την ανάρτηση σας.θέλω να ρωτήσω σχετικά με αυτό που συμφώνησε ο δένδιας με την Αίγυπτο,βλέπω τον τελευταίο χάρτι που εμφανίστηκε μετά την συμφωνία και η ερώτηση είναι η διακεκομμένες γραμμές που ξεκινούν από τουρκία και καταλήγουν Λιβύη είναι το δήθεν τουρκολιβυκό μνημόνιο;αν ναί τότε να υπενθημήσω κινήσεις των γερμαναράδων κλπ χρόνια πρίν, οταν η Ελλαδα ηταν ακομα υπνοτισμένη απο τα πρώτα χρόνια των μνημονίων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ἀκριβῶς ἐννοεῖς μέ τό «κινήσεις τῶν γερμαναράδων» ; Γιά θύμισέ μας,ἀγαπητέ.
      Μή νομίζεις πώς καί τό μυαλό μας εἶναι τόσο ξεκάθαρο,μ᾿ὅλα ὅσα βιώνουμε ! Κουρκούτι πᾶνε νά μᾶς τό κάνουν ! Ἐδῶ κάνουμε σοβαρά ὁρθογραφικά λάθη καί μέχρι νά τό καταλάβουμε ἔχει περάσει 24ωρο...! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. Χάρτηηης και "υπνωτισμένοι"αυτά τα είδα αν υπάρχουν και άλλα δεν ξέρω τα κύρια ήταν αυτά, ο αλιεκσι ομως, παραμένει αλιέκσι σωστά;αναμεσα σε αυτές της διακεκομμένες γραμμές έχουν γίνει κατασκοπευτικές ενέργειες κατά την "αφροσύνη μου"και δεν ξέρω αν μπορείτε να απαντήσετε αν στην κατασκοπία ο όρος αντικατασκοπία είναι δόκιμος; γιατί εμένα ο δάσκαλος μου μου είχε πεί ότι δεν είναι.

      Διαγραφή
    3. Το πάνε για εμφύλιο στο Λίβανο.Ο γκαρωντύ (απλά το αναφέρουμε δεν ασπαζόμαστε τα γραφώμενα του)στο βιβλίο του έχει γράψει για άρθρο της jerusalem post το 1982 με θεμα πως θα αποδομήσουν της χώρες όπως το Λίβανο,Συρία,Ιράκ,Λιβύη,Αίγυπτο κλπ, αυτο το ονομασαν κιβουνίμ(προσανατολισμός).
      Υ.γ.Όσον αφορά τα προηγούμενα σχόλια αφήστε το καλήτερα γιατί δεν τους προλαβαίνω ,μόνον αυτό θα πούμε:πότε αλήθεια έχετε ακούσει να συληφθει ενας μοσαντενιος;(οι χειρότεροι στο είδος), να είστε καλά.

      Διαγραφή
    4. Ἕνας «ἐμφύλιος» πού θά φέρῃ τόν «σωτῆρα»,ξέρεις ποιόν ἔτσι; Πῶς τό λένε;«Κιβουνίμ» !

      Ἔτσι ἀκριβῶς,τά σχέδιά τους ὁλοκληρώνονται ἀπολύτως !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου καί σ᾿εὐχαριστῶ πολύ !

      Διαγραφή
    5. 《Ηλί, Ηλί λαμά σαβαχθανί》(κατά ματθ κζ46).Αν εννοείτε τον αντίχριστο ως "σωτήρα" που θα έρθει(σας ευχαριστω για την υπενθύμιση), τότε μου δίνετε την ευκαιρία να πώ, ότι έναν διδάσκαλο έχω και το ονόμα αυτού ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ.

      Διαγραφή
    6. Ἐννοῶ,ποιούς ἄλλους ἀπό τούς γνωστούς,πού ὀνειρεύονται τό μεγάλο ἰσραήλ;! Γιά τήν Μέση Ἀνατολή δέν μιλᾶμε; Γιά τά σιωνιστικά σχέδια δέν εἶναι ὁ λόγος;

      Κατά τ᾿ἄλλα,συμφωνοῦμε ἀπολύτως !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. Αυτο που παρακολουθουμε στον Λιβανο αλλα και ευρυτερα στην περιοχη μοιαζει να ειναι η δρομολογηση τελικα του παλιου τους σχεδιου του Ερετζ Ισραηλ που θα επεκτεινεται σε ολο τον χωρο της Μεσης Ανατολης.Ειναι μια εμμονικη ιδεοληψια που προερχεται νομιζω απο την Βαβυλωνιακη περιοδο της ιστοριας τους.Οσο ο κοσμος θα ειναι προσηλωμενος-καρφωμενος στην "πανδημια" αυτοι χωρις πολλες ενστασεις και αντιστασεις θα δρομολογουν λαθρα και εν κρυπτω κατα το δυνατον το σχεδιο τους.Και ενας Ελληνοτουρκικος πολεμος γαντι θα τους ερθει αφου θα αποσπασθει περαιτερω η προσοχη της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Θαλῆ,προσωπικῶς πιστεύω ὅτι θά συμβῇ κάτι πιό γενικευμένο στήν περιοχή τῆς Μέσης Ἀνατολῆς καί μᾶλλον αὐτό φαίνεται πώς θά ξεκινήσῃ μετά τήν ἀνακοίνωσιν τῆς ἀποφάσεως τοῦ δικαστηρίου τῆς Χάγης,γιά τήν δολοφονία τοῦ πρώην πρωθυπουργοῦ τοῦ Λιβάνου.Μία καταδικαστική ἀπόφασις γιά τήν Χεζμπολάχ,ἀντιλαμβάνεσαι τί πρὄκειται νά προκαλέσῃ ὡς «ἀπάντησι» ! Ὅταν μάλιστα αὐτοί,ἀπό τό 2005,ὅταν ἔγινε ἡ δολοφονία,ἔχουν «δείξει» ὡς ὑπευθύνους τούς ἰσραηλίτες.
      Διάβασε τό θέμα πού ἔδωσε ἀνωτέρῳ ὁ Ῥόκκος :

      Αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Ραφίκ Χαρίρι
      (https://www.voltairenet.org/article167553.html)

      Βεβαίως,προσωπική μου ἄποψις εἶναι ὅτι καί αὐτή ἡ ὁργάνωσις εἶναι «σιωνιστική ὑπόθεσις»...

      Τώρα ὅσον ἀφορᾷ τό θέμα μέ τόν ...ἰό,θά παίξῃ καί αὐτό τόν ῥόλον του στό ὅλο σκηνικό,δυστυχῶς...

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ Θαλῆ !

      Διαγραφή