" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Απατεώνες ολκής: ο περιοδεύων θίασος Σαμαρά και Σία άφησε πεσκέσι (τα έξοδα διαμονής 11.239,60 ευρώ) στο Δήμο Κεφαλονιάς!

Απατεώνες ολκής: ο περιοδεύων θίασος Σαμαρά και Σία άφησε πεσκέσι στο Δήμο Κεφαλονιάς!

Οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι έτρεχαν πίσω από τον περιοδεύοντα θίασο του Σαμαρά και της κλίκας του, προκειμένου να περάσουν στο Λαό την ψευδή εικόνα πως ο πρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου είναι κοντά στους πληγέντες του σεισμού στη Κεφαλονιά. Η παράσταση της Χούντας και των τσοντοκάναλων έλαβε σύντομα τέλος, αφενός διότι οι ντόπιοι πήραν στο κυνήγι τους απατεώνες και αφετέρου επειδή οι κάτοικοι του νησιού χόρτασαν μεγάλα λόγια από την κουστωδία Σαμαρά αλλά δεν είδαν καθόλου έργα.
Εκείνο όμως το οποίο δεν έδειξε κανένα «αντικειμενικό» μέσο ενημέρωσης - ξέρετε, αυτά τα οποία δείχνουν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Σαμαρά και πρωτοπόρο στο Δήμο Αθηναίων τον λαθροΚαμίνη- , είναι το κόστος παραμονής των ανδρείκελων της Χούντας στη Κεφαλονιά, κόστος το οποίο δεν έχει μέχρι σήμερα πληρωθεί!



Σάλος λοιπόν ξέσπασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του νησιού, όταν ο Δήμαρχος ζήτησε την έγκριση κονδυλίου ύψους περίπου 11.500 ευρώ, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οφειλές των πολιτικάντηδων και των παρατρεχάμενών τους κατά τη διάρκεια της επικοινωνιακής (και μόνον) παράστασης την οποία ανέβασαν μετά το σεισμό στην Κεφαλονιά.
Τι είχε πραγματικά συμβεί;

Σαμαράς και λοιπά κρατικοδίαιτα κυβερνητικά ανδρείκελα «ξέχασαν» να πληρώσουν το λογαριασμό της διαμονής τους στο νησί
Ο δήμαρχος ως εκ τούτου, επιδίωξε να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση και αφού «αμέλησαν» να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους οι φωστήρες του «success story», σκέφτηκε να καλύψει το χρέος με τα χρήματα του ντόπιου πληθυσμού, εισάγοντας κρυφά το εν λόγω κονδύλιο σε προβλεπόμενα έξοδα 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως το κόστος των 11.239,60 ευρώ αφορά την διαμονή του Σαμαρά, της 16μελούς συνοδείας του καθώς και των υπουργών Μιχελάκη, Δένδια και Αρβανιτόπουλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έσπευσε να καλύψει τους τζαμπατζήδες της Χούντας, δηλώνοντας: «Ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα στην κυβέρνηση. Εξυπακούεται ότι τα έξοδα παραμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, θα καλυφθούν από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους».

Με απλά λόγια, πλήρωνε κορόιδο Ελληνικέ Λαέ τα επικοινωνιακά τρικ της Χούντας του Μνημονίου, τα οποία αποκρύπτουν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι. Όσο όμως και να τους καλύπτουν, ο Μάιος έρχεται και ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου