" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025

Τό ἀπόλυτο θράσος : Οἱ Ἰσραηλινοί λένε πώς οἱ Παλαιστίνιοι πρέπει νά μετεγκατασταθοῦν στήν Εὐρὠπη !!!

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Israel Katz έδωσε εντολή στις Ισραηλινές Άμυνας (IDF) να προετοιμάσουν ένα σχέδιο για να ενθαρρύνουν τους Παλαιστίνιους να μεταναστεύσουν από τη Γάζα, σύμφωνα με μια ανάρτηση που έκανε στο X την Πέμπτη.

Ο υπουργός πρότεινε επίσης να δεχτούν πρόσφυγες οι ευρωπαϊκές χώρες που αντιτάχθηκαν στη στρατιωτική δράση της Δυτικής Ιερουσαλήμ στον θύλακα. Ο Katz είπε ότι θα αποκάλυπτε την «υποκρισία» τους εάν αυτά τα έθνη αρνούνταν να δεχτούν τους κατοίκους της Γάζας.

Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ «θα καταλάβουν τη Λωρίδα της Γάζας» και θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση. Πρόσθεσε ότι οι Παλαιστίνιοι που ζουν εκεί θα πρέπει να φύγουν, για να τους φροντίσουν «γειτονικές εύπορες χώρες ».

Ο Katz επαίνεσε την «τολμηρή πρωτοβουλία» του Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων από τη Γάζα.

Μεταξύ των πιθανών προορισμών, ανέφερε την Ισπανία, την Ιρλανδία και τη Νορβηγία, υποστηρίζοντας ότι έχουν «κατηγορήσει ψευδώς το Ισραήλ» για τον πόλεμό του εναντίον της μαχητικής οργάνωσης Χαμάς που εδρεύει στη Γάζα και ως εκ τούτου είναι «νομικά υποχρεωμένοι να επιτρέψουν στους κατοίκους της Γάζας να εισέλθουν στο έδαφός τους».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Katz, ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών Jose Manuel Albares απέρριψε την πρόταση ότι η Ισπανία πρέπει να δεχθεί εκτοπισμένους από τη Γάζα.

«Η Ισπανία λαμβάνει αποφάσεις κυρίαρχα και ανεξάρτητα. Κανένας τρίτος δεν πρέπει να μας πει τι να κάνουμε», είπε ο Albares στο τηλεοπτικό δίκτυο RNE.

Ο υπουργός τόνισε ότι «η γη των κατοίκων της Γάζας είναι η Γάζα» και ότι «η Γάζα πρέπει να είναι μέρος του μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους». Πρόσθεσε ότι η συζήτηση για το αν οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γάζα είναι «κλειστή» και η Ισπανία «εισάγει την ανθρωπιστική μας βοήθεια όσο το δυνατόν περισσότερο για να βοηθήσει τους ανθρώπους».

Η Ιρλανδία, η οποία αναγνώρισε επισήμως την Παλαιστίνη ως κράτος πέρυσι, απέρριψε επίσης τα σχόλια του Katz σχετικά με την υποδοχή προσφύγων πολέμου.

Σε ανακοίνωσή του στο Reuters, το Ιρλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι «ο στόχος πρέπει να είναι μια μαζική αύξηση της βοήθειας στη Γάζα, η επιστροφή βασικών υπηρεσιών και ένα σαφές πλαίσιο κάτω από το οποίο οι εκτοπισμένοι μπορούν να επιστρέψουν», προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε αντίθετα σχόλια δεν βοηθούν και αποτελούν πηγή αντιπερισπασμού».

Ἀπό : swentr.site

Μά ναί, μία πολύ σωστή πρότασις ! Οἱ Παλαιστίνιοι νά ἔρθουν στήν Εὑρώπη, τί πιό φυσιολογικόν. Καί μήν τολμήσουν τά κράτη πού ἦσαν κατἀ τῆς γενοκτονίας πού ἔχει ἐξαπολύσει τό σιωνιστικό κράτος καί ὑοστηρίζουν τήν ἵδρυσιν ΠΑαλαιστινιακοῦ κράτους, νά μήν τούς δεχθοῦν γιατί θά εἶναι ὑποκριτές. Καί ἡ εἰρωνία εἶναι πώς κάνουν λόγο γιά ὑποκρισία οἱ Ἰσραηλινοί !!! 


Ἡ Πελασγική 

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,ωραία πρόταση αλλά ορίστε και η δική μας:να τσακιστούν να φύγουν οι Εβραίοι που πίνουν το αίμα των υπόλοιπων Ευρωπαίων και να πάνε στην πατρίδα τους ,στην "Ριβιέρα" και να δουν την γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές τα, πές τα.

      Μἀ τι θράσος εἶναι αὐτό ! Οἱ ἀπόλυτοι ὑποκριτές κάνουν λόγο γιά ὑποκρισία !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. Εχω ξαναγραψει οτι αυτοι ειναι ψυχοπαθεις.
    Αν κοιταξετετην φατσα αυτουνου του εβραιου που το παιζει ...ΥΕΘΑ σε ενα ψευδοτρομοκρατος θα το διαπιστωσετε.
    Ο αγαπητος BILL-KILL απλα επανελαβε παραφραζοντας τα λογια του Αδολφου Χιτλερ οταν αυτοι "μιλαγαν για πατριδα"
    Ελεγε ο Αυστριακος.
    -Η Κυριαρχία του Οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται.
    Γιατί, ενώ οι Οβριοί προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση τους κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία ενός κράτους στην Παλαιστίνη, ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν προτίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη:
    Ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους μέλλοντες απατεώνες. -

    Σοφα και προφητικα λογια που μας ταλεγε απο τοτε, για να μην βρεθουμε στο χαλι που βρισκομαστε σημερα.
    Αλλα μεις εκειειειει! Δημοκρατια!

    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή