" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Έρχεται ο ασύρματος καρκίνος

Μια ακόμα ασύρματη και άκρως επικίνδυνη ανοησία μπαίνει στη ζωή μας στο όνομα της δήθεν καλύτερης εξυπηρέτησής, αλλά στην ουσία είναι του απόλυτου ελέγχου, όπως το Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα και οι «πράσινες» τοξικές λάμπες οικονομίας». Η έξυπνη τακτική των γνωστών λόμπι υποστήριξης της «αβλαβούς» ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, πίσω από το οποίο βρίσκονται θηριώδη κερδοσκοπικά κι ενεργειακά συμφέροντα έχει επιφέρει αυτά και παρόμοια αποτελέσματα.

Η δουλειά που έχει γίνει από αυτό το λόμπι (στρατιωτικό – βιομηχανικό – οικονομικό σύμπλεγμα), αρχίζει να έχει αποτελέσματα. Για παράδειγμα δείτε τα σχετικά κείμενα άγνοιας, αλλά και τα αντίθετα τους, που επιβεβαιώνει την Σκόμιμα και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ επικρατούσα σύγχυση για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το ζήτημα.

Το λόμπι των γνωστών Προτεσταντικών σχολών,μεταξύ άλλων, «έπεισε» άσχετους, ή ανόητους που βρίσκονται στην Κομισιόν να θέσουν σε ισχύ την οδηγία 72/2009 η οποία προβλέπει την αντικατάσταση μέχρι το 2020 τού 80% των μετρητών ρεύματος, με συσκευές που θα στέλνουν τις μετρήσεις τής κατανάλωσης ηλεκτρισμού, από εμάς, με ασύρματο τρόπο, (μέσω μικροκυμάτων) σε εκείνους που θα τις καταχωρούν στους λογαριασμούς μας. !!!! Εδώ να επισημανθεί, πως το ασύρματο ρεύμα δεν έχει καμία σχέση με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Τέσλα. Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο !!! 

[Κατά τη διάρκεια της παραμονής του διεξήγαγε μάλιστα κι ένα μικρό πείραμα μεταφοράς ηχητικών σημάτων μέσω του εδάφους. Βασισμένη στις αισιόδοξες δηλώσεις του Τέσλα η κυριακάτικη έκδοση του World δημοσίευσε στις 8 Μαρτίου του 1896 την άποψη ότι η περίφημη Ελεύθερη Ενέργεια δεν ήταν μακριά: «Ο ηλεκτρισμός θα μπορούσε να είναι ελεύθερος, όπως ο αέρας… Έρχεται το τέλος των τηλεγραφικών και τηλεφωνικών εταιρειών… Όλα τα μονοπώλια θα συντριβούν…»]

Ο Τέσλα πίστευε πως ήταν δυνατή η μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας με ασύρματο τρόπο κι έφτιαξε ολόκληρα σχέδια για ένα παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα. Το όραμα του ήταν ένα παγκόσμιο σύστημα, που ταυτόχρονα θα μετέδιδε ραδιοσήματα και θα μετέφερε με ασύρματο τρόπο ηλεκτρική ενέργεια! Το σχέδιο του ήταν τόσο προχωρημένο και ριζοσπαστικό για την εποχή του, που μόλις δημοσιοποιήθηκε οι πόρτες των επιχειρηματιών της Wall Street έκλεισαν γι’ αυτόν. Τα μονοπωλιακά συμφέροντα, ακόμη κι εκείνοι που επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια στο σύστημα εναλλασσόμενου ρεύματος, αρνήθηκαν να τον χρηματοδοτήσουν.

διαβάστε την συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου