" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ «ΙΩΝ»


+ν+- +ι_Β_Κ_Ε_Ν+¦+¬+¬+¬+- _Ε_Κ+_ +μ+¬_Η_Ο+_ _Ε+__Γ +μ+¦_Ο+_
Ζούμε σε μια εποχή που αργά ή γρήγορα πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται ο ρόλος όλων! Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες των διαβόητων «Ιών» της δημοσιογραφίας και να αποκαλυφθεί το πραγματικό σιωνιστικό τους πρόσωπο. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ «Το μπεστ σέλερ του μίσους:
Τα ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’ στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013» (εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013), που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βενιαμίν Αλμπάλας. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιώργος Καλαντζής, Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων
Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Εθνικής Βιβλιοθήκης και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Ψαρράς.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος  και Γεν. Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.
* Το βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αγαπημένο βιβλίο του Χίτλερ, ευαγγέλιο του αντισημιτισμού για παραπάνω από έναν αιώνα και ιδανικό μοντέλο κάθε σύγχρονης θεωρίας συνωμοσίας, όχι μόνο σημαδεύει την άνθιση και τις καμπές του αντισημιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, αλλά λειτουργεί σήμερα ως σημείο σύγκλισης διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και χρησιμοποιείται ως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τάσεων της σύγχρονης Ακροδεξιάς, ομάδων του αντιιμπεριαλιστικού εθνικισμού της πατριωτικής Αριστεράς και πιστών των συνωμοτικών θεωριών που διαχέονται από το διαδίκτυο και την τηλεόραση.
Η μελέτη της εκδοτικής διαδρομής και της απήχησης των «Πρωτοκόλλων» στη χώρα μας, που καταγράφονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον».

(ΥΓ) 1: Μωρέ μπράβο! Και νεοδημοκράτης υπουργός στην παρουσίαση βιβλίου ενός σεσημασμένου αριστεριστή, κάτω από τις υπερπροστατευτικές φτερούγες του ελληνικού παραρτήματος του διεθνούς σιωνισμού. Έλληνες πατριώτες και Χριστιανοί, αυτή είναι η ΝΔ!

(ΥΓ) 2: Σταύρος Ζουμπουλάκης. Πρόκειται για έναν παλαιό κομμουνιστή που στη σημερινή εποχή εμφανίζεται ως πιστός Χριστιανός (χωρίς βεβαίως να έχει αποκηρύξει τον κομμουνισμό). Ήταν ο πρώτος που απαίτησε από την Εκκλησία να καταδικάσει δημοσίως και να πολεμήσει την Χρυσή Αυγή. Όλως περιέργως, λίγο αργότερα κάποιοι (ευτυχώς ελάχιστοι…) μητροπολίτες ικανοποίησαν την απαίτησή του…

(ΥΓ) 3: Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι –μετά το Ευαγγέλιο- το πιο πολύτιμο βιβλίο που έχει εκδοθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι δε τόσο «ψεύτικο», που παρότι πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 120 χρόνια περιγράφει με μαθηματική ακρίβεια αυτά που ζούμε σήμερα!

(ΥΓ) 4: Στις περισσότερες «δημοκρατικές» χώρες της δύσεως απαγορεύεται η κυκλοφορία του. Στην Ελλάδα όχι ακόμα. Όποιος δεν το έχει να σπεύσει να το προμηθευτεί. Όσο προλαβαίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου