" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κατάμεστη η αίθουσα "Ορφεύς" για την ομιλία του Δημήτρη Αντωνίου!


Η μήνυση για εσχάτη προδοσία που κατέθεσε στην Χαλκίδα στις 11/1/2011 ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου, γέμισε τις Ελληνίδες Ψυχές με θάρρος και περηφάνια.

Όσοι δε μπόρεσαν να είναι μαζί μας στη Χαλκίδα, έσπευσαν να συγκεντρωθούν στις 22/1/2001 για να ακούσουν την ομιλία του Δημήτρη και να υποστηρίξουν τον αγώνα του. Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, με πολύ κόσμο όρθιο και διάχυτη την αίσθηση της προσμονής για κάτι αγωνιστικότερο και μεγαλύτερο.

Η δυναμική των παρευρισκομένων ήταν πραγματικά πυρφόρα. Σημαντικό σημείο της βραδιάς ήταν οι επαφές και οι γνωριμίες, που έγιναν ανάμεσα σε μετέχοντες σε πολλούς αγωνιστικούς πατριωτικούς χώρους. Ο καθένας είχε το ένα του χέρι στις επιδιώξεις και τα οράματα της ομάδας του και όλοι μαζί το άλλο χέρι, στο άτυπο, ωστόσο βαθύ αίσθημα, ότι τις ώρες αυτές το κοινό όραμα για εξοβελισμό όσων επιβουλεύονται και κλέβουν την Ελλάδα μας, θα εκτελεστεί τους επόμενους μήνες.

Νέες αναζωπυρώσεις και νέοι στόχοι, νέες συνέργειες και νέες προοπτικές δίνονται κάθε φορά που οι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι η πατρίδα τους βρίσκεται σε κίνδυνο και σύσσωμοι δρουν για την Ελευθερία τους.

Το βίντεο με όλη την ομιλία,  ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου