" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Πᾶρτε,νά ἔχετε ...ἀπόθεμα !


Καί ἐκεῖ πού εἶχαν νά γράψουν ἔτσω καί μία ἀράδα,ἔστω καί ἕνα μήνυμα γιά τήν 28η Ὀκτωβρίου (ὡς Ἕλληνες πού λένε ὅτι εἶναι...),ἀπό τίς 18 τοῦ περασμένου μηνός,ἦρθαν τά νέα ...μαζεμένα ! Καί τί νέα,ἔ ;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Είναι η πρώτη φορά που η Αυτοδιοίκηση διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα.

Η εκδήλωση  που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29.10.2019 στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο και αποτέλεσε μία συγκλονιστική, όσο και συγκινησιακά φορτισμένη εμπειρία για όλες και όλους τους παρευρισκόμενους....

...Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τρεις βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου του Νοτίου Τομέα: η  κ. Άννα Καραμανλή, η κ. Θεανώ Φωτίου (π. υπουργός) και ο κ. Γ. Μπαλάφας (π. υπουργός). Επίσης, παρευρέθη η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου και ο Δήμαρχος Βάρης, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλος. Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθη ο γνωστός ποιητής Τίτος Πατρίκιος.


φωτό
Δήμαρχος Ἀνδρέας Εύθυμίου : Επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση εδώ στον Ταύρο γιατί ο Ταύρος είναι ένας τόπος που ανέδειξε ήρωες της αντίστασης εναντίον των κατακτητών στο Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.Επίσης, επιλέξαμε να διοργανώσουμε την εκδήλωση αυτή στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας»...Θέλουμε να τονίσουμε τη μεγάλη σημασία της εκπαίδευσης στην κατανόηση της ιστορίας και στην εμπέδωση των δημοκρατικών ιδεών ώστε να έχουμε κοινωνίες ελεύθερες και ακηδεμόνευτες από κάθε λογής φασισμούς.


φωτό
Ἐσεῖς,ἐκεῖ στόν Ταῦρο,νά χαίρεστε τόν δήμαρχόν σας ! Τρεῖς τετραετίες τόν βγάζετε δήμαρχο,ἔ; Προσέξτε μήν τόν χάσετε...

Σημείωσις :  Ὁ Ἀντώνης Σαμαρᾶς,πῶς καί δέν παρευρέθη στήν ἐκδήλωσιν; Γατί ἀναρωτιέμαι ; Ιδού :



Στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου ο π. Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/10).Αιτία, ο γάμος ενός παιδικού του φίλου από την Μεσσηνία στο Δημαρχείο. Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι στο πλευρό του φίλου του ως μάρτυρας.(ἐδῶ)

Πῶς κατάντησες Σαμαρᾶ ! Μόνος σάν τόν κοῦκο...!


Καί πατρίκιος καί Τῖτος ! Ἔλα,λές; 

Ὅσο γιά τόν ποιητή Πατρίκιο,τόν ...Τῖτο : 

Στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής έλαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση με την ΕΠΟΝ και στη συνέχεια με τον ΕΛΑΣ...Σπούδασε Κοινωνιολογία στην École Pratique des Hautes Études στο Παρίσι όπου αργότερα πήρε μέρος στις αντιδικτατορικές εκδηλώσεις εναντίον της χούντας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα...Εργάστηκε στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και στη Διεθνή Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) στη Ρώμη...Το 2008 βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών (μαζί με τον Μένη Κουμανταρέα) για το σύνολο του έργου του.(ἐδῶ)

Κάτι σάν βίος παράλληλος τῶν ...ἐπιλεγμένων,ἔτσι; Δέν μᾶς κάνει ἐντύπωσιν. Ἀκόμη καί ἄν μᾶς ἔλεγε πώς εἶναι ἑβραῖος τῇ καταγωγῇ...!

Νά συμπληρώσουμε πώς,ὁ πατήρ τοῦ ἀνωτέρῳ,Σπῦρος Πατρίκιος ἦταν ὁ εἰσηγητής τῆς προτάσεως διαγραφῆς τῆς Ἑλένης Παπαδάκη,ἀπό τό ΣΕΗ,κάτι πού εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα τήν φρικτή της δολοφονία,ἀπό τούς δολοφόνους κομμουνιστοσυμμορίτες.

Διαβᾶστε ἀπό τό Πρῶτο Θέμα :

Ελένη Παπαδάκη: Ποιοι την σκοτώνουν ξανά σήμερα

Ἑπόμενη ἐκδήλωσις :

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ


Τούς ...εὐλόγησε,ὅλους,ὁ Ῥαββῖνος Γαβριήλ Νεγρίν
Η 20η επέτειος από την αναστήλωση της Συναγωγής Χανίων στην Κρήτη σηματοδοτήθηκε από σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που διεξήχθησαν στα Χανιά από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου 2019.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κεντρική εκδήλωση, που έγινε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στη Συναγωγή Χανιών στην οποία παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης  Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, η πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα κα Ερμινέ Ποπέλερ, η πολιτιστική ακόλουθος της πρεσβείας της Γερμανίας κα Μόνικα Φράνκ  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χανίων κ. Γιάννης Γιαννακάκης, ο γενικός γραμματέας του ΚΙΣΕ κ. Βίκτωρ Ισ. Ελιέζερ, ο Ραββίνος Αθηνών κ. Γκαμπριέλ Νεγρίν...


Βρέ τόν Δαμασκηνό ! 
«Η ιστορία και η μνήμη των 20 ετών από την επαναλειτουργία της Εβραικής Συναγωγής στον τόπο μας είναι αυτή που δηλώνει μια ιστορία πολλών ανθρώπων και ιδιαιτέρως εκείνων που μαζί με άλλους πατριώτες δικούς μας βρέθηκαν στο πλοίο “Ταναίς”»,εἶπε μεταξύ ἄλλων,ὁ Μητροπολίτης Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνός. 

Στό ἑπόμενο ἔχουμε σπουδαῖα πράγματα,μέχρι καί τήν βράβευσιν τῆς Ἄγκελα -Δωροθέα Κάσνερ (Μέρκελ) !

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ WJC ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο η Συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), κατά την οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη διασπορά, την απειλή του Ιράν και την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού.


Καθόλου τυχαίως δέν δίδεται τό βραβεῖο τοῦ πατρός τοῦ σιωνισμοῦ,Χέρτζλ,ἐννοεῖται...ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΤΡΑ ! 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου έγινε στις 28.10.2019 ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Καγκελαρίου της Γερμανίας κας Άνγκελα Μέρκελ στην οποία ο πρόεδρος του WJC Ρόναλντ Λόντερ απένειμε το Βραβείο Θεόδωρος Χέρτζλ 2019 του WJC, με το οποίο αναγνωρίζεται η σημαντική προσφορά προσωπικοτήτων στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και περισσότερο ανεκτικού κόσμου για τον εβραϊκό λαό.


πορταῖτο Τ. Χέρτζλ,μουσεῖο Χάϊφα (ἐδῶ)
Σύμφωνα με τον ιστότοπο του WZO, οι υποψήφιοι ορίζονται από τις Σιωνιστικές Ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο για την επίτευξη σε έναν ή περισσότερους τομείς:
  • Ενθάρρυνση της aliyah (Aliyah, "ανάβαση") είναι η μετανάστευση των Εβραίων από τη διασπορά στη Γη του Ισραήλ ( Μεγάλο Ισραήλ στα εβραϊκά). 
  • Η προώθηση της Σιωνιστικής εκπαίδευσης 
  • Προώθηση της μελέτης των Εβραίων
  • Υποστηρίζοντας εξ ονόματος του Ισραήλ
  • Προώθηση της ανάπτυξης του Ισραήλ ως υποδειγματική κοινωνία
  • Συμβολή στην προώθηση της Σιωνιστικής σκέψης
  • Οργάνωση εξ ονόματος του σιωνιστικού κινήματος
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 44 ετών, η ηλικία του Herzl κατά τη στιγμή του θανάτου του.
(ἀπό ἐδῶ)

Καταλάβατε τώρα ποιοί παίρνουν τό συγκεκριμένο βραβεῖον ; Ἔ καλά,δέν ἦταν καί τόσο δύσκολο νά τό ὑποθέσῃ κανείς...Ἐν κατακλείδι,μιά χαρά ὑλοποιοῦν τά βρωμερά σχέδιά τους,ὅλοι εἰς τήν ...ὑπηρεσίαν τους ! 

Ἄ, ναί ! Καί αὐτό ἔτσι ; Πῶς τό λέει; «Αὐξάνεσθε καί πληθύνεσθε» ...
Πολύ ἐπίσημα πράγματα,μέχρι καί ὁ Παυλόπουλος ἐκεῖ,ἀλλοίμονον !

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Στις 27.10.2019, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος τέλεσε τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Εβραϊκού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βουλευτές της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νικόλαος Παπαϊωάννου, εκπρόσωποι των άλλων διπλωματικών αρχών, θρησκευτικών, στρατιωτικών, ακαδημαϊκών αρχών και φορέων.

Κῦττα τους... ! (φωτό)
Ναί,ναί αὐτό προσκυνᾶτε ΟΛΟΙ σας ! (φωτό)
« ...είναι ανάγκη ακόμα και σήμερα να κάνουμε αγώνες για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος...το αυγό του φιδιού ακόμα εκκολάπτεται...ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού και του φασισμού ξαναπροβάλλει στην Ήπειρό μας»

Κολλημένη ἡ βελόνα γιά τόν Πάκη,στόν ναζισμό-φασισμό ! Βρέ τόν  ...ἐπιλεγμένο,ἀσταμάτητες οἱ ἐξετάσεις πού δίνει...!   

Ἐπιλεγμένοι,λέμε !

Καί :

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Κράτους του Ισραήλ, κ. Israel Katz, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2019. 
 Κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του, ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του, κ. Νίκο Δένδια και με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Νομίζω πώς κάθε σχόλιον,ἐδῶ,περιττεύει,ἔτσι; 
Ἴσως τό μόνον πού μπορῶ νά σχολιάσω εἶναι τό ὄνομα τοῦ ἰσραηλίτη ΥΠΕΞ,Israel Katz. Israel  ...!  Israel !  Israel  ! 


Νά ὑποθέσω πώς ὁ conde Dendia ἔχει τήν μεγαλύτερη ἄνεσιν μέ τόν Israel ; Χμμ...

Μήν μοῦ πεῖτε πώς ἡ σημερινή ...δόσις δέν ἦταν ἰσχυρότατη ; ! ! ! 


Ἡ Πελασγική 

10 σχόλια:

  1. Με όσα γίνονται εκεί κάτω, στη Μέση Ανατολή, ξέρουν ότι μπορεί στο τέλος, και όχι πολύ μακρυά χρονικά, να γυρίσουν όλα επάνω τους και να γίνει η παράνομη χώρα τους κάρβουνο. Γι αυτό.. ετοιμάζουν μεθοδικά τη νέα τους βάση, Ελλάδα-Κύπρο:
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/08/blog-post_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου Κώστα,γιά τόν δημαρχοῦκο σας,ὅμως,δέν βλέπω σχόλιον...!

      Τί νούμερο εἶναι τοῦτο,μοῦ λές;

      Εἶδες πώς τό γράφουν οἱ ἑβραῖοι ;

      «Είναι η πρώτη φορά που η Αυτοδιοίκηση διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα»

      Ἡ πρὠτη φορά !

      Μπράβο σας,μπράβο σας ! Νά τόν χαίρεστε !

      Καλό ξημέρωμα,ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
    2. Εννοείς τον Μπακοκαμίνη;

      Shit inside (αγγλικά τσίπρα) αγαπητή Πελασγική. Βέβαια, δεν είναι δήμαρχος δικός μου, εγώ ψηφίζω από μικρό παιδί στο Περιστέρι και τις τελευταίες φορές Παχατουρίδη φυσικά!

      Τί να πρωτοπώ και τί να πρωτογράψω για τον λαθρολάγνο Νοσφεράτου τζούνιορ.. Τον είχα στολίσει επανειλημμένως και προ των εκλογών.

      Η δρακουλο-οικογένεια θα ξηλωθεί σύντομα πάντως ΟΛΗ ΜΑΖΙ! Κάηκε και αυτή η οικογένεια του Κομμουνιστάν.

      Οι περιπέτειές μας όμως θα συνεχιστούν πιο άγρια, στο κόκκινο.....

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  2. ΟΣ ΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΑΤΑΙ,ΕΠΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Ο ΛΟΓΟΣ ΕΑΝ ΜΗ ΔΗΛΟΙ,ΟΥ ΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟΥ ΕΡΓΟΝ........ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΟΧΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΕΙΣΙΝ ΑΔΙΕΡΕΤΟΙ ΑΙ ΦΩΝΑΙ,ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁρθώτα,ἀγαπητή Βοττιαὶα !

      Καλησπέρα καί σ᾿εὐχαριστῶ πολύ γιά τά οὑσιώδη σχόλιά σου !

      Διαγραφή
  3. Πείτε κι αυτό: ο μπαμπάκας του Τίτου Πατρίκιου, ηθοποιός Σπύρος ήταν πρόεδρος της επιτροπής των ηθοποιών που διέγραψαν την Παπαδάκη από το σωματείο Ελλήνω Ηθοποιών και παρέδωσαν τη διαγραφή της στην ΟΠΛΑ για να επιληφθεί των ...περαιτέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί θά τό ποῦμε καί θά τό γράψουμε.Τό συμπληρώνω ἀμέσως,ἀγαπητέ !

      Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ !

      Διαγραφή
  4. > Πᾶρτε,νά ἔχετε ...ἀπόθεμα !

    ..στην Κυριολεξία , ΟΜΩΣ !!

    > Ξεχείλισε από Μύρο η πλάκα της Aποκαθήλωσης στο Πανάγιo Τάφο! (Νοέμβρης 2019)

    - https://katanixi.gr/2019/11/02/%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%bf-%ce%b7-%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-a%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bb/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

      ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ...

      ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΝΑΛΝΤ ΛΟΝΤΕΡ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕ LAUDER ΤΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΙΤΗ/ΣΑΡΜΑΤΙΟΥ/ΣΑΥΡΟΜΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΣΤΕΡΧΑΖΥ/ΕΣΤΕ/ΧΕΣΣΕ/ΑΕΣΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΟΥΓΓΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.ΙΣΩΣ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ....

      https://mirrorsoftruth1.blogspot.com/2019/01/sadists-of-ishtar.html

      Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΊΚΗ.

      Διαγραφή
  5. Ναί,διάβασα σχετικῶς.Εἶδα καί τίς ἀνάλογες παραπομπές.Μία ἀκόμη οἰκογένεια δράκων...
    Τό θέμα εἶναι πώς ὅλοι αὐτοί οἱ δράκοι,πού μέ τόν ἕναν ἤ τόν ἄλλον τρόπον (πάντα ὑπούλως,μέ ῥαδιουργίες ἀλλά κυρίως ἔρποντας) πετύχαιναν νά εἰσβάλλουν σέ δυνατές οἰκογένειες (ἀπό κάθε ἄποψιν δυνατές) ἀκόμη καί βασιλικές.Αὐτός καί μόνον αὐτός ἦταν ὁ σκοπός τους. Ἀπό ἐκεῖ καί πέρα καί μέ τίς πληροφορίες πού εἶχαν (ἐδῶ εἶναι αὐτό πού συχνά-πυκνά καυχοῦνται ὡς «ἀγάπη γιά μόρφωσιν»),προσπαθοῦσαν νά ἐκμεταλευτοῦν τά πάντα γιά νά κατακτήσουν τά πάντα !
    Αὐτό εἶναι κάτι πού κάνουν ἀπό καταβολῆς τους.Εἶναι ἡ φάρα τους τέτοια.Ἀκόμη αἰτιολογοῦντες τό βρωμερό αὐτό χαρακτηριστικό,τό ἔχουν περάσῃ ὡς «θεἱκή ἐντολή» !

    Συνεπῶς,καθόλου ἐντύπωσιν δέν μοῦ κάνει ἐδῶ πού ἔχουν φθάσῃ σήμερα καί τήν δύναμιν πού κατέχουν...

    Τώρα ὅσον ἀφορᾷ τίς ἐλεεινές,τρισάθλιες καί ἀποτρόπαιες «συνήθειες» αὐτό εἶναι ἐπίσης χαρακτηριστικό τῆς κ&λόφαράς τους,ἀφοῦ δέν ἀπέχουν πολύ ἀπό τίς χαμηλώτερες ζωώδης ὑπάρξεις.

    Θυμᾶμαι,τόν Ἰωάννη Φουράκη,πού μᾶς ἔλεγε πώς εἶναι δημιουργήματα ἀπό τά περιττώματα τῶν ζώων. Τραβηγμένο ἀκούγεται,ἀλλά ἀποδεικνύει πόσο ποταπές ὑπάρξεις εἶναι !
    Ὅπως τό γράφεις :ἣ ἀπόλυτος φρίκη !

    Τό ζητούμενο εἶναι πώς αὐτοί,ἀκόμη καί σήμερα μᾶς διαφεντεύουν.Καί ὅταν λέμε διαφεντεύουν ἐννοοῦμε παντοῦ,παντοῦ,παντοῦ !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ καί εὐχαριστῶ γιά τίς πληροφορίες,σἰγουρα θά χρησιμεύσουν κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή