" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Benjamin Freedman φανερώνει την Σιωνιστική Ατζέντα


Ο Benjamin H. Freedman γεννήθηκε το 1890 από εβραίους γονείς. Έγινε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και ήταν ο κυρίως ιδιοκτήτης της Woodbury Soap Company. Ένας εκατομμυριούχος, μυημένος σε διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις, φίλος τεσσάρων προέδρων των ΗΠΑ, και μέλος επίσης της 117μελούς σιωνιστικής επιτροπής στην υπογραφή της συνθήκης των Βερσαλλιών.
  Η ομιλία του στο Willard Hotel το 1961 μπορεί να θεωρηθεί σαν μια από τις πιο σημαντικές ομιλίες του 20ου αιώνα.
Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο διέκοψε τις σχέσεις και τις διασυνδέσεις του με τον οργανωμένο Εβραϊσμό. Με μια οικονομική δαπάνη 2,5 εκατ. δολαρίων πέρασε την υπόλοιπη ζωή του με δημοσιεύσεις για την επιρροή των Εβραίων στην Οικονομία και την Πολιτική των ΗΠΑ. Ήταν ένας Insider υψηλοτάτου βαθμού για τις εβραϊκές οργανώσεις και προσωπικός φίλος του Bernard Baruch,Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy και πολλών άλλων, που την εποχή εκείνη βρισκόντουσαν σε κάποιο αξίωμα και είχαν κάτι να πούνε. 
 


Παρά το γεγονός, ότι η ομιλία του Freedman έγινε το 1961,δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητά της, το αντίθετο: 
Η πολιτική των ΗΠΑ για την Μέση Ανατολή βρίσκεται σήμερα όσο ποτέ στον βρόγχο εβραϊκών και ισραηλινών δυνάμεων που δρουν από το παρασκήνιο.Αυτό άλλωστε πιστοποιείται τώρα και από μια εντελώς ανύποπτη πλευρά, από δύο περίφημους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Τον John Mearsheimer και τον Stephen Walt, οι οποίοι στη μελέτη τους "The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy"  αποδεικνύουν, ότι  η πολιτική για την Μέση Ανατολή που ασκούν οι ΗΠΑ δεν αντιπροσωπεύει τόσο τα αμερικανικά συμφέροντα, όσο αυτά του Ισραήλ.

Παρακολουθείστε  το βίντεο :

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου