...Σαφώς, καθώς υπάρχει μια συνεχής αντίδραση εναντίον του Woke, η τακτική της πολιορκημένης κρατικής μηχανής από τους Woke δημόσιους υπαλλήλους της, είναι να χρησιμοποιεί με διεφθαρμένο τρόπο την εξουσία της για να εμποδίζει τους ομιλητές να εισέρχονται στη χώρα, να τους εκφοβίζει αν δεν μπορούν να βρουν κανένα μέσο για να τους εμποδίσουν, ακόμη και να παρεμποδίζει τους αντιπάλους να εγκαταλείψουν τη χώρα της.
Τοῦ Edward DuttonΣτα τέλη Αυγούστου, μια ομάδα Βρετανών παραδοσιακών, εθνικιστών και ελεύθερων στοχαστών πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της στο Bedfordshire, στη νότια Αγγλία. Το «The Witan», όπως είναι γνωστό, με αναφορά στην ομάδα σοφών που βοήθησαν στην διακυβέρνηση της αγγλοσαξονικής Αγγλίας, προσελκύει ένα κοινό που αποτελείται κυρίως από άνδρες, κάτω των 40 ετών και «σίγουροι για τις ιδέες τους». Και αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης εξέγερσης κατά του Woke από τη νεότερη γενιά που έχει μεγαλώσει γνωρίζοντας ελάχιστα άλλα. Ένα από τα άτομα που κάλεσαν να μιλήσουν ήταν ο Δανός ανεξάρτητος ερευνητής IQ Emil Kirkegaard, με τον οποίο έχω γράψει πολλές ακαδημαϊκές μελέτες. Ο Kirkegaard, ο οποίος είχε σχεδιάσει μια λεπτομερή παρουσίαση σε PowerPoint, κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο. Ωστόσο, δεν του επιτράπηκε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
Ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε «απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης» (ESTA) για να έρθετε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Kirkegaard είχε λάβει μία από αυτές και είχε επιβεβαιωθεί, αλλά όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στην πτήση του, αποκαλύφθηκε ότι η απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης είχε μυστηριωδώς ανακληθεί και δεν μπορούσε να επιβιβαστεί. Του παρέδωσαν μια επιστολή από την αεροπορική εταιρεία με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ». Εξηγούσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε αρνηθεί στην αεροπορική εταιρεία την άδεια να μεταφέρει τον Kirkegaard στη Βρετανία. Ένα email του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ο Kirkegaard δεν είχε λάβει επειδή στάλθηκε περίπου στις 3 π.μ. την ημέρα της πτήσης του, αργότερα έδωσε στον Kirkegaard τον λόγο: «Η παρουσία σας στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θεωρείται ότι συμβάλλει στο δημόσιο καλό». Ο Kirkegaard κλήθηκε να υποβάλει αίτηση για βίζα, αλλά, φυσικά, σχεδόν σίγουρα θα είχε απορριφθεί.
Το μόνο που σχεδίαζε να κάνει ο Kirkegaard ήταν να εκφωνήσει μια ομιλία για την έρευνά του. το είδος της έρευνας που κάνει από το 2013. Η παρουσίασή του, την οποία έπρεπε να κάνει μέσω βιντεοκλήσης, είχε τίτλο «Πόσο μπορούμε να αυξήσουμε τα ποσοστά γονιμότητας;». Τρομακτικά, καθώς ο Kirkegaard προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, συνειδητοποίησε ότι τον προηγούμενο χρόνο είχε εισέλθει με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρακολουθήσει το Συνέδριο Ετεροδόξων στο Πανεπιστήμιο του Buckingham. Το μόνο ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι το μόνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας που είναι ουσιαστικά αντίθετο με το Woke. Ως εκ τούτου, δεν χρειάστηκε να υποβάλει εκ νέου αίτηση για ESTA επειδή διαρκούν αρκετά χρόνια και είχε ήδη μια έγκυρη. Ωστόσο, δεν το συνειδητοποίησε αυτό, οπότε υπέβαλε εκ νέου αίτηση, και αυτό ήταν το λάθος του.
Ένα χρόνο νωρίτερα, λοιπόν, η βρετανική κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιτρέψει στον Kirkegaard να εισέλθει στη χώρα για να παρακολουθήσει ένα συνέδριο. Το 2026, ωστόσο, αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα. Ως εκ τούτου, παρά τις συζητήσεις για το πώς φτάσαμε στην «κορυφή του Woke», φαίνεται ότι τώρα βλέπουμε μια αντίδραση στην άνοδο των δυνάμεων κατά του Woke. Είναι πιθανό ότι αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση και ότι ένα ακαδημαϊκό συνέδριο ήταν αποδεκτό, αλλά ένα πιο πολιτικό, όπως το Witan, όχι. Αλλά φαίνεται πιο πιθανό ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι γεμάτο με δημόσιους υπαλλήλους του Woke, οι οποίοι, από τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν έλαβε την αρχική απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης, μέχρι τώρα, αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη για όσους αμφισβητούν τα δόγματά τους.
Πριν από λίγο καιρό, έπρεπε να είσαι σχετικά εξέχων στην «ακροδεξιά» για να σου απαγορευτεί η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2018, στους Martin Sellner, Brittany Pettibone και Lauren Southern απαγορεύτηκε η είσοδος, αλλά τώρα, φαίνεται, ακόμη και ένας ανεξάρτητος ακαδημαϊκός που έρχεται σε ένα μικρό συνέδριο είναι persona non grata . Με άλλα λόγια, οι Woke δημόσιοι υπάλληλοι εντείνουν την πίεση. Οι δημόσιοι υπάλληλοι υποτίθεται ότι είναι σχολαστικά πολιτικά ουδέτεροι, αλλά, από το 1997, υπήρξε μια πολιτιστική επανάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια Gramscian Μακριά Πορεία Μέσα από τους Θεσμούς, οπότε όλοι γνωρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει. Η βρετανική κυβέρνηση δέχεται ανοιχτά συμβουλές από την «αντιρατσιστική» ομάδα «Hope Not Hate», μια ομάδα της οποίας ο επικεφαλής έχει παραδεχτεί ότι είπε ψέματα για ρατσιστικές επιθέσεις και «ακροδεξιές» ταραχές, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για το δημόσιο καλό. Ο Kirkegaard βρίσκεται στη λίστα τους με τους αντιφρονούντες· ανθρώπων των οποίων οι απόψεις, για αυτούς τους επιβολείς του καθεστώτος, είναι απαράδεκτες. Σαφώς, νιώθοντας ότι η κυριαρχία της ιδεολογίας τους δέχεται ολοένα και περισσότερες επιθέσεις, οι υποστηρικτές τους στο Υπουργείο Εσωτερικών απελπίζονται. Και το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν για να δυσκολέψουν τη ζωή των αντιπάλων τους και να τους αποθαρρύνουν ελαφρώς, είναι να απαγορεύσουν την είσοδο ξένων ομιλητών στα συνέδριά τους. Ομοίως, μπορούν να νιώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση ισχύος εμποδίζοντας την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ξένους που αντιπαθούν.
Δεν είναι μόνο οι βρετανικές δημόσιες υπηρεσίες που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Το ίδιο Σαββατοκύριακο με το Witan, πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο για την επαναπατρισμό στον Καναδά, το οποίο διοργάνωσε η Dominion Society of Canada. Σε έναν από τους ομιλητές τους, τον Αυστριακό ακτιβιστή Martin Sellner, απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα, ενώ ένας άλλος, ο Charlie Downes, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να εκπροσωπήσει το βρετανικό πολιτικό κόμμα Restore Britain, κρατήθηκε στα σύνορα και υποβλήθηκε σε μακρά ανάκριση πριν, τελικά, του επιτραπεί η είσοδος. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το κόμμα που εκπροσωπούσε έχει στην πραγματικότητα ένα μέλος του Κοινοβουλίου και αρκετούς δημοτικούς συμβούλους.
Ο Jared Taylor είχε απαγορευτεί από τη ζώνη Schengen για δύο χρόνια, αλλά τελευταία ταξιδεύει ελεύθερα στην Ευρώπη, προς μεγάλη απογοήτευση αριστερών εντύπων όπως το Searchlight . Πρόσφατα όμως, ο Ιρλανδός αντιφρονών Keith Woods ( φωτό ἀριστερά ) υπέβαλε αίτηση για ESTA προκειμένου να μιλήσει σε ένα επερχόμενο συνέδριο στις ΗΠΑ. Η αίτησή του απορρίφθηκε, οπότε πήγε στην αμερικανική πρεσβεία στο Δουβλίνο για να υποβάλει αίτηση για πραγματική βίζα. Του πήραν συνέντευξη σχετικά με τις «ακροδεξιές» διασυνδέσεις του και του αρνήθηκαν την βίζα εισόδου στις ΗΠΑ . (Τόσο για τον αγώνα της κυβέρνησης Τραμπ κατά του DEI, ο οποίος επικεντρώνεται κυρίως στην αντίθεση στις φιλοπαλαιστινιακές διαμαρτυρίες στις πανεπιστημιουπόλεις.)
Τον Μάιο του 2026, πραγματοποιήθηκε ένα «Συνέδριο Μετανάστευσης» στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Με διάταγμα της γερμανικής κυβέρνησης, οι Γερμανοί αντιπρόσωποι εμποδίστηκαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο τους για να παρακολουθήσουν αυτό το συνέδριο, παρόλο που η πορτογαλική κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους δεχτεί και υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση εντός της ζώνης Schengen της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παραδόξως, οι αντιπρόσωποι μπόρεσαν να το παρακάμψουν απλώς οδηγώντας στην Πορτογαλία, καθώς δεν υπάρχουν χερσαία σύνορα εντός της ζώνης. Οι γερμανικές αρχές πρέπει να γνώριζαν ότι αυτοί οι αντιπρόσωποι μπορούσαν να φτάσουν στην Πορτογαλία με αυτοκίνητο, οπότε ο μόνος πιθανός λόγος για να τους εμποδίσουν να πετάξουν ήταν η κακία και η επιθυμία να νιώσουν ισχυροί· να κάνουν τη ζωή όσων μισούν άβολη, να υπονομεύσουν το ηθικό τους.
Σαφώς, καθώς υπάρχει μια συνεχής αντίδραση εναντίον του Woke, η τακτική της πολιορκημένης κρατικής μηχανής από τους Woke δημόσιους υπαλλήλους της, είναι να χρησιμοποιεί με διεφθαρμένο τρόπο την εξουσία της για να εμποδίζει τους ομιλητές να εισέρχονται στη χώρα, να τους εκφοβίζει αν δεν μπορούν να βρουν κανένα μέσο για να τους εμποδίσουν, ακόμη και να παρεμποδίζει τους αντιπάλους να εγκαταλείψουν τη χώρα της.
Αυτή η κακία είναι απολύτως συμβατή με τον υψηλό Νευρωτισμό που προβλέπει την αριστερή πτέρυγα και, μου φαίνεται, μόνο αυξάνει το αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας μεταξύ των αντιπάλων της. Θα κάνει μόνο πιο πιθανή τη διάσπαση των δυτικών κοινωνιών σύμφωνα με πολιτικές γραμμές.
Ἀπό : theoccidentalobserver.net
Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου