" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Τελικός στόχος : πλανητική κατάληψις ( μέρος α΄)

Πῶς ἑτοιμάστηκε ὁ δρόμος


Ἀπό τόν Larry Romanoff

 Δεν είναι μυστικό ότι ένα από τα χειρότερα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας της κεντρικής τράπεζας μιας χώρας είναι ότι οι Εβραίοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο αυτής της οικονομίας. Δεδομένου ότι ελέγχουν τόσο την προσφορά χρήματος όσο και τα επιτόκια, έχουν εύκολα τη δύναμη να ανεβοκατεβάζουν οικονομίες και να αποκομίζουν τεράστια κέρδη κάθε φορά.

Το κάνουν με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά – μειώνοντας τα επιτόκια στο μηδέν ή σχεδόν στο μηδέν, ενώ διογκώνουν σε μεγάλο βαθμό την προσφορά χρήματος, επεκτείνοντας σχεδόν απεριόριστη πίστωση, δημιουργώντας έτσι μεγάλες φούσκες στο χρέος, στις αγορές μετοχών και κατοικιών κ.λπ. Στη συνέχεια, συρρικνώνουν σοβαρά την προσφορά χρήματος και κάθε πίστωσης ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τα επιτόκια, χρεοκοπώντας έτσι αμέτρητες χιλιάδες τράπεζες, επιχειρήσεις και ιδιώτες και αγοράζοντας για δεκάρες ἀνά δολάριο κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία όταν όλοι πωλοῦν ἄρον-ἄρον σ᾿ἐξευτελιστικές τιμές

Δεν είναι επίσης μυστικό ότι όλες αυτές οι υφέσεις έχουν επιβληθεί σκόπιμα στις δυτικές οικονομίες από αυτούς τους Εβραίους τραπεζίτες τα τελευταία 200 ή περισσότερα χρόνια. Τό κράχ του 1929 και η επακόλουθη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1930 ήταν μόνο μία από αυτές. Αυτό έγινε πολλές φορές πρίν τό 1929. 

Τον Μάρτιο του 1939, η BIS, υπό την προεδρία του διευθυντή της Τράπεζας της Αγγλίας, τον γερμανό Otto Niemeyer,(σημ. Πελ. ὁ ὁποῖος Ὄτο ἔγινε καί Σέρ! Ἔμ ὑπηρεσίες προσέφερε δέν θά λάβῃ τό ἀνάλογον ἀντίδωρον...Ἐν τῷ μεταξύ κυβερνήτης τῆς Τραπέζης τῆς Ἀγγλίας ἦταν ὁ Montagu Norman,φιλαράκι τῶν ναζί τοῦ Χίτλερ κι᾿αὐτός ! ) ζήτησε από την Τράπεζα της Αγγλίας να μεταφέρει χρυσό ύψους 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Τσεχίας σε λογαριασμό που ανήκε στην Reichsbank. Οι ιστορικοί πιστεύουν εδώ και καιρό ότι ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας, Montagu Norman, υποστήριζε τους Ναζί μέχρι το ξέσπασμα του Β΄Π.Π. Στήν φωτό- Ὁ κυβερνήτης τῆς Τραπέζης τῆς Ἀγγλίας,Montagu Norman (δεξιά) μέ τόν ὑπουργό οἰκονομικῶν τοῦ Χίτλερ Hjalmar Schacht (ἀριστερά)φωτό Ἀπό τό θεμα μας Ε ΔΩ 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1930, οι Χαζάρο-Εβραίοι από το Σίτι του Λονδίνου είχαν μόλις εξαπολύσει την πιο έντονη ύφεση της πρόσφατης Ιστορίας. Ο Montagu Norman, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας που ανήκει στους Rothschild, είχε μια συνάντηση με την FED που ανήκει στους Rothschild και με την Ένωση Τραπεζιτών των ΗΠΑ, και λίγο αργότερα ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία κατέρρευσε.  

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Όουεν, συν-συγγραφέας του νόμου για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, κατέθεσε ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου ότι η τράπεζα που είχε στην κατοχή του έλαβε μια ειδοποίηση από την Εθνική Ένωση Τραπεζών που ανέφερε: «Θα αποσύρετε αμέσως το ένα τρίτο της νομισματικῆς κυκλοφορίας σας και θα απαιτήσετε πληρωμή των μισῶν ἐκ τῶν δανείων σας».

  Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Rothschild και οι Εβραίοι παγκόσμιοι τραπεζίτες δημιουργούν ύφεση: μια στιγμιαία μείωση 35% ή περισσότερο στην προσφορά χρήματος του έθνους και μια μείωση 50% στη συνολική πίστωση. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι οι χρεοκοπίες χιλιάδων εταιρειών και τραπεζών και μια τεράστια βουτιά στις χρηματιστηριακές αξίες και τα εταιρικά περιουσιακά στοιχεία κάθε περιγραφής που είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά σε δεκάρες στο δολάριο.  

(  Κάλυψα τις επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών υφέσεων, των εβραϊκής ιδιοκτησίας κεντρικών τραπεζών σε ένα προηγούμενο άρθρο με τίτλο, «Ας πᾶμε σέ μια οικονομική κρίση: Πρώτον, χρειαζόμαστε μια κεντρική τράπεζα».)   


Το κάλυψα επίσης εν συντομία σε άλλο προηγούμενο άρθρο, «Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο», κεφάλαιον 8ο :Υφέσεις και κρίσεις  ) 

 Όχι μόνο η Μεγάλη Ύφεση απαιτούσε εκ των προτέρων ἄριστο προγραμματισμό πριν από την εκτέλεση, αλλά οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ύφεσης ήταν επίσης τρομακτικές. Μια πηγή αναφέρει ότι 1.100 τράπεζες των ΗΠΑ χρεοκόπησαν κατά τη δεκαετία του 1930, ενώ άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι «αρκετές χιλιάδες» τράπεζες πτώχευσαν. Δεν έχω ερευνήσει αυτούς τους αριθμούς, αλλά, ακόμη και με τον μικρότερο δεδομένο αριθμό, αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός τραπεζών που πρέπει να διευθετηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εξαγορά – κάτι που ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους σκοπούς της πρόκλησης της Ύφεσης.  

Αλλά δεν μπορεί κανείς να έχει άλλα μέρη να φθάνουν πρώτα και να επιλέγουν τα εκλεκτά  περιουσιακά στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται ἀγῶνας μέχρι τέλους ἀπό άτομα με ἄρτιες γνώσεις σέ τραπεζικά,  χρηματοοικονομικά και νομικά θέματα. Δεν έχω καμία αξιόπιστη επιβεβαίωση για τον αριθμό εκείνων των χρεοκοπημένων τραπεζών που αγοράστηκαν, κλάπηκαν, συγχωνεύτηκαν, καταβροχθίστηκαν ή απορροφήθηκαν, αλλά πρέπει να ήταν ένα μεγάλο ποσοστό του συνόλου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Οι τράπεζες δεν γίνονται άχρηστες απλώς και μόνο επειδή τα κυκλοφορούντα μετρητά τους αποσύρονται, και πολλές, αν όχι οι περισσότερες, θα μπορούσαν να έχουν γίνει ξανά κερδοφόρες. 

Οἱ «σωτῆρες» τῶν ΗΠΑ δημιουργοῦν τήν Κεντρική Τράπεζα (φωτό) Ὅλοι δούλευαν γιά τούς Ῥότσιλντ ! Ἀπό τό θέμα μας Διεθνεῖς τραπεζίτες καί FED

Ο Ρότσιλντ και οι Χάζαροι φίλοι τους,του «Σίτι οφ Λόντον»,είχαν ασφαλώς πρόσβαση σε όλες τις τραπεζικές πληροφορίες που κατείχε η FED, καθώς και πρόσβαση σε παρόμοιες πληροφορίες και δεδομένα μέσω της Ένωσης Τραπεζών των ΗΠΑ, και έτσι θα ήταν ἐνημερωμένοι σε έναν τεράστιο όγκο εμπιστευτικών πληροφοριών για την κατάσταση κάθε τράπεζας. Ωστόσο, το να αγοράζουμε την αφρόκρεμα όλων αυτών των τραπεζών που πτώχευσαν δεν είναι κάτι που κάνουμε με τήν συνεργασία 3 ἤ 4 ἀτόμων...

Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση θα περιλάμβανε αρκετά μεγάλο αριθμό «πρακτόρων», ακόμη και αν σκεφτεί κανείς ότι ο J. P. Morgan ήταν ντόπιος και σίγουρα πράκτορας των Rothschild, όπως και άλλες εβραϊκές τράπεζες.  

Αλλά δεν ήταν μόνο οι τράπεζες που κινδύνευαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Καθώς περνούσε η ύφεση, οι περισσότερες εταιρείες βίωναν διάφορους βαθμούς οικονομικής δυσπραγίας και εκείνες που παράγουν αγαθά με υψηλή ελαστικότητα (περιττά ή πολυτελή προϊόντα ή υπηρεσίες των οποίων οι πωλήσεις κυμαίνονται ευρέως ανάλογα με τις οικονομικές συνθήκες) βίωναν τα υψηλότερα επίπεδα δυσπραγίας, καθιστώντας τες ιδανικούς στόχους για φτηνές εξαγορές. Για παράδειγμα, οι πωλήσεις της Coca-Cola έπεσαν κατακόρυφα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά η εταιρεία επέζησε ως εκ θαύματος και μάλιστα απορρόφησε τους ανταγωνιστές της. Είναι απολύτως πιθανό ένας από τους πράκτορες του «City του Λονδίνου» να αγόρασε μία ελεγχόμενη συμμετοχή ( πλειοψηφικό πακέτο) στην εταιρεία εκείνη τη στιγμή και, πολύ συχνά, όταν γίνεται αυτό, οι «Γκόγιμ διευθυντές» των εταιρειών αυτών παραμένουν στη θέση τους και το κοινό δεν αντιλαμβάνεται ποτέ την πραγματική αλλαγή ιδιοκτησίας. Πολλές εταιρείες υπάρχουν σήμερα με αυτόν τον τρόπο, με την τελική ωφέλιμη ιδιοκτησία ( πλειοψηφικό πακέτο)  να καλύπτεται πλήρως από την ύπαρξη διαφόρων ειδών καταπιστευμάτων, πάρα πολλές υπεράκτιες εταιρείες, φορολογικούς παραδείσους, επενδυτικά κεφάλαια και πολλούς άλλους μηχανισμούς.  

Μια εταιρεία σε αυτή την κατηγορία που πρέπει να μας τραβήξει την προσοχή, είναι η General Motors. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας πριν από την Ύφεση, η GM είχε χάσει τεράστια χρηματικά ποσά, 65 εκατομμύρια δολάρια μόνο σε ένα χρόνο (σημ. μετ. απίστευτο ποσό για την εποχή) και άλλα μεγάλα ποσά τα επόμενα χρόνια. Από το 1927 έως το 1933, οι πωλήσεις των κύριων εμπορικών σημάτων της GM, Chevrolet και Buick, μειώθηκαν κατά 50% ἕως και 80% αντίστοιχα. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η ὕπαρξις τῆς GM κρεμόταν σέ μία κλωστή και κατευθυνόταν γρήγορα προς την πτώχευση πριν από το τέλος της δεκαετίας του 1930

Αλλά ξαφνικά η GM ξαναζωντάνεψε με μια κίνηση εκδίκησης που ουσιαστικά αναμόρφωσε το κοινωνικό και συγκοινωνιακό τοπίο της Βόρειας Αμερικής. Η GM ξεκίνησε ξαφνικά ένα απίστευτα μεγάλο πρόγραμμα για να εξουδετερώσει όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις ΗΠΑ, αγοράζοντας και διαλύοντας το τροχαίο υλικό σχεδόν 1.000 αμερικανικών σιδηροδρόμων. ( Έχω καλύψει αυτήν την ιστορία με πολλές λεπτομέρειες σε προηγούμενο άρθρο «Αμερικανοί και αυτοκίνητα: Καπιταλισμός και προπαγάνδα» ) 

Ένα εμπόδιο παρέμενε στο ότι πολλά τοπικά συστήματα ηλεκτρικών τραμ ανήκαν στην περιφερειακή εταιρεία ηλεκτρισμού κοινής ωφελείας, χρησιμοποιώντας τη δική τους πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια για τα συστήματα δημόσιων μεταφορών, και εδώ η GM δεν είχε καμία ἐπιρροή. Για να εξαλείψει αυτό το μπλοκάρισμα, η GM και οι αόρατοι άνθρωποι της πίεσαν, δωροδοκούσαν και εκβίαζαν τους εκλεγμένους πολιτικούς του έθνους να περάσουν νέα νομοθεσία που απαγόρευε τις «ρυθμιζόμενες» εταιρείες κοινής ωφελείας ηλεκτρισμού να λειτουργούν «μη ελεγχόμενες» επιχειρήσεις όπως τα ηλεκτρικά συστήματα τραμ και τρένων. Αυτό το ἔξυπνο νομοθετικό τέχνασμα ανάγκασε τις εταιρείες κοινής ωφέλειας να θέσουν προς πώληση όλα τα συστήματα ηλεκτρικών τρένων τους, τα οποία αγοράστηκαν αμέσως από τη GM και τις εταιρείες χαρτοφυλακίου της και πετάχθηκαν στά σκουπίδια. Με αυτές τις προσπάθειες και άλλες, μέσα σε τρία χρόνια, η GM διέλυσε σχεδόν όλους τους 1.000 ηλεκτρικούς σιδηρόδρομους και τραμ στις ΗΠΑ.Και έτσι, για πρώτη φορά, η General Motors σκότωσε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο....( ἐδῶ)

Πώς όμως θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Έχετε ιδέα πόσα χρήματα θα χρειάζονταν για να αγοραστούν όλες οι ηλεκτρικές ατμομηχανές και όλα τα ηλεκτρικά βαγόνια του τραμ που περιέχονται σε 1.000 σιδηροδρόμους; Και αυτή η τεράστια δαπάνη δεν έμοιαζε με την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου που θα περίμενε κανείς να αποφέρει υψηλά κέρδη μέσα σε ένα χρόνο, αφού δεν έγινε τίποτα με τις αγορές. Όλο αυτό το τροχαίο υλικό απλώς διαλύθηκε και τα χρήματα χάθηκαν μια για πάντα. Αλλά η GM ήταν ουσιαστικά χρεοκοπημένη, οπότε από πού θα προέρχονταν αυτά τα χρήματα, όχι μόνο για να παραμείνουν στην παραγωγή, αλλά για να ξεκινήσουν αυτό το εξωφρενικό εγχείρημα που είχε έσοδα ή κέρδη στο μέλλον; Τα απαιτούμενα ποσά θα ήταν τεράστια, ασυνήθιστα, και κανείς στις ΗΠΑ δεν είχε τέτοιου είδους πακέτα μετρητῶν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, και σίγουρα όχι απλά για να τα πετάξει στα σκουπίδια. Η μόνη πηγή κεφαλαίων αυτού του μεγέθους θα ήταν οι Εβραίοι τραπεζίτες στο City του Λονδίνου. 

Από τότε, η GM μεταμορφώθηκε ουσιαστικά σε μια εγκληματική οργάνωση, ειδικευμένη στα χρήματα και όχι στα αυτοκίνητα, με ένα σχεδόν τρελό επίπεδο απληστίας κατά καιρούς, εμφανίζοντας όλα τα τυπικά σημάδια του οργανωμένου εγκλήματος των Khazar/Mafia, όπως εκφοβισμό, εκβιασμό, απάτη, σκόπιμη υποβάθμιση της ποιότητας , και μια εκπληκτική περιφρόνηση τῆς ζωῆς των πελατών της. Δεν έχω τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες ανέλαβαν την κυριότητα της GM αυτή τη στιγμή, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση και όλα τα γεγονότα ταιριάζουν απόλυτα στην εικόνα, ειδικά όσον αφορά τον χαρακτήρα και τις επιχειρηματικές συμπεριφορές της GM. Αλλά εδώ κατονόμασα μόνο δύο εταιρείες κυριολεκτικά μέσα από πληθώρα χιλιάδων εταιρειών όπως’  – τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρείες, κατασκευαστές τροφίμων και ενδυμάτων, αλυσίδες ξενοδοχείων, σιδηρόδρομους, ατμοπλοϊκές γραμμές, νεοσύστατες αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες αυτοκινήτων και βιομηχανιών. Πολλά από αυτά θα ήταν σε δύσκολη θέση μέχρι το τέλος μιας δεκαετούς ύφεσης και θα ήταν διαθέσιμα για εξαγορά σε εξαιρετικές τιμές, και πολλά σίγουρα ήταν. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Μεγάλη Ύφεση επηρέασε και τα έθνη εκτός ΗΠΑ, έτσι ευκαιρίες υπήρχαν σε πολλά μέρη. Σκεφτείτε τον υλικοτεχνικό σχεδιασμό και την οργάνωση που απαιτούνται για την εκτέλεση ενός τέτοιου σχεδίου, καθώς και τα είδη και τον αριθμό των «πρακτόρων» που είναι απαραίτητοι, όχι μόνο για να δημιουργηθεί μια τέτοια οικονομική ύφεση, αλλά για να γίνει όλη η λεηλασία όταν πια ὅλοι πωλοῦσαν ὅσο-ὅσο...

ἀπό : The Jews Were Busy in the 1930s

Συνεχίζεται ...

Ξέρω πώς κατά καιρούς μέσα ἀπό τίς δημοσιεύσεις μας ἔχετε καταλάβει,σέ πολύ μεγάλο βαθμό, ποιοί καί μέ τί τρόπους προσπαθοῦν νά πάρουν στά χέρια τους τό μέλλον ὁλοκλήρου τῆς ἀνθρωπότητος,ὁλοκλήρου τοῦ πλανήτου καθιστώντας τά πάντα καί τούς πάντες ἰδιοκτησία τους. Ὅμως αὐτή ἡ ἐργασία τοῦ Λάρρυ Ῥομανώφ, πιστεύω πώς δέν ἀφήνει κανένα πλέον περιθώριο ἀμφισβητήσεως  γιά τόν πραγματικό ἐχθρό τοῦ Ἀνθρώπου ἀλλά κυρίως πώς ὅσα κατέχουν εἶναι προϊόντα ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ! Τίποτε στήν οὐσία δέν τούς ἀνήκει καί τίποτε δέν προῆλθε ἀπό ἔξυπνες καί τίμιες κινήσεις. Νομίζω πώς ὁ χαρακτηρισμός «ἐγκληματική ὀργάνωσις» τῆς Χαζαρο-Μαφίας εἶναι μᾶλλον πολύ ἐπιεικής  γιά ν᾿ἀποδώσῃ τό μέγεθος τοῦ ἐγκλήματος πού ἔχει συντελεσθεῖ κατά τῆς Ἀνθρωπότητος. Και κυρίως τοῦ μαύρου μέλλοντος πού τῆς ἐπιφυλάσσουν ὡς συνέχεια...

Γιά τόν λόγο αὐτό πρέπει νά ἐμπεδώσουμε πάρα πολύ καλῶς τά σχέδιά τους καί νά προσπαθήσουμε,ὅσο μποροῦμε,νά τούς τά ἀνατρέψουμε. Ὅσο καί ὅπως ὁ καθείς δύναται, ἄς δώσει τόν ἀγῶνα του γιά σωτηρία τῆς Ἀνθρωπότητος ! 

 Μέρος β΄ ,Μέρος Γ΄,Μέρος Δ΄ 


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ , ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις γιατί ἔχουν αὐτό τό ὕφος ; Διότι γνωρίζουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
  2. Αυτα ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που ομως ομως δεν μας τα διδαξαν ή ακομα και σημερα δεν τα διδασκουν στα σχολεια της Μεσης, Ανωτερας και Ανωτατης εκπαιδευσης.
    Μας εχουν παρα-φουσκωσει τα μυαλα για κατι "ολοκαυτωματα", ποσο κακος ηταν ο Χιτλερ και για κατι ..αντισημητισμους που ειναι πολυ κακο να πεις τον κλεφτη-κλεφτη, τον απατεωνα-απατεωνα και τον εγκληματια-εγκληματια γιατι ειναι ο ....εκλεκτος.
    Οποτε συνδεοντας τους κρικους αυτων των γεγονοτων δεν πρεπει να εχουμε αμφιβολιες για το ΠΟΙΟΙ εσπρωξαν την Ανθρωποτητα τον Α' ΠΠ, ΠΟΙΟΙ την εσπρωξαν στον Β'ΠΠ, ΠΟΙΟΙ την εσπρωξαν σε ολους τους τοπικους πολεμους και συμμοριτοπολεμους και ΠΟΙΟΙ την σπρωχνουν τωρα παλι σε ενα πανανθρωπινο Ολοκαυτωμα.
    Τα ιδια διποδα τερατα/εγκληματιες ειναι, κι ας ξεχασουμε τους Αγγλους, τους Αμερικανους, τους Γαλλους, τους Γερμανους και λοιπους Λαους.
    Αυτοι οι λαοι εγιναν πιονια τους με τις συνεχεις προδοσιες των ηγετων τους.


    Καλησπερα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μᾶς ἐνημερώνει ὁ σχολιαστής Ανώνυμος 1:44 μ.μ. πώς σύμφωνα μέ δημοσίευμα τοῦ Guardian :

      «Στην Ελλάδα βρίσκεται ομάδα Ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα»
      Έχουν παρέμβει σε περισσότερες από 30 εκλογικές διαδικασίες σε πολλές χώρες.

      Εἶναι μία πολύ καλή ἐπιβεβαίωσις τῶν ὅσων ἀναφέρεις !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή

  3. Πόσο έγκυρη η παρούσα ανάρτηση σου.

    Guardian: «Στην Ελλάδα βρίσκεται ομάδα Ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα»
    Έχουν παρέμβει σε περισσότερες από 30 εκλογικές διαδικασίες σε πολλές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄν καί ἔχει ἤδη δημοσιευθεῖ τό συγκεκριμένο θέμα ἀπό ἐλληνικά ἱστολόγια μετά ἀπό προτροπή ἀναγνωστῶν μας μέ σχόλιά τους γιά δημοσίευσιν,ὅπως ὑποσχεθήκαμε τό κάνουμε σέ συνέχειες διότι πιστεύω πώς ἔτσι γίνεται περισσότερο κατανοητό τό κάθε στάδιο τοῦ σχεδίιου. Ἐπίσης ἐπεί δή ἔχουμε τήν συνήθεια νά συμπληρώνουμε σχεδόν κάθε θέμα πού ἀναδημοσιεύουμε,μέ πρόσθετες πληροφορίες οἱ ὁποῖες πιστεύουμε πώς λειτουργοῦν ἐποικοδομητικά γιά τήν καλλύτερη γνώσιν ἑνός θέματος.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή