" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τα χρέη, οι αιματοβαμμένοι τοκογλύφοι και οι πράσινο-γαλάζιοι πολιτικοί δολοφόνοι

(Αφιερωμένο σε κάποιους που δεν έχουν επαφή με την σημερινή πραγματικότητα είτε εθελοτυφλούντες είτε επειδή τους ΒΟΛΕΥΕΙ!!!) 



Το 2009, πρώτη χρονιά της διεθνούς τοκογλυφικής κρίσης οι αυτόχειρες Έλληνες, (άνδρες οικογενειάρχες, νέοι άνεργοι, χρεωμένοι επαγγελματίες), σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα, ήσαν 391.Με τη σοσιαλιστική πράσινη διακυβέρνηση το 2010 ,ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 500 !!! αυτόχειρες Έλληνες !!!
Τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2011 πιστοποιούν 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ η ανεπίσημη καταγραφή ανεβάζει τους αυτόχειρες, σε 260. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη.1150 νεκροί στον πόλεμο με τους τραπεζίτες και τα κυκλώματα ιδιωτικής τοκογλυφίας, σε λιγότερο απ΄’ο τρία χρόνια.
 
Τις τελευταίες μέρες, στις 29 Ιουλίου στο Σιδηρόκαστρο, αυτοπυροβολήθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε, με κυνηγετική καραμπίνα, 43χρονος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καφενείου . Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως κατέθεσαν οι δικοί του στην Αστυνομία, η οικονομική πίεση επάνω του είχε γίνει ασφυκτική. Κανείς όμως δεν
περίμενε πως θα έφτανε στο σημείο να αυτοκτονήσει.
στις 25 Ιουλίου, στη Χαλκίδα , 38χρονος άντρας , σκαρφάλωσε πάνω από τη κάγκελα υψηλής γέφυρας και πήδηξε στο κενό.
Το απόγευμα του Σαββάτου , (23-07-2011), βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δοκάρι, σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του, στο Αγρίνιο, 58χρονος, που αυτοκτόνησε λόγω χρεών . Ο αυτόχειρας είχε συνεργείο αυτοκινήτων που έκλεισε και το τελευταίο διάστημα για να τα βγάλει πέρα είχε νοικιάσει πρόσφατα περίπτερο όπου δούλευε, λίγες ώρες πριν την πράξη του.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, (22 Ιουλίου), αυτοκτόνησε στην Καβάλα μια 24χρονη, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια.
Στις 13 Ιουλίου, 58χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ , πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος , έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Χερσονήσου του Ηρακελίου. Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει τις πιέσεις που του ασκούντο, λόγω της οικονομικής κρίσης, που βίωνε. Αυτοκτόνησε γιατί δεν έβρισκε δουλειά
Στα Ψαχνά Ευβοίας, στις 25 Ιουλίου, ένας 39χρονος άνεργος, που έψαχνε για δουλειά εδώ και πολλούς μήνες , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που τον βάραιναν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καρφώνοντας μαχαίρι στην κοιλιά του. Τον έσωσαν οι δικοί του, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, 25χρονος άνεργος σκαρφάλωσε σε πυλώνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ, για να βάλει τέλος στη ζωή του, κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και έπεσε στο κενό, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου